6300 (+)Artıları ve (-)Eksileri

Sponsorlu Bağlantılar

lundimardin

lundimardin

Üye
bence süper telefon
 


serray

Üye
arkadaslar ben serdar benim 6300 sesi full yaptım ayar 1le şimdi ses cızırtılı çıkıyor
lütfen yardım edin çünkü artık canımı sıkmaya başladı 2 yıl garantli
lütfen ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'^^^^^^^^^^^^^1'^2!
 
fmt01

fmt01

Üye
şarj we bnm tlfnmda bi sorun war müzik çaları acarken kapanıp acılıo telefon :S
 

ahmet0649

Üye
bence sesi gayet iyi kulaklığıda gayet iyi ses veriyor ; ama benim de telefonda aradığım tek şey flaş. 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok
 
ilkin92

ilkin92

Üye
Bende kullanıyorum güzel telefon. Tavsiye ederim.
 

TOTO58

Üye
6300 da flash var ben de kullanıyorum
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyi güzel kibar telefon ama tüm bunları tek birşey örtüyor symbian işletim sisteminin olmaması.ses kalitesi n73 den de iyi ama o kadar az çıkıyorki benim telefonun kulaklığından çıkan ses geçeçek nerdeyse :D onun haricinde iyi bana soracak olursan bayan telefonu o.Biz erkeklere ancak takozlar baş gelir;)
 

azrail omar

Üye
ben 8 aydan berı kullanıyorum cok guzel bı telefon ama ne bılım guzel
 

Pr0-V!T@M!N

Üye
Flaşın olmaması bir - ve hoparlörün yeri çok kötü telefonu hoparlörün olduğu taraftan koyarsak ses çıkmıyor :) Bence şekil olarak güzel fiyatıda uygun :)
 
yasin aksakal

yasin aksakal

Üye
nokia 6300 beğenmeyenler sizlere nokia 3120classic i öneriyorum 2 mp flaşlı kamera ( led flaş değil)yatay mod ve gece modu var video çözünürlüğü 355*288(n73 ile aynı) sesi kaliteli veriyor stereo müzik çaları var ve ayrıca 3G teknolojisi de var (görüntülü konuşma) java bütün uygulamaları açabiliyor 4GB a kadar microsd kart desteği var mp4 ü rahatça oynatabiliyor müzikçaları videoları ve acc.. gibi müzik formatlarını destekliyor ve açıyor telefonu 6 ay önce aldım çok memnunum nokia nın sitesinden bakabilirsiniz 6300 ın üstüne 30-40 lira verip bu telefonu almak daha iyi bence ne kadar kullanım 6300 a benzesede aralarında çok fark var gerçekten 6300 ın yerine bunu öneriyorum
 

Doğan

Üye
tuş takımları çok kötü... :(
 

TOTO58

Üye
süperr telefon 6300
 

Aslanım

Üye
arama ayarlarında ses netliği açıksa şarjı 12 günde bitiyo ama kapalı olursa tüm gün 10 saat müzik dinlesen en fazla 1 çubuk gidiyo
 
konyalisdu

konyalisdu

Üye
Tek sorunu şarj onunda çözümü iki tane.
1. Telefonun sade temasını kullanın ve tuşları kilitler kilitlemez no ya basılı tutun ekran kararacaktır.
2. Telefonu açıkken şarja takın batarya dolu dedikten sonra kapatın bataryayı çıkarıp takın sonra tekrar şarja takın buna da dolu dedimi şarj aletini çıkarın telefonu açın ve sonra tekrar şarj aletini takın dolu dedikten sonra kulanabeilirsiniz. Dediklerimi yaptıktan sonra farkedeceksiniz arkadaşlar.
 

a4n

Üye
s40 telefonlar içinde en iyilerden birisi hatta en iyisi.2 senedir kullanıyorum tek sorunum bi ara telefon kulaklığı tanımıyodu.ama servise götürdüm garantiden yaptılar. tasarımı harika çok dayanıklı kolay kolay bişey olmuyo.
 

TOTO58

Üye
6300 kolay kullanışlı güzel bir telefon ama bazı **arkadaşlar telefonda su yok bu yok diyolar ama telefonda olan bir çok özellği bilmiyolar bu yüzden 6300 almak istiyen arakdaşlara da yanlış bilgi veriyorlar.
gidin telefonu iyi öğrenin öyle konuşun.
 
''zeus''

''zeus''

Üye
abiler gece görüş var lütfen ya telefonu kötülemeyelim ayrıca şarzı her küçük batarya için standarttır çünkü li-ion bataryaların ana kaynağıdır ve sürekli şarz olduk ca kendini yer şarzın tamamen bitince takılması gerekir bunun için yazılımcılarda şarzı istediğin zaman şarzetmek için şarz bitirici program var vede arkadaşlar flashı ne yapcaksınız ozaman git fotoraf makinası al daha iyi sonuçda bu telefon fotoğraf makinası deil yur dışında ise telefona takılan kablolu klavye bile var bu telefon için hatta bluetooth lu üstelik taşınabilir.....
 
DRGN

DRGN

Üye
2 senedir kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım bence süper telefon
 
mc zebani

mc zebani

Üye
bence büyük sorunlardan bi taneside kulaklık girişi çoook çabuk bozuluyo. kullananlarınki bozulur tamam da babam hiç kullanmadığı halde bi gün müzik dinleyesi tutmuş bi takmış çalışmıyo. en eksi yonü bu diğerleri çook en pahalı telefonlarda bile hep aynı özellikler vat:naughty:
 


Üst Alt