6300 msn programı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

cobra21

cobra21

Üye
ya benımkı calıstı msn gayet guzel calısıyo heheh kızlarla konusuyom sımdı :D:D

gurugurusama

Üye
arkadaşlar yazılarınızı okudum ve gıcık oldum yha nası beceremezsiniz :p nese uzun uzun açıklıyorum:

öncelikle(turkcell için) wap yazıp 2222 ye yolluyoruz. ayarları bi güzel kaydettikten sonra 'settings' ten 'confrugation' a girip ayarlarımızı seçiyoruz.sonra altında bi seçenek var 'activ.def.in all apps' die onu da aktif hale getiriyoruz. sonra menünün en altındaki seçeneğe girip add new dioruz ordan 'my acces point' yapıoz yeni bi tane.'preffered access pt ye gelip yaptığımız 'acces point'i seçioruz.Ve menüden çıkıyoruz komple.

wap.mig33.com a giriyoruz. önce registerden kayıt oluyoruz arkadaşlar. sonra download mig33 e tıklıyoruz. orda telefon modelleri gelecek 'sizde göreceksiniz' orda 6300 yok :utan all versions a tıklayın (en altta)ve açılan sayfada en alttakini indirin.programlardan mig33 ü açın kayıt olurken verdiğiniz bilgileri girin.(size bir de aktivasyon kodu gönderilecektir)aktivasyon kodunu girin ve msninizi yazın(ve tabi şifreyi de)ve girin:oke:

BU KADAR BASİTMİŞ DEĞİL Mİ???!:pro::ehe:yuru

:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

e artık bi hayır duanızı alırım heral

yardım için:[email protected]

nozden

nozden

Üye
sadece o modele mi özel

gurugurusama

Üye
aga bak 6300 yazıo orda zaten N95 için dolu msn var bunu napacan

byan.roCCo

Üye
ya arkadaslar gerçekten olmuyo lınkını falan atarmısınız yaa çıldırmak üzereyim yoksa kolpamı yapıosunuz

gurugurusama

Üye
yukarda uzun uzun anlattım:nono::nono::nono:

yxL

yxL

Üye
vermiş oLduu detayLı anLatım içn tşkrLer..denieLm bakaLım ;)

nakruf12

Üye
arkadaşlar bu msn turkcelll köntörlü hatlar için geçerlidir turkcelle bağlan hayata

gybee

Üye
son mesaj süper olmuş:D

genemisen

Üye
ya arkadaşlar bu msn programında bayaa bi kontör gitmiyomu bunun symbian telefonlardaki gibi ayarı yokmu gönderdiğimiz başına ücretlendirilsek böylece saatte 1 knt. gider

ozhan81976

Üye
var arkadaşım bizzat ben indirdim harika çalışıyor ebuddy tr indir çalışır

fats

Üye
Ben 2 gündür turkcell wap ayarlarıyla uğraşıyorum wap'a bağlanamıyorm bir türlü :S

green_black

Üye
aynen:S

haberok

Üye
benim telefonda da açılmadı mallasef. Anladım ki 6300 ile msn e bağlanamayacağım

salihhh

Üye
kardeşler 6300 telim var
mobilmsn yüklrdim.. ayarlarımı yaptım. program çalışıyo.. msn e giriyorum fakat beni girdikten sonra uyarı hatası deyip hemen atıyo.. bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.. [email protected] buraya e-mail atabilirsiniz..

djceko

Üye
yav ne adamsınız ya o kadar arkadaş yükleyemedim diyor birinizde çıkıp link atmıyorsunuz bende yükleyemedim link verdin yapalım lütfen

pdjgm

Üye
bakalım denicez inş. olur

vipsezgin

Üye
sanırım 6300 aynı 6230 i gbı bır menuye sahıp :( o yuzden bıras zor olur

dj__karizma

Üye
arkadaşlar meraba ben siteye yeni üye oldum gayet güzel ama tema bulamıyorum nasıl olacak msn adresim burdan konuşalım [email protected]