603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
Kardeşim tamam hallettim X-plore de zip arşivi olduğunu unutmuşum çok teşekkür ederim herşeyiyle süper olmuş benim için klavye TR olarak süper çok hızlı yazıyorum ve widget sorunuda yok bişi olursa mif leri değiştiririm tamamdır tekarar teşekkür ediyorum süper olmuş :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm onuda denıyecem

- - - Eklendi - - -

yanı yazılım sıfırla dıyecem

- - - Eklendi - - -

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Simdi de bu hatayı verdı

bu konudaki anlatımıma bak yap... ama son işlemde ana sayfada gösterdiğim yerle yani yazılım sıfırla ile at http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşim öncelikle merhaba. Yazilim gerçekten çok güzel bazi eksikleri var tabi ama onlarda olsa çok güzel olur diyee düşünüyorum.

öncelikle türkçe dil var ama english ve deutsch dilleri eklenmeli, msj yazarken sorun olmasin diye,,
widgetlerde şeffaf olmayan ve senin unuttuğun simgelerin onarilmasi lazim.
Oyunlar klasörü hariç diğer klasörler silinmiyo bunda bi sorun yok ama renkli olsalarda olurdu
merhaba...
ingilizce tamam ama diğer diller çok gereksiz...
widgetlerin kimileri şeffaf değil. örneğin norlar widgetini şefaf yapınca renkleri anlaşılmıyor o yüzden bıraktım...
klasörler silinmez klasörsüz menü daha çok istek alırsa güncellemede klasörsüz menü yaparım

- - - Eklendi - - -

Kardeşim tamam hallettim X-plore de zip arşivi olduğunu unutmuşum çok teşekkür ederim herşeyiyle süper olmuş benim için klavye TR olarak süper çok hızlı yazıyorum ve widget sorunuda yok bişi olursa mif leri değiştiririm tamamdır tekarar teşekkür ediyorum süper olmuş :oke:

sorununun hallolduğuna sevindim.. rica ederim güle güle kullan...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Klasörlü güzel ama bende ingilizce klavye sıkıntılı bi arkadaş daha yazmış klavye sorununu güncellemede düzeltirsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Bu arada soyal uygulamalarını isteyenler sosyal güncellemesini yapsınlar uygulama geliyor.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Cfw İçin Teşekkür Ederim. Başarılarının Devamı Gelir İnşallah.

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Klasörlü güzel ama bende ingilizce klavye sıkıntılı bi arkadaş daha yazmış klavye sorununu güncellemede düzeltirsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Bu arada soyal uygulamalarını isteyenler sosyal güncellemesini yapsınlar uygulama geliyor.

biride hiç bir sorun yok demiş ing klavyede...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bilmiyorumki yanlış bişeyde yapmadım ama bu arada uygulamalar geliyor dedim ama çalışmıyor :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorumki yanlış bişeyde yapmadım ama bu arada uygulamalar geliyor dedim ama çalışmıyor :(
uygulamarı isteyenlere tek çözüm... orjinal udanın içindekileri benim hazırladığım uda içindekilerle değiştirmek

storovi

Üye
Ellerine ve emegine saglik cok güzel olmus ama Almanca dil nasil ekleyebilirim.Cok acil cevap yazarsan.Iyi forumlar

bilal13

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. yine bu hatyı verdı kardesim ne yapmalıyım

ASC33

ASC33

Üye
Hakan ellerine sağlık gerçekten çok emek vermişsin ve daha önce yapılamayan modlamalar kullanarak gayet hızlı bir yazılım yapmışsın tekrar tebrik ederim.

Pringles

Pringles

Üye
Arkadaşlar se reset ile kurun herşey tamamen oluyor resimlerde geliyor

- - - Eklendi - - -

sw reset yanlış yazmışım

bilal13

Üye
mtp device yukenemıyor diyo sorun ondan dolayımı acaba

utkusazli

Üye
Üstad, eline sağlık. Mutlu yıllar.

mustipa

mustipa

Üye
Arkadaşlar se reset ile kurun herşey tamamen oluyor resimlerde geliyor

- - - Eklendi - - -

sw reset yanlış yazmışım
sen resimler geliyor demişsinde resim yok ki bir tane resim var oda Evols resmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mtp device yukenemıyor diyo sorun ondan dolayımı acaba

sen ana sayfada paylaştığım resimde işeratlediğim yerden at...

- - - Eklendi - - -

sen resimler geliyor demişsinde resim yok ki bir tane resim var oda Evols resmi
tek resimdir arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Ellerine ve emegine saglik cok güzel olmus ama Almanca dil nasil ekleyebilirim.Cok acil cevap yazarsan.Iyi forumlar

ofw nin rofs2 den nfe ile dili çekip buna aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

Hakan ellerine sağlık gerçekten çok emek vermişsin ve daha önce yapılamayan modlamalar kullanarak gayet hızlı bir yazılım yapmışsın tekrar tebrik ederim.

teşekkürler. beendiğinizede sevindim güle güle kullanın

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ofw nin rofs2 den DİL ÇEKİCEM AMA DİLLERİ BULAMADIM. TAM YOL GÖSTERİRMİSİN

BİDE GÜNCELLEMELERİ YAPINCA ÖRNEĞİNSOSYAL KULLANAMİYCAKMIYIZ. Bİ ARKADAŞ ÇALIŞMIYOOO DEDİ

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu uygulamalar için udayı nasıl halledeceğim pek anlayamadım bilgimde yok :(

EmreSalman

Üye
kardeş çok saolasın aylardır beklediğim şey sonunda (: şuan indiriyorum kurunca duygu ve düşüncelerimi anlatırım (: bu arada yeni yılın kutlu olsun kardeş :)

brksencan

brksencan

Üye
Ben beyaz 603 kullanıyorum. Bu 603 black diye yazıyor ve phoneix hata veriyor. Düzeltmek mümkünmüdür?

Üst Alt