Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6270(6280)6288 fAn KuLüp(baska konu açılmasın)
Sponsorlu Bağlantılar
kad_kad
Üye
Konu Sahibi
6270(6280)6288 fAn KuLüp(baska konu açılmasın)
arkadaşlar bu seri telefonlarla ilgili hertürlü soruyu yanıtlamaya hazırım program tema oyun
paylaşmaya ne dersiniz
acizane
Üye
slm benim tlf 6300 temalar çok az ve hiç oyun yok yardımcı olabilirimisin
freeman82
Üye
slm 6280 tlf güvenlik kodunu nasıl öğreniriz ve ya format nasıl atabilirim
arkadaşım bu 6280lerin bataryası kaç volt çıkış verir, 100lük lamba yakabilir mi? :ıslık
iOS Developer
Üye
ehu ehu
dugaski
Üye
6288 tlf yeni ama hafıza kartınnı görmüyo nasıl ayarlaya bilirim
tosluu
Üye
cvhg
esn_alp
Üye
slm arkadaslar 6270 kullanıyorum ama pek memlun değilim elinde uyumlu fb yada f1 teması olan warsa sevinirim bekliyorum şimdiden tesekkür ederim kolay gelsin
maxiburak
Üye
arkadaşlar sitemize şöle güzelce bakarsanız ardaklarınız war lütfen biraz gayret
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar biraz araştırsanız bulursunuz çünkü bende yüzlerce oyun war hepside java birsürü tema da war bende
poyraz-crazy
Üye
arkasaşlar nokiacep.com sitesinde oyun bulabilirsiniz ama üye olmanız gerekiyor
firat_aydin
Üye
arkadaşlar ben 1 senedir 6280 kullanıyodum kızak bozuldu sonra da ard arda baya bi sorun çıkardı bende bir üs modeli olan 6288 aldım ancak bundada kızak sorunuyla karşılaştım bi çözüm önerisi olan varmı?
cadigargi
Üye
çözüm önerisi nokianın 6*** serisinden kızaklı alma, mümkünse nokiadan kızaklı telefon alma, bende de 6280 var kızak sorunu verdi servise gönderdim...
ferdix5
Üye
6280 hangi videoları destekliyor avi oynatırmı
mehmetsaban
Üye
aga 6280 ön kapak nasıl cıkartılıyor bi de s40 programlarının hepsini çalıştırır mı
JrSparrow
Üye
6280 kullnıom we memnunum
strange_xxl
Üye
6280 bence süper bi telefon hiç bi dandikliğini görmedim
evet ön kapak açılır arkadaşım.Ben denemedim ama youtube da nasıl açıldığını anlatan videolar mevcut.orda bulabilirsin.
Nokia 6280 s40 işletim sitemine sahip ve genelde bütün s40 programları çalıştırabilir.ama bazen bazılarında hata verebiliyor
m.ipek
Üye
Slm arkadaslar
bende Nokia 6280 var, firmware yukselttim v3.85 ten v6.43 ama mp3 calari yok. biri bana yardimci olabilir mi. Bu sitedeki mp3 calarlari denedim ama ii degil bunlar.