tmm onuda denıyecem
- - - Eklendi - - -
yanı yazılım sıfırla dıyecem
- - - Eklendi - - -
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Simdi de bu hatayı verdı
merhaba...Arkadaşim öncelikle merhaba. Yazilim gerçekten çok güzel bazi eksikleri var tabi ama onlarda olsa çok güzel olur diyee düşünüyorum.
öncelikle türkçe dil var ama english ve deutsch dilleri eklenmeli, msj yazarken sorun olmasin diye,,
widgetlerde şeffaf olmayan ve senin unuttuğun simgelerin onarilmasi lazim.
Oyunlar klasörü hariç diğer klasörler silinmiyo bunda bi sorun yok ama renkli olsalarda olurdu
Kardeşim tamam hallettim X-plore de zip arşivi olduğunu unutmuşum çok teşekkür ederim herşeyiyle süper olmuş benim için klavye TR olarak süper çok hızlı yazıyorum ve widget sorunuda yok bişi olursa mif leri değiştiririm tamamdır tekarar teşekkür ediyorum süper olmuş![]()
Klasörlü güzel ama bende ingilizce klavye sıkıntılı bi arkadaş daha yazmış klavye sorununu güncellemede düzeltirsen sevinirim
- - - Eklendi - - -
Bu arada soyal uygulamalarını isteyenler sosyal güncellemesini yapsınlar uygulama geliyor.
Cfw İçin Teşekkür Ederim. Başarılarının Devamı Gelir İnşallah.
- - - Eklendi - - -
Cfw İçin Teşekkür Ederim. Başarılarının Devamı Gelir İnşallah.
uygulamarı isteyenlere tek çözüm... orjinal udanın içindekileri benim hazırladığım uda içindekilerle değiştirmekBilmiyorumki yanlış bişeyde yapmadım ama bu arada uygulamalar geliyor dedim ama çalışmıyor![]()
Üstad, eline sağlık. Mutlu yıllar.
sen resimler geliyor demişsinde resim yok ki bir tane resim var oda Evols resmiArkadaşlar se reset ile kurun herşey tamamen oluyor resimlerde geliyor
- - - Eklendi - - -
sw reset yanlış yazmışım
mtp device yukenemıyor diyo sorun ondan dolayımı acaba
tek resimdir arkadaşlar
sen resimler geliyor demişsinde resim yok ki bir tane resim var oda Evols resmi
Ellerine ve emegine saglik cok güzel olmus ama Almanca dil nasil ekleyebilirim.Cok acil cevap yazarsan.Iyi forumlar
Hakan ellerine sağlık gerçekten çok emek vermişsin ve daha önce yapılamayan modlamalar kullanarak gayet hızlı bir yazılım yapmışsın tekrar tebrik ederim.