6300 mp4 oynatmada son nokta ve kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozimozi

ozimozi

Üye
    Konu Sahibi
6300 mp4 oynatmada son nokta ve kesin çözüm
Herşeyden önce bilgisayarınızda "total video converter" programının olması gerekiyor.Programı açtıktan sonra açılan pencereye dönüştürmek istediğimiz videoyu sürükleyip bırakıyoruz daha sonra açılan pencerede "pocket player" yazan yere tıklayıp açılan penceredeki "sony cell phone" yazan yere tıkladıktan sonra 2. Satırda bulunan "SONY K700i ..." yazan yere tıklayıp dönüştürmeyi başlatıyoruz.Dönüştürme bittikten sonra videoyu telefona atıp daha fazla görüntü kalitesi ve sesle videomuzu izliyoruz
İşte bu kadar..
Gerçekten işe yarıyor şiddetle öneriyorum.

Eeeee bi teşekkürü çok görmeyin

• Beğen
Tepkiler: srk058, ylmz743, mavijoker ve 3 diğerleri

erkamacar

erkamacar

Üye
TşkLer 6300 I aLıyım Bi Denicem :) Tekrar TşkLer BiLgi İçin :))))

kinng

kinng

Üye
yada daha basit bi programla ultra mp4 converter ile donusturme islemini yapıyoruz ekran boyutunu 240x320 yapıyoruz gerisini kafamıza gore ayarlıyoruz programı da koycaktım ama zamanım yok :S
NOT:Video görüntü kalitesini (Cözünürlük Deil) fazla yukseltmeyin video ses olarak bitiyor ama goruntu yarım saat sonra bitiyor "Low" ile "Medium"dan birini secerseniz daha rahat izlersiniz

ozimozi

ozimozi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 6300 ın video çözünürlüğü 176*144

kinng

kinng

Üye
Kardeş 6300 ın video çözünürlüğü 176*144

320x240 yap videoyu at tele gor bnm tel k790i 176x144 video cekiyo ama 320x240 video aciyo 6300 inda bu cozunurlukte video actigini biliyorum

merkif

Üye
eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt