e251 Telefonuma su kaçtı kapanıyorr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
    Konu Sahibi
e251 Telefonuma su kaçtı kapanıyorr
Arkadaşlar Telefonum e251 Yalnız dershanede bir hoca telefonumu çöpe attı.. Bir arkadaşınkini de attı onun telefon çalışıyor ama benimki zortladı.... ÇÖpün içinde çay varmış attıktan sonra sınıfta poşeti çekiştirme başladı.... Poşet en sonunda patladı telefonun ıslanması yetmiyormuş gibi yere düştü... Ben öyle görünce haliyle sınıftan çıktım daha sonra dier arkadaş tlefonları alıp gelmiş... Telefonları peçete ile kuruladık... Ben bilerek bataryayı flan çıkarıp cebime koydum ve mecburiyetten ıslakkn birkaç kez açtım.... Onun dışında arkadaş direk olarak taktı bataryayı ilk başta telefonu çalışmıyordu şimdi çalışıyormuş... Eve geldiğimde iyice saç kurutmayla kuruladım daha sonra kirli olduğu için ıslak mendille silip tekrar pecete ile silip kurulamaya devam ettim.... Telefonumun şarjı yoktu bir gün pirinçte beklettim değişen birşey yoktu sadece beyaz sayfa artık gelmiyordu....

Şimdi iste telefonumu Tekrar pirinçe yatırıp 1 gün daha beklettim... Şuan hoporlor çalışmıyordu oda çalışmaya başladı fakar sürekli kapanıyor... Kapanmaması için neredeyse her dk tuşlara basmam Gerek... Onuda yaapamayacağım için ekran ayarlarından ışık ayarlarını 10 dk ya yükselttim yani 10 dk sonra ekran kararıyor.... ASlında kararınca kapanmaması lazım ama kapanıyor.... Her 10 dkda bir kapanıyor... Birde şarza taktım 5 dk da 1 2 diş doldu şuan tekrar taktım iki diş dolu olarak gözüküyor ve yaklaşık 2 saatten beri bir diş şarj dolmadı... LÜTFEN YARDIM EDİN KAAPANMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIM... [ Garanti süreside geçti... ]

maleguard

maleguard

Üye
bence o telefonu tamire ver sen

eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
    Konu Sahibi
Ya veremem ki... Ya benim yapabileceğim bir şey yok mu ??... Eğer varsa ilk önce onu denemek isterim... Bu aarada fikrin için teşekkürler.. Eğer bir çare bulamazsam mecbur vereceğim ./

--------------- Ekleme ---------------

Başka bir fikri yada düşüncesi olan yok mu ???

gunahsız21

gunahsız21

Üye
kardes hıc dusunmeden gotur telefoncuya sen hıcbırsey yapamazsın cunku hıc zamanın yok bır an once gotur telefoncuya cunku bende telefoncuyum

eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım... Ya şuan düzeldi dün telefonu açtım beyaz ekran geliyordu... SOnra tekrar kapattım babama göstrmek için gittiğimde açtım bekledim bekledim gelmiyor... Ekran kararıncada artık kapanmıyor... Eski haline döndü ama tekrar bozulabilir mi ki ???... Ayrıca sadece şarkı açtığımda ses 1 saniyeliğine duraksayıp devam ediyor onun dışında eski haline döndü şükür...

bokscu

bokscu

Üye
kardes kusura bakma ama artık o telefondan hayır gelmez cunku sıvı temas ettımı devamlı masraf cıkarır sen bıran once ou elınden cıkarıp yenısını al

eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
    Konu Sahibi
Şiimdi çalışmaya başladı ama .... Yani o yakın zamanda bozulur mu diyorsunuz ???....

.... Neyse idare edeceğim eğer olmazsa yeni Telefon... Ama şu 2 günden beri eski haline döndü haydi bakalım inş. BÖyle devam eder...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt