6233 vs e50 dan hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
6233 vs e50 dan hangisi
arkadaşlar bu iki tel arasında kaldım.6233 kamera açısından çok cezbetti çekilen resimleri flan gördüm harika birde video özellğide 640*480 bunun dışında siyahı hoş tel.ama e50de symbian olayı hoş.ne diorsunuz?hangisi alınası

baykl

Üye
e50 tabiiki

mozerto

mozerto

Üye
her ikiside özellik bakımından birbirinden farklı telefonlar oncelikle sen hangi özelliği aradıgına karar ver

6233 orta seviyede dısarı iyi ses veren 2 mgpxl kameralı hafıza derdi olmayan mp3 ve multimedya özellikleri gelişmiş 35-45 yas arası insan genelde kullandığı bir model

e50 ise mail trafigi yoğun uzun telefon rehberlerine sahip sarjının yarı yolda bırakılmamasını isteyen genelde yopun tempoda calışan insanların kullandıgı kibar bi model

sana ben ikisinin arasında 6120 modelini öneririm

her ikisinin arasında cok ozellikli hem multimedya hemde symbian alanında gelişmiş

400 civarında güzzel ve zevkle kullanabileceğin sorunsuz bir model

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
6233ü dün inceledim kaba bir telefon zaten.e50gerçekten çok kibar ve istediğim bir telefon.
6120de düşünmüo değilim ancak fiyatı 500ytlye çıkıyor bazı yerlerde 400e bulursam alırım belki
teşekkür ederim arkadaşlar

safakk

safakk

Üye
kısaca iyi kişiselleştirme ve bol oyun filan istiyosan e50 ama ses müzik ve birazcık da kamera iyi olsun dersen de 6233 buarada hiç merak etme e50 hemen hemen bütün videoları açarsın uygun programlarla:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ses dıosan 6233 symbıan dıosan e50

uniqe

uniqe

Üye
sesde kral 6233 :S :D

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
e50 aldım arkadaşlar ancak çok aramama rağmen 1.el gri bulamadım siyah aldım çok beğenmesemde

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bence kesinlikle 6233 e50 demode oldu bence

jeff hardy

Üye
6233 ben kullandım cok memnun kaldım E50 de istedıgın herseyı yapaöıyorsun işletimi ağır klasik iş tgelefonu ama 6233 ekran ve ses olarak cok ıyı sana tavsiye ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt