6270(6280)6288 fAn KuLüp(baska konu açılmasın)

Sponsorlu Bağlantılar

barot

barot

Üye
ya bende burdaki bütn mp3 playerları denedim ama hata werio ne yapabilrm.

CANPOLAT EMRE

CANPOLAT EMRE

Üye
arkadasım tum nokıaların guvenlık kodu ılk basta 12345 olur bılmıyosan yasama:D:D:D

mc_iisyan

Üye
6280 camera acilmio bekletilmede diyor nasil cozulur ?

oney_fener

Üye
6280 nasıl versiyon yükkseltcez

alemburda

alemburda

Üye
arkadaşlar bu seri telefonlarla ilgili hertürlü soruyu yanıtlamaya hazırım program tema oyun
paylaşmaya ne dersiniz
ARKADAŞ BAŞKA KONU AÇAMAZSIN DİYEMEZSİN İSTEYEN İSTEĞİ KONUYU AÇAR (TABİİ KURALLAR DIŞINA ÇIKMADIKÇA) :deal: :nono:

berke_han

berke_han

Üye
versiyon yükselttikten sonra keşke bir kontrol ettirseydiniz.Eğer garantiniz varsa tekrar götürüp bir göstertin.
Versiyon attırmak isteyenler size en yakın nokia servisine başvurun.garantiniz varsa ücretsiz versiyon atıyorlar.
6280 camera acilmio bekletilmede diyor nasil cozulur ?

Sorununuzu tam bilmiyorum fakat hafızanız dolu olabilir,batarya zayıf olabilir.Bu durumlarda kamerayı beklemeye alıyor.Eğer bunlardan biri değilse servisine götürün

alkadkar

Üye
6288 oyunu yokmu yaws hiç

müdrik

Üye
6280 kullanıcısıyım kullanışlı telefon
fakat medya oynatıcısı ileri geri sarmıyo
ben bu telefonle film bile izlebiliyorum fakat bu sorun can sıkıcı
kd player 05.06 kullandım fakat oda ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
video player kullandım aynı ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
xploreme kullandım.ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
telefondan memlunum ama geliştirmek açısından kısıtlı
gerçi telefonu yapabileceği....
genede bu konuda bilgisi olan denemiş olan çözebilen olursa bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler ... şimdiden
:):oke:

berke_han

berke_han

Üye
6280 kullanıcısıyım kullanışlı telefon
fakat medya oynatıcısı ileri geri sarmıyo
ben bu telefonle film bile izlebiliyorum fakat bu sorun can sıkıcı
kd player 05.06 kullandım fakat oda ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
video player kullandım aynı ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
xploreme kullandım.ileri-geri sarmıyo + onda tam ekran yapılamıyor.
telefondan memlunum ama geliştirmek açısından kısıtlı
gerçi telefonu yapabileceği....
genede bu konuda bilgisi olan denemiş olan çözebilen olursa bilgi verirse sevinirim.
teşekkürler ... şimdiden
:):oke:

arkadaşım haklısın.bu telefonun en büyük dezavantajlarından biri bu.Maalesef hala bu modele uygun bir player bulunmuyor.

murat isl

Üye
Mrb Kardeş Sana Bi Sorum Olacaktı.ben 6288 Kullanıyorum Forumda Ne Kadar Mp3 Ve Video Player(ikiside Jar Formatında) Varsa Yükledim Hep Hata Veriyor.acaba Sorun Bende Mi? Bi Yardımcı Olabilirsen Sevinirim.şimdiden Teşekkürler

kuhay

Üye
6288 kullanıyorum ve dosyaları şifrelemek istiyorum.hiçbi program uyumlu gelmiyo.şifreleme programı istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

evren3

Üye
ya bana 6280 vıdeo plyer lazım varmı acaba

ececeee

Üye
6280 için uyumlu denen mesaj ve dosya şifremele programlarını denedim ama hiçbiri çalışmadı. yok mudur çalışan bir şifreleme programı? samsung taydı sanırım kendiğinden var dı bu şifreleme. nokiada da olsa fena mı olurdu :(

--------------- Ekleme ---------------

6280 telefon kapağı eskiyip yeni kapak alan var mı? yaşadığım çevrede tüm telefoncuları gezdim 5 ytl lik pembesinden yeşiline her rengi bulunun yan sanayi ürünü kapaklar var hep. satıcılar kendisi diyor bu kapaklar orjinali gibi olmaz diye. ama hiçbir dükkanda orjinaline rastlamadım. nerede bulabilirim? ve fiyatı ne kadar olur?

ececeee

Üye
bir kişi de cevap vermemiş ya sağolun ilginizden dolayı!!!!!!

canpato

canpato

Üye
qanqa lar 6280 ve 6288 gibi 240*320 ye süper site

yusuf ali

yusuf ali

Üye
versiyon yükselttikten sonra keşke bir kontrol ettirseydiniz.Eğer garantiniz varsa tekrar götürüp bir göstertin.
Versiyon attırmak isteyenler size en yakın nokia servisine başvurun.garantiniz varsa ücretsiz versiyon atıyorlar.

Sorununuzu tam bilmiyorum fakat hafızanız dolu olabilir,batarya zayıf olabilir.Bu durumlarda kamerayı beklemeye alıyor.Eğer bunlardan biri değilse servisine götürün

kamera beklemede olupda işlem başarısız diosa telefonun filimi değişecektir kısacası serivssssss

muzyy_1987

Üye
oyun tema program herşey var:oke:

htmy

htmy

Üye
konuya takıldım da hep soru var hiç cevap yok. tuhaf :D

_dgncn_

_dgncn_

Üye
arkadaşlar 6288 telefonum bozulmuştu versiyon yükselttim düzeldi öğrenmek isteyen arkadaşlar nokia software update kullanın

blackeaglevrl

Üye
Selam 6270 telefonum var gelen mesajları direk hafıza kartına atmanın bi yolu varmı kapasitesi büyük mesajları almıyo telefon mesela 20mb lık bi videoyu bluetootla almadı ne yapmam gerekiyo sağol şimdiden

Üst Alt