6210 navigator NAVİGASYON SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cvbnmö

Üye
    Konu Sahibi
6210 navigator NAVİGASYON SORUNU
ARKadaşalar ben 6210 n aldım h kartını biçimlendirdim harita gitti maps updaterle geri getirdim ancak konumumu bulmadığından sildim sonra bu frmda nadir33 ün paylaştığı haritayı indirdim güzel çalşıyor ama konumumu ilk seferde buldu şimdi hep aynı yeri gösteriyor bir yardım telefoncularda çözemedi bir yardım etsek:ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya konumunu bulman için ayarlardan konumlama yöntemlerine girip yerleşik gps yi seç sonra açık alanda buldur..

cvbnmö

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor hacı olmuyor bu sertifika olayından olabilirmi(yani sadece ilk seferde çalışıyor ve heryerde ilk konumu gösteriyor)

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor hacı olmuyor bu sertifika olayından olabilirmi(yani sadece ilk seferde çalışıyor ve heryerde ilk konumu gösteriyor)

alo

cvbnmö

Üye
    Konu Sahibi
ben 6210 navigator aldım 6 ay ücretsiz henüz dolmadı dolunca harita çalışmaz değilmi çalışmazsa sertifika alacağım çünkü

yasamali

yasamali

Üye
slm nadir kardes
benim bu 6210 bi tomtom yüklemek istiyorum sitede varsa linki verinmi ben okdar aradim yok kardes simdiden ellerine saglim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
ARKadaşalar ben 6210 n aldım h kartını biçimlendirdim harita gitti maps updaterle geri getirdim ancak konumumu bulmadığından sildim sonra bu frmda nadir33 ün paylaştığı haritayı indirdim güzel çalşıyor ama konumumu ilk seferde buldu şimdi hep aynı yeri gösteriyor bir yardım telefoncularda çözemedi bir yardım etsek:ağlarım:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html

bu linkteki ayarları yap özellikle 1 ve 2 eksizsiz yap ve gps verisinden uydu durumu tıkla.acık alanda tus takımı gökyüzünü görecek şekilde GPS bağlantısını kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt