Navitel Navigator v.7.5.0.200 + 2013 Türkiye ve Diğer Ülke Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
root sart mıdır ? yeniyim de :)
Hayir, root gerekmez.

- - - Eklendi - - -

Arkadasim senden bir ricam var mümkünse Almanya haritasinida ekliyebilirmisin Türkiye ve Almanya haritasini bir programin catisi altinda kullanmak nasip olmadi yahu :( olursa ins sayende olucak :)

Hocam arastirdim.
,288.7 Mb (Detaylı Almanya, Avusturya, İsviçre ve Lihtenştajn haritası)
, 1457.9 Mb (1 489 571 km uzunluğunda karayolu ve 99 145 ilçe içerir. Almanya, Avusturya, İsviçre ve Lihtenştajn haritası)
Paylasimimin oldugu ilk sayfada yer aliyor. Onu indirip maps klasorunun icine ekleyiniz.

sefa2013

Üye
acaba galaxy gio ya olurmu olursa tel hafızasına nekadar yer kaplar malum hafızası az bu arada çok teşekkür ederim

the_jolly

the_jolly

Üye
Teşekkürler bir çok navigasyon programını denedim hiç biri Navitellin yanından bile geçemez buna igo da dahil

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
acaba galaxy gio ya olurmu olursa tel hafızasına nekadar yer kaplar malum hafızası az bu arada çok teşekkür ederim
Rica ederim, program fazla yer tutmuyor, eklemek istediginiz haritalar onemli, onlarin da boyutlari paylasimin oldugu ilk sayfada haritalarin yaninda yaziyor.

Teşekkürler bir çok navigasyon programını denedim hiç biri Navitellin yanından bile geçemez buna igo da dahil
Rica ederim. Benim de en begendigim yanlarindan birisi haritalarinin guncel olmasi.

xblackx

xblackx

Üye
teşekkürler çok iyi program

oqano

oqano

Üye
Şimdi indirdim Xperia Z için kullanacağım bakalım beğenecekmiyim T20 de İgo Myway vardı hantal ve ağırdı bilmediğim yollarda çok kavşakdan yanlış götürüp yolu uzatmışlığı vardır umarım böyle bir sorun olmaz deneyip yorumumu yazacağım

stay23

stay23

Üye
Hocam kurdum ama benim haritada problem oluştu. Adres girerek bulduğum zaman haritayı görebiliyorum fakat programa ilk girişte harita yok yuvarlak bir beyazlık var sadece... Adresi bulup git deyince de beyaz harita geliyor yine...
Aynı sıkıntı bende de var. çözemedim. Android 4.2.1
Diğer telefonumda çalışıyor. Android 3.2.1
Emin değilim ama 4.2.1 uyumsuz olabilir.

oqano

oqano

Üye

Rica ederim.

Ok, yorumunuzu bekleriz :)
Hocam eline sağlık İGO ile boşuna zaman kaybetmişim çok hızlı uydularada hızlıca bağlanıyor ve yer bulması gayet güzel ve güncel :) Yalnız tek sorum olacak İGO da alıştığım hedefi sık kullanılanlara ekleme butonunu bulamadım onu açıklayabilirseniz şahane olur hatta ekran görüntüsüyle yardım edersiniz acayip süper olur emeğinize sağlık çok güzel bir programmış :oke:

oqano

oqano

Üye
Hocam eline sağlık İGO ile boşuna zaman kaybetmişim çok hızlı uydularada hızlıca bağlanıyor ve yer bulması gayet güzel ve güncel :) Yalnız tek sorum olacak İGO da alıştığım hedefi sık kullanılanlara ekleme butonunu bulamadım onu açıklayabilirseniz şahane olur hatta ekran görüntüsüyle yardım edersiniz acayip süper olur emeğinize sağlık çok güzel bir programmış :oke:
İlk incelemem de 5-10 km kullanmıştım çok güzel gelmişti fakat sonrasında uzun 30-50 km arası bir yolda kullandım İgo'dan farklı bir yanı yok kavşak kaçırttı bana yavaş rotayı hemen güncellemedi kaldırıp başka bir navi programı yükleyecem İgo primo'da beş para etmez telefonun içinde bulunan wisepilot nerdeyse daha iyi diyebilirim

hydrr

Üye
teşekkür

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
İlk incelemem de 5-10 km kullanmıştım çok güzel gelmişti fakat sonrasında uzun 30-50 km arası bir yolda kullandım İgo'dan farklı bir yanı yok kavşak kaçırttı bana yavaş rotayı hemen güncellemedi kaldırıp başka bir navi programı yükleyecem İgo primo'da beş para etmez telefonun içinde bulunan wisepilot nerdeyse daha iyi diyebilirim
Bulacagin daha iyi programi bizimle de paylasirdin artik :)

Rica

i.aksoyy

i.aksoyy

Üye
(GALAXY S3 )Türkçe klavye olmadığı için, türkçe karakterli sokak adlarını tanımıyor.

the_jolly

the_jolly

Üye
Rica ederim, program fazla yer tutmuyor, eklemek istediginiz haritalar onemli, onlarin da boyutlari paylasimin oldugu ilk sayfada haritalarin yaninda yaziyor.

Rica ederim. Benim de en begendigim yanlarindan birisi haritalarinin guncel olmasi.
Aynen haritalar çok güncel

berkeren23

Üye
Ya arkadaş emeğine sağlık teşekkürler ama bende Polonyada bir yerde gösteriyor beni ve Türkiye de bi il arayana kadar harita çıkmıyor hadi onu geçtim Polonyada gösterdiği için bi yere de gidemiyorum sence sorun nedir?

the_jolly

the_jolly

Üye
uygulamayı kaldırıp tekrar yükle

BuCaG

Üye
Arkadaşım Eline Sağlık Telden halletmeye çalışıyorum,kurulum aşamasındayım bu arada telim S4 ve gps'i aktif hale getirdiğimde programı açtığım andan itibaren ücret işleme muhabbetiyle karşı karşıya gelmem umarım,fikrini öğrenebilirim..Tşk ederim..

PriveT

PriveT

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaş emeğine sağlık teşekkürler ama bende Polonyada bir yerde gösteriyor beni ve Türkiye de bi il arayana kadar harita çıkmıyor hadi onu geçtim Polonyada gösterdiği için bi yere de gidemiyorum sence sorun nedir?

the_jolly Arkadasimizin tavsiyesine uy.
Bir de belki sacma bir soru olacak ama, gps`in acik mi?

uygulamayı kaldırıp tekrar yükle
Tesekkurler benden once yardim etmeye calistigin icin.

Arkadaşım Eline Sağlık Telden halletmeye çalışıyorum,kurulum aşamasındayım bu arada telim S4 ve gps'i aktif hale getirdiğimde programı açtığım andan itibaren ücret işleme muhabbetiyle karşı karşıya gelmem umarım,fikrini öğrenebilirim..Tşk ederim..
Kesinlikle ucretli bir program degil. gpsi kullandigin surece.
Tabii havadurumu, yol trafigi gibi online hizmetleri kullanmak isteyip mobil data kullanimina izin verirsen, o zaman ucretlendirme yapilir.
Rica ederim.

gokhandogan545454

Üye
the_jolly Arkadasimizin tavsiyesine uy.
Bir de belki sacma bir soru olacak ama, gps`in acik mi?

Tesekkurler benden once yardim etmeye calistigin icin.

Kesinlikle ucretli bir program degil. gpsi kullandigin surece.
Tabii havadurumu, yol trafigi gibi online hizmetleri kullanmak isteyip mobil data kullanimina izin verirsen, o zaman ucretlendirme yapilir.
Rica ederim.
Güzel

Üst Alt