6300 Nokia Formatlama

Sponsorlu Bağlantılar

Aakrep

Aakrep

Üye
Ulan o hart format olmuo 6300 da !!! (* + 3 +yes tusu + acma kapama tusu) yeMio onda c!!!!!!!

silkroa

Üye
Yav Arkadaşlar O dediğniz s60 tabanlı tellerde oluyo jar destekli telefona hiç olacak işmi hard format yapmayın yavvv:ağlarım::off:

gkemiksiz

Üye
arkadaşlar öncelikle konu ile ilgili yazdıklarınızın hepsini okudum ben profosyonel olarak onarım yapıyorum mağazamda, şunu bilmenizi isterim s60 cihazlar ( 5800, 6630 , 7610 , N70 ,N73, n95, n82, n80 , n81 vb ) " *#7370# " ilebaşlangıca dönmüş olur, yani bu şu demektir, bilgisayarınızı yeni kurdunuz ve ilk başlangıç anına sistem geri yükleme gibi, dosyaların bir çoğu silinir ve size ülke falan sorar fakat bazı eklentileri cihaz içerisinden silemeyebilir. s40 (6300, 3120c, 2700c, 6700,5300, 5310, 5610, 2730 vb) cihazlara gelince bu cihazlar için aynı işletim sistemi olmadığı için bunlar bahsettiğim s60 cihazlar gibi başlnagıca dönemez bu özellik cihaz tarafından desteklenmez. nss programı ile cihazınız zarar görebilir çünkü bu programı biz bazı cihazlarda belirli bir ücret karşılığı lisans satın olarak sadece belirli durumlar için kullanabiliyoruz. nss ve nspro öncelikle samsung için hizmet verebilir. bilgisayarınızda ancak 6300 gibi s40 olan cihazlarda phoenix programını eksiksiz olarak anlatımlarıyla flashlayabilirsiniz. bu da riskli bir işlemdir ve nasıl yapacağını zaten arkadaşlar forumda çok çok ayrıntılı bir şeilde anlatmış. onun haricinde cihazınıza çok farklı programlarla müdahale etmenizi tavsiye etmem çünkü elektronik cihazın susma riski her zaman vardır. biraz olsun açıklayabilmişimdir umarım,,, eğer tek bir nokta üzerinden yardıma ihtiyaç duyarsanız yardımcı olmaya çalışırım, her zaman bakma fırsatım olmuyor ara ara bakabiliyorum buraya eğer özelden bana ulaşırsanız söylediğim gibi ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım, saygılar..

kaan7878

kaan7878

Üye
ya bilmeden etmeden sallamayın ya hiç bi kod format atamaz telefona senin dediğin kod fabrika ayaralarıan döndürmek kodu hadi diyelim format kodu var herşeyi silip baştan nasıl yüklicek silmemişmiydi bu herşeyi ya :D

o nun için pc den telefonunu sürümünü güncelle tek çözüm buuuu

emperor038

emperor038

Üye
virüs var demekki bilgisayara bağla telefonu tarama yaptır olur.

baba_mesut

Üye
bende 37700 ile yazıom ama sonuç bilinmiyor diooooooooo

--------------- Ekleme ---------------

bende yıldız kare 7370 kare yptm sonuç bilinmiyor diooooooo bi yrdmcı olrsnz sevinirim arkdşlarrrrrrrr

pau_sosyalci

pau_sosyalci

Üye
olmuyor 7370 fln

fuathan

Üye
Arkadaş böyle şeyler vaktinizi almayın gidin telefoncuya güvenlik kodunu bilmiyorsanız 10 TL verin bulsun değiştirin formatın gelin evde basın bu kadar basit uğraşmayın arkadaşlar...

mucit_86

Üye
saçmalamışınızz hiçbirii olmuyooo

guard31

Üye
Wirüs tel hafızasında ise ne yapacagız

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
tşkler

kaspersky

Üye
ya arkadaşım denedeim *#7370# yaptım olmadı (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format atmak istiyorum olmuyor neler yapmalıyım lutfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar formata çok ihtiyacımlar telefonum wapa girrerken kendi kendine kapanıp açılıyor yeni versiyon attırdım yine aynı neden yapa bilir acaba bana format dediler ama bir türlü yapamadım gitti nasıl atılır acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt