6300 a su kaçtı. kapanmıyor...........yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerkenez18

Üye
    Konu Sahibi
6300 a su kaçtı. kapanmıyor...........yardım.
arkadaşlar 3600 marka telefonumu farketmeden ıslak bi zemine kuydum :vur ve 5-6 dakka sonra fark ettim . bulunduğu yerde fazla su yoktı bende önemsemedim ama biraz sonra resetlemeye başladı ve bataryasını çıkardım telefonu kuruladım. şimdi bataryayı akar takmaz kendisi açılıyor ve düğmesinden kapanmıyor. ne yapabilirim:2agla:. telefonu teknosadan aldım 5 ay önce. garantisi var.

Cynical

Cynical

Üye
Malesef artık garantisi yok. Cihaza kısa devre yaptırmışsın...

Cynical

Cynical

Üye
Sıvı teması çok hassas bir konu ne yazık ki... Sıvı ile temas ettiği gibi bataryayı çıkarıp cihazı iyice kurulaman gerekirdi. Tabi bu bezle kurulama değil. Sıcak ortamda 2-3 gün bekletmek, nemi alınsın diye pirinç içine koymak gibi evde yapılacak metodlar vardı. Ama sen cihazın içi ıslakken bataryayı taktığın için açma tuşu kısa devreden dolayı kendiliğinden işlev görmüş ve cihaz açılmış. Sıvı teması garanti dışı bırakır cihazı... Daha da kötüsü oksitlenmeye sebep olur uzun vadede. Cihazı servise vermen lazım ama garanti kapsamında tamir olacağını sanmıyorum eğer insaflı birine rastgelmezsen.

kerkenez18

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımlarınız için. bu gün ( kurumasından heralde ) telefon sorunsuz çalışıyor. ama dediğin gibi uzun vadede oksitlenme sorunu olabilir. o zamana kadar idare etceez artık. sağolun :)

hastayımdadas

Üye
arkadaşlar benimkisine gazoz döküldü bişi olmadı xD

ERKANREİS

Üye
slm ARKADAŞLAR 6300 telefonum akşam telefon cebimde iken yağmurda ıslandı fakat birşey olmadı çalışır şekil de bıraktım sabah uyandığımda ekran ggelmedi tel açılıyor ekrana biraz bastırınca az da olsa ekran görünüyo su kacmıstır diye pırınc dolu kavanoza koydum bekliyorum ne yapmam gerekir lütfen yardımm

rkesver

Üye
ben fazla anlamam fakat telefonunu bir kutunun içine koy ve tlf görünmeyeceği kadar pirinç koy bir gün beklet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...