varın gerisini siz düşünün. onca üretilmiş nokia6300 telefonun içinden iki tane aldık ve ikiside sorun çıkardı.fazla söze gerek yok sanırım.şarj sorunu ayrı bir başbelası kesinlikle 24 saati tamamlamıyor.müzik falan dinlemediğim halde.günlük 2 saat görüşme yapıyorum ama yetmiiyor şarjı.kesinlikle tavsiye etmiyorum sözün özü bu!
neden derseniz symbian olsaydı telefon bu kadar hızlı olmazdı sitede de 6300 için çok güzel java programar var winrar excel word winamp opera gibi daha bir çok program var yani symbian yok ama javada da artık çok işe yarar programlar var.Ama tabiki bi N95 in çektiği fotoğraf ve video kadar iyi bişey beklemeyin.Ayrıca 2 gb kart takın müzik dinleyin kulaklığı öyle abartılacak gibi kötü değil normal nokia standardında ama isterseniz 2.5 3.0 jack çevirici küçük bir parçayla telefona ıpod kulaklığı bile takabilirsiniz o zaman ses daha iyi olur
Dışarı verdiği ses de telefonun boyutuna göre çok iyi bazı versiyonlarda ses az geliyor telefonun versiyonunu güncelleyince ses artıyor. Şu an telefonun fiyatlarıda düştü bence çok güzel bir telefon.kamerası berbat ötesi 5310 xmğin.ya onu alacağına 5310 XpressMusic al hem 6300'dan adha zarif, hem daha yüksek ve net ses veriyo, 3,5mm kulaklık girişi var, şarjıda ondan daha uzun gider
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca 6300 2gb micro sd destekliyo , 5310 4gb destekliyo (5800'ı olan arkadaştan 8 gb micro sd aldım taktım çalıştırdı 5310'ummm)