6300 harika 1 msn programı

Sponsorlu Bağlantılar

srandawell

srandawell

Üye
    Konu Sahibi
6300 harika 1 msn programı
Cep telefonundan indirmek için aşağıdaki linki tıkla hemen indir kurulumu basit türkçe bir rumuz ve şifre seçiyorsunuz sonrasında o sizi yönlendiriyor

• Beğen
Tepkiler: emre_-93_, kral_73, omer62 ve 8 diğerleri

shaq32sefa

Üye
üçretli bir program mı ?

elmyra

Üye
bu program güzel bir program ama gel gör ki ilk defa verilen bir program değil e budy diye sitede aramıs olsaydınız defalarca verilmiş olduğunu görürdünüz

olsun yinede vermişsiniz ellerinize sağlık

bu program ücretli bir program değil ama cok özellikli bir program olduğu için birazz fazla kontör harcıyo normal java programlara göre

titreşim gönderme özelliğinden avatar secme ve değiştirmeye dosya alıp göndermekten coklu sohbet seceneğine kadar her özelliği mevcut ayrıca kullanıslı bir program olmasıylada en cok tercih edilenler sıralamasında ilk sırayı alıyo

ayrıca direk link vermeyipte programı kendiniz indirip ekran görüntüleriyle update etseydınız daha sık duracağı kesindi

memMmet

Üye
nasıl ücretli degıl ya...şimdi bız bunu tele kurup oturum actıgımızda kontur gıtmıycekmı...acele cevapp vesselammm....emegıne saglık:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bu program güzel bir program ama gel gör ki ilk defa verilen bir program değil e budy diye sitede aramıs olsaydınız defalarca verilmiş olduğunu görürdünüz

olsun yinede vermişsiniz ellerinize sağlık

bu program ücretli bir program değil ama cok özellikli bir program olduğu için birazz fazla kontör harcıyo normal java programlara göre

titreşim gönderme özelliğinden avatar secme ve değiştirmeye dosya alıp göndermekten coklu sohbet seceneğine kadar her özelliği mevcut ayrıca kullanıslı bir program olmasıylada en cok tercih edilenler sıralamasında ilk sırayı alıyo

ayrıca direk link vermeyipte programı kendiniz indirip ekran görüntüleriyle update etseydınız daha sık duracağı kesindi

Ayrıntılar İçin Teşşekkürler

maximumcu

Üye
tşkler ellerine sağlık beğendim....

vdtvrlk

vdtvrlk

Üye
ama ben giremiyorum cok bekletiyor beni bağlantı hatası diyor operetorum telsim cvp

by_tilili

Üye
indirmeyin arkadaşlar çlaışmıo :(

s3locan

Üye
paylasım ııcn tesekkurler

ttgg

ttgg

Üye
saolasın

sucu03

Üye
teşekkür

Sezer_81

Sezer_81

Üye
:vur
Cep telefonundan indirmek için aşağıdaki linki tıkla hemen indir kurulumu basit türkçe bir rumuz ve şifre seçiyorsunuz sonrasında o sizi yönlendiriyor

baranmermer

Üye
çalışmıyor program

GİBFEL

GİBFEL

Üye
Paylaşım için teşekkürler indirdim ve açtım gayet güzel çalışıyo hattım faturalı artık nasıl yansır bilmiyorum ayrıca 2 adres açık olunca her iki adresteki mail adreslerini tek ekranda gösteriyor bu güzel bişi ama msn açıkken telefon ekranına dönemiyorum yada ben yapamadım bilmiyorum zaten bunu hafıza kartına attı tel gitsede kartta duruyor

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca arkadaşlar bilen varmı 6300 wep cam olabiliyormu bilen varsa yazsın lütfen saygılar

abdlct

Üye
bu programı indirmek istiyrum ama link bozuk başka bişi açılıyor????

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
emeğine sağlık

kimeneyse

Üye
paylaşım için tskrlr

FESTWALL

Üye
ellerinize emekelrinize sağlık tşk ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt