6300 (+)Artıları ve (-)Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

tuthankamon

tuthankamon

Üye
Ben bu telefonu 1yıldır kullanıyorum tasarım ve kullanış olarak kusursuz daha bana hiç servislik sorun çıkarmadı. ama gece resim çekme ve kulaklığı kötü keşke daha kullanışlı bir kulakulığı olsaydı.

Ayrıca şuanki fiyatına göre bence canavar bir makina:)
 


atahulpha

Üye
bence en kötüsü kulaklığı. gece balkona yatıom radyo dinlicem, la bütün gecenin altından girio üstünden cıkıo cok rahatsız edici hiç ergonomik deil 2 cm kımıldasam karşıyo kablolar.........
 

URAGAN

Üye
7 ay önce aldım iki tane hem nişanlıma hem kendime benimkinin iki ay sonra kamerası arıza yaptı ekranın içinde kamera açılınca çizgiler oluşuyor ve resimlerdede o çizgiler görünüyor.nişanlıma aldığımda da hafıza kartını ne yaptıysak tanıtamadık.ikiside servislik oldu telefonların. şu an kullanıyoruz sorun yok ama çok soğuduk:( varın gerisini siz düşünün. onca üretilmiş nokia6300 telefonun içinden iki tane aldık ve ikiside sorun çıkardı.fazla söze gerek yok sanırım.şarj sorunu ayrı bir başbelası kesinlikle 24 saati tamamlamıyor.müzik falan dinlemediğim halde.günlük 2 saat görüşme yapıyorum ama yetmiiyor şarjı.kesinlikle tavsiye etmiyorum sözün özü bu!
 

BanditGoXeL

Üye
Bende 2 Gün Önce 6300 Black Aldım Zaten 5 Tane Arkadaşımda Vardı Silverından Beğendiğim Bir Telefonda 2 GB da Hafıza Kartı Taktım Bana Göre Pek Bi Sorunu Yok Sadece En Ama En ÖNemli Sorunu Şarjının Dayanmaması Ama Zaten Katoloğundada Konuşma Süresi 3,5 Saat Diye Belirtilmiş Eski Telefonumda 10 Saatti ... Umarım Nokia Buna Bi Çare Bulur Batarya Filan Yapar Yeni Bitane Bu Tel İçin Yoksa Çok Büyük Sorun.
 
b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
valla gece kamerası o kadar da iyi değil açıkçası flaşı olsa çok daha mkemmel olurdu.ve şarj çok az gidiyor :@ BL4C pili 6300 a çözünürlüğü yüksek olduğu için yetmiyor :@ şarj olayı çok kötü.birde video olayı kötü.ama diğer yönleriyle güzel telefon kullanımı tasarımı herşeyi açısından şık bir telefon :oke:
 
kokowic

kokowic

Üye
ben valla telefonumun hiç bir eksiğini daha hiç görmedim bana göre tabi yani istediğim herşey var içinde
 
ofl

ofl

Üye
s60 olsaydı daha güzel olurdu ama telimden çok memnunum:pro:
 
schumici

schumici

Üye
bence telefon çok çok güzel hata 6300i de wi-fi bile var eksi yönleri flaşı yok ve çok program atamıyosun ama bu sayedede hızlı olmuş oluyo. şiddetle tavsiye ederim:oke:
 
trex994

trex994

Üye
Arkadaşlar ben 6300'a bir sürü uygulama yükledim.Telefon bilgisyar gibi olmaya başladı.
tek sinir tarafı.Symbian çalıştırmaması.
 

dalabijij16

Üye
telefon çok hoş çok tatlı ama konuşurken kamyona gerek yok zor duyuyorum hoporlörü açıyorum anca öyle duyuyorum sokaktayken birisi arasa bakamıyorum yani çünkü hoporleri açmam gerekiyor acaba benim telfonda mı sorun var 3 aylık telefon bea flas yok eksiklik gece görüşü hiç yok ama oyun falan kabul ediyor

--------------- Ekleme ---------------

benim sitemde gelmek isteyen varsa hepinizi davet ediyorum
şimdiden teşekkürler
 

RICO_BKR

Üye
Arkadaşlar bende yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ilk çıktığında almıştım.Şarj olayı flash ve wireless dışında bir eksiği yok.Aldığımdan beri sürekli kullanırım bütün gün oyun oynamama müzik ve radyo dinememe rağmen 2 gün rahat gidiyor bence 24 saat kullanmadan bile gitmiyor diyenlerin bataryalarında sorun var çünkü 2 senedir aynı bataryayı kullanıyorum.Loş ışıkta foto çekecekseniz gece modunu açın faydası oluyor.Çoğu kişinin eksi olarak gördüğü symbian olmaması bence bir artı :D neden derseniz symbian olsaydı telefon bu kadar hızlı olmazdı sitede de 6300 için çok güzel java programar var winrar excel word winamp opera gibi daha bir çok program var yani symbian yok ama javada da artık çok işe yarar programlar var.Ama tabiki bi N95 in çektiği fotoğraf ve video kadar iyi bişey beklemeyin.Ayrıca 2 gb kart takın müzik dinleyin kulaklığı öyle abartılacak gibi kötü değil normal nokia standardında ama isterseniz 2.5 3.0 jack çevirici küçük bir parçayla telefona ıpod kulaklığı bile takabilirsiniz o zaman ses daha iyi olur :D Dışarı verdiği ses de telefonun boyutuna göre çok iyi bazı versiyonlarda ses az geliyor telefonun versiyonunu güncelleyince ses artıyor. Şu an telefonun fiyatlarıda düştü bence çok güzel bir telefon.
 

efsane4

Üye
Çok Nomısız B'i Telefon
Her Şeyi Yapıyorum...
 

sweety_boy_43

Üye
bende herseyını cok sevıyorum msn+ınternete gırınce 1 gunde bıtıyor şarjı..
ama gercekten tasarımı ve kullanısı mukemmel.
kullanmanı tavsıye ederım .
ıyı forumlar
 
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bence iyi telefon
 

ssaytek16

Üye
göşterişten öte gitmiyor eski üretimleri daha kaliteliydi ama yeniler macar ya da çin yapımı bulabilirsen alman ya da ispanyol yapıma bak

--------------- Ekleme ---------------

konu için yine de teşekkürler bilgilenmek ve bilgilendirmek güzel
 

aleng

Üye
ya onu alacağına 5310 XpressMusic al hem 6300'dan adha zarif, hem daha yüksek ve net ses veriyo, 3,5mm kulaklık girişi var, şarjıda ondan daha uzun gider

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca 6300 2gb micro sd destekliyo , 5310 4gb destekliyo (5800'ı olan arkadaştan 8 gb micro sd aldım taktım çalıştırdı 5310'ummm)
 

mustifm

Üye
güzel telefonda bn şimdi bi şansım olsa sony ericson w810i alırdım ses i daha güzel flaşı war kulaklıkla daha da süper
 
facacan

facacan

Üye
ya onu alacağına 5310 XpressMusic al hem 6300'dan adha zarif, hem daha yüksek ve net ses veriyo, 3,5mm kulaklık girişi var, şarjıda ondan daha uzun gider

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca 6300 2gb micro sd destekliyo , 5310 4gb destekliyo (5800'ı olan arkadaştan 8 gb micro sd aldım taktım çalıştırdı 5310'ummm)
kamerası berbat ötesi 5310 xmğin.
 
son_vanlı

son_vanlı

Üye
arkadaşlar lami cimi yok telefon on numara yalnız flaşı yok okadarda olsun telefonun tasarımı bile yeter kendine has bi havası var o kadar
 

gokhans19

Üye
Bugün elime anycool telefon aldım ve 6300ımın eğerini anladım. Gerçektende nokia kalitesini telefonu elinize aldığınızda bile hissediyorsunuz. Telefon gayet güzel. Şarjı az gidiyor. Onun dışında ciddi bir eksisi yok.
 


Üst Alt