6300 Tema İçeri Girermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ælbert

Ælbert

Üye
    Konu Sahibi
6300 Tema İçeri Girermisiniz
:vur:vur:vurArkadaslar öncelikle özür dilerim tema sorunu var bende ya benim dayımın kızının yani ablamın Samsung telefonu var simdi temada gece olunca arka tarafta gece oluo gündüz olunca oda gündüz oluo ya size zahmet öyle bi program varsa rica etsem bulabilirmisiniz ben nasil aratttıracagımı bulamadım coqta gezdim telefoncuları ama hiç birine anlatamadım nasil bi tema oldugnu ya Ya varsa lütfen yardımcı olun veyada nasil aratıcagımı söyleyin ben googlede arayaryım lütfen yardım
lütfen.........:agla:agla:agla:agla

aykut0051

aykut0051

Üye
bende var ama nasıl ekleyebilirim onu bilmiyorum söylersen eklerim...

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Konu destek bölümüne taşındı...

hajkn

Üye
ya owskin.com var çok güzel kendi temanı yap pc ye yükle sonra cebe at.

--------------- Ekleme ---------------

yok ya sen türksen bende türküm

ESR_45

Üye
Lan Yalan Konuşmayın
Indirilecek Hiöç Birşey Yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ælbert

Ælbert

Üye
    Konu Sahibi
Öfff Nerden Bulucam :S:'(

Atakan

Atakan

Üye
öle bişey varsa bende alayım :D

beklenen1

Üye
sen hayel ürünüsün galiba nerede temalar hayalindemi

aykut0051

aykut0051

Üye
arkADAŞ PEK anlamam ben sen bana mynet e-mail adresin varsa söyle bANA BEN SANA ORDAN GONDERİRİM SEN DE NEREİ İSTİOSAN ORAYA EKLERSİN YALNIZ TEMA COK GÜZEL YİNE DE SEN BİLİRSİN YADA BENİM MAİL ADRESİN SEN BANA MAİL AT BEN SAna gondereim [email protected] tamam bekliorum mailini

--------------- Ekleme ---------------

tamam buldum kusura bakma az geciktim ghüle güle kullanın...

dumanxtr

dumanxtr

Üye
BU ne ya süprizmi bu yani şaka bölümüme taşıyın bu alanı
başlıkla konu uyuşmuyor daha dogrusu konu nerde

buraq85

buraq85

Üye
kardeşim o telin kendi teması bulma ihtimalin yokya bence boşa uğraşma

byformen

Üye
mukemmel bı tema yav allah razı olsun

müdüRRRR

Üye
:vur:vur:vurarkadaslar öncelikle özür dilerim tema sorunu var bende ya benim dayımın kızının yani ablamın samsung telefonu var simdi temada gece olunca arka tarafta gece oluo gündüz olunca oda gündüz oluo ya size zahmet öyle bi program varsa rica etsem bulabilirmisiniz ben nasil aratttıracagımı bulamadım coqta gezdim telefoncuları ama hiç birine anlatamadım nasil bi tema oldugnu ya ya varsa lütfen yardımcı olun veyada nasil aratıcagımı söyleyin ben googlede arayaryım lütfen yardım
lütfen.........:agla:agla:agla:agla

o tur temalar sadece suan için soyluyorum sadece samsung son modellerde kullanılmakdadır nokıa ıcın henuz o sekıl bır tema cıkarılmadı sebebı ıse tema drek telefon ıslemcısı ıle saat ve guncel saat ve tarıhden desteklenerek gunun saatlerıne gore aydınlanıyor ve gece oluyor bu henuz nokıanın dısardan yapılan ve kendı tema sıstemınde bulunmamakdadır ve yenı cıkaracagı modellerde destelklemesse nokıa patent harıc cıkması cok zordur

5300caner

5300caner

Üye
BUDA BENDEN DOSTLAR SENİN DEDİĞİN BU

Bİ TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYELİM LÜTFEN

212men86

212men86

Üye
Tema İçin Çok Saol Çok iyi

şerefcan

Üye
sağ olun

5300caner

5300caner

Üye
Arkadaşlar o samsung un özelliği nokıa ya uygun bulursam ilk işim buraya koymak olcak :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt