603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamalar için udayı nasıl halledeceğim pek anlayamadım bilgimde yok :(

nokia cooker orjinal yazılımın udasını aç ve biryere kopyala.. sonra benim hazırladığım udayı aç içindekileri sil ofw nin aldığın yedeği aktar paketle flaşhla

- - - Eklendi - - -

Ben beyaz 603 kullanıyorum. Bu 603 black diye yazıyor ve phoneix hata veriyor. Düzeltmek mümkünmüdür?
renkler önemli değil önemli olan rm dir... ana sayfada hangi seçenek ile atıcağınıza dair resim koydum ordan bak o seçenekle at...

- - - Eklendi - - -

kardeş çok saolasın aylardır beklediğim şey sonunda (: şuan indiriyorum kurunca duygu ve düşüncelerimi anlatırım (: bu arada yeni yılın kutlu olsun kardeş :)
teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun... tamam kolay gelsin...

EmreSalman

Üye
bide bu klasörleri nasıl silebilirim :D sil e tıklayınca silinmiyor

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Neyse ya kalsın tweetian falan kullanırım :D kurcalamayımda bozarım falan mazallah :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
nokia cooker orjinal yazılımın udasını aç ve biryere kopyala.. sonra benim hazırladığım udayı aç içindekileri sil ofw nin aldığın yedeği aktar paketle flaşhla

ARKADAŞIM BUNUN YRİNE ORJİNAL UDAYI DİREKMEN SENİN YAPTIKLARININ ARASINA KOYUP FLASH LASAK OLMAZMI

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yanlız bende magazada bir sorun oldu şimdi girince atıyor girek bugün hiç böyle yapmamıştı kapadım açtım yine düzelmiyor :(

- - - Eklendi - - -

Düzeldi şimdi neden oldu anlamadım tüm sorunlarda benimi bulur arkadaş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ARKADAŞIM BUNUN YRİNE ORJİNAL UDAYI DİREKMEN SENİN YAPTIKLARININ ARASINA KOYUP FLASH LASAK OLMAZMI

olmaz. c sürücüsü hafızası artırıldı o yüzden kabul etmez.

- - - Eklendi - - -

Yanlız bende magazada bir sorun oldu şimdi girince atıyor girek bugün hiç böyle yapmamıştı kapadım açtım yine düzelmiyor :(

- - - Eklendi - - -

Düzeldi şimdi neden oldu anlamadım tüm sorunlarda benimi bulur arkadaş :)
valla sende var birşey :D

- - - Eklendi - - -

bide bu klasörleri nasıl silebilirim :D sil e tıklayınca silinmiyor

rofs2 düzenlemen gerek

- - - Eklendi - - -

Neyse ya kalsın tweetian falan kullanırım :D kurcalamayımda bozarım falan mazallah :)

face içinde fmobil i kullan daha iyidir sosyal ağlardan

EmreSalman

Üye
kardeş sen yapıp bana linkini atsan benim bilgim yok bazıları klasörsüz istiyordu zaten onuda upload edersen daha iyi olur (:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen yapıp bana linkini atsan benim bilgim yok bazıları klasörsüz istiyordu zaten onuda upload edersen daha iyi olur (:
nokia cooker ile rofs2 açıcaksın vericem dosyayı içine atıp kaydedip sonrada yeni rofs2 le flaşhlıycaksın

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaş ben bu uda değişimini anlamadim. Orjinal proramlarin hepsini istiyorum.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Var var ama denedim olmadi. Senin udayi açtim içinde ne varsa komple sildim. Orjinal udayi açtim içindekileri alip senin udaya attim. Ne alakaysa. Ama nokia cooker kayiti kabul etmiyyooo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Var var ama denedim olmadi. Senin udayi açtim içinde ne varsa komple sildim. Orjinal udayi açtim içindekileri alip senin udaya attim. Ne alakaysa. Ama nokia cooker kayiti kabul etmiyyooo

ver team viewer şifre ve id ini göstereyim

EmreSalman

Üye
tamam sen özelden detayalı anlatırmısın bide dosyayı atarsın :)

Software95

:tşk:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Tamam usta fmobi güzelmiş baya sana şu konuda çok teşekkür ediyorum şarj süresi gercekten mükemmel sabahtan beri sadece %30 gıttı evolsta şarj problemi hic yok :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam usta fmobi güzelmiş baya sana şu konuda çok teşekkür ediyorum şarj süresi gercekten mükemmel sabahtan beri sadece %30 gıttı evolsta şarj problemi hic yok :)

1. nesildede şarjın çok gittiğini söylediler, zaten öylede.. rica ederim kardeşim

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
team viewer YOK BENDE ARKADAŞIM

Üst Alt