6300 da kameram siyahları yeşil gösteriyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
6300 da kameram siyahları yeşil gösteriyor!!
arkadaşlar allahını seven bana yardımcı olsun.yoksa kafayı yiyicem artık:@nokia 6300 telefon aldım.iyi hoş güzel her özelliği güzel.zarif,şık vss. herşey tmm hoş güzel.2 mp kamera dediler tamam dedik aldık.herşey iyi hoş güzelde:islikkamerada kapalı ortamda ve ya geceleri siyah olan nesneler siyah yerler hep yeşil çıkıyor:vurgündüzleri veya açık ortamda bir problem yok ama gece olduğunda ve ya kapalı bir ortamda bu sorunla karşılaşıyorum.bütün forumları gezdim.bütün yolları aradım fakat olmuyor:bilmem:servisler de bunu kendilerinden olan bir hata olarak kabul etmiyorlar.kullanıcı hatası diyorlar.sürüm güncelleştirmesi dediler fakat bununla düzeleceğini pek umut etmiyoum.bu konuda birşey bilen arkadaşlardan acil yardım istiyorum.herkese şimdiden teşekkür ediyorum:bigstar::sukur::sukur::sukur:

gabico

gabico

Üye
gece moduna alıyor musun arkadaş

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Öyle olması normal bu sorun değil...

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
gabico kardeş evet alıyorum o zmn sorun ortadan kalkıyor.fakat normal modda gündüz bile olsa bu sorun var.çoğu arkadaşlarda bu sorun varmış.bir türlü çözüm bulamıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Öyle olması normal bu sorun değil...
yok kardeş.bazı arkadaşların telefonlarında bu sorun yokmuş.böle yeşil oluyor karanlıkta ve çizgi gibi nesleler oluyor.görüntü çizgi çizgi oluyor böyle.bu sorun çoğu 6300 da varmış.bazı arkadaşlarda da nadir bu sorun yok.nasıl düzeltilecek servislerde bilmemk bir kenara dediğim gibi kullanıcı hatası diyorlar fakat telefonu ilk alıp açtııımdan beri bu olay hep devam ediyor.:(

--------------- Ekleme ---------------

evet alıyorum arkadaş o zaman sorun ortadan kalkıyor ama uyuz oluyorum sürekli gece moduna almaya kesin bir çözüm olsa çok güzel olucak

adamsın

Üye
kamera ayarlında bir sorun olabilir ayarları gurcala zaten kamera sı bozukmuş veyada senin bi suçun yoksa garantisine götür yaparlar

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş ya garantiye götürüyorum.kabul etmiyorlar.kullanıcı hatası diyorlar geri gönderiyorlar.kabul etmiyorlar bu suçu.

onurx23

onurx23

Üye
ulan ben geçenlerde kavga ettim adam zor zar aldı.(GARANTİ) Bakalım ne zaman gelecek

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
    Konu Sahibi
ne mi olacak :) ben söliiim kardeş inşala öle olmaz da geri verecekler kullanıcıdan kaynaklanan hata diyecekler :)

xxonurxxx

Üye
arkadaşlar bu nokia 6300'ın tüm telefonlarında var hemen hemen kamera 2mp ama sony ericcsson w810 ile karşılaştırdığımda ki onunda kamerası 2mp kesinlikle s.e ezici bir üstünlük sağlıyor.ne yazık ki şuana kadar nokiada çok kaliteli bir kamera görmedim ben aynı telefonu bende kullanıyorum herşeyi güzel tamam zarif sadece ama özellikle kamera ve batarya bekleme süresi konusunda çok zayıf bir model

oguzkagan92

oguzkagan92

Üye
yyyaaaa arkadaş boşuna uraşma o kamerasındandır çok kaliteli bi kamerası yok o telefonun yaniiii o sorun değil

huseyin12345

huseyin12345

Üye
benim kardeşiminde 6300'ı var aynısı ondada oluyo bu sorun değil gece moduyla alakalı birşey kafana takma

canberk35

Üye
bence o kadar da önemli bi sorun değil takma ne sorunları olan var :oke:

schumici

schumici

Üye
bencede dostum o kadar önemli bi olay değil emin ol onu da öyle kabul etcen mecbur:oke:

ahmetbaba89

ahmetbaba89

Üye
arkadaş san o telofonu yani 6300 kakalamışlar ha

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok Işık Olunca Bu Sorun Oluyor.

Xenium

Üye
sorun değil dostum bende de var 6300 gündüz çok güzel ama gece kötü çekiyo siyah nesneler yeşil gözükmüyo ama çizgi çizgi oluyo ekran bencede takma kafana sonuçta kamerası çokta iyi değil bu bi gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...