haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşim yazilim on numara. Ama görüyosunki bazi hatalarin var. Bunlari arti eksi toplayim daha güzel yazilim yaparsin dimi.
- - - Eklendi - - -
SONUÇTA DESTEK VERMEN LAZIM
tabikide alınmam... yeterki eksik gördüğünüz yerleri söyleyin.. ben 5800 dan hala desteğimi çekmedim birtane pack yaparım 4 cihaza eksikleride tamalarız.. tamam pack çıkartırsam ekolayzırlada ilgilenicem..hakan alınmıyorsun değil mi hataları söylüyoruz diye. ben kendim de 603 için cfw yapıp kullanıyorum. dediğin gibi coredaki dosyanın eksikliğinden kaynaklı. ben kendim cookerla atıp düzelttim mesela. söyleyelim ki daha güzel olsun... ayrıca rofs3 içine bi ekolayzır atabilirsin mesela tavsiye olarak...
Bence alınmaz neden alinsin hatalarini anlayıp düzenler daha iyi bir cfw ortaya çıkar. Bir süre beklesin hataları belirlesin sonra güncelleme ile düzenlenemezmi böyle olursa çok iyi olur..
DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ ::::: depolama başlangıcı hızlandırıyoreline sağlık 701 için olanına baktım çok güzel olmuş.
DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTIRILDI
demişsin bunları pek anlamadım özellikle XCAP ne oluyor onu çözemedim.
Pack çıkartırsan iyi olur usta hatalar giderildimi cfw oturdumu tam olur cillop gibi bişey çıkar ortaya bu haliyle bile çok güzel çünkü.
Madem sorunları söyleyebiliyoruz.Gerçi sorun değil istek gibiduvar kağıdını değiştiğimiz zaman widgetlar şeffaf oluyor.Çoğunluk isterse bunu opsiyonel ya da kaldırabilirsin.
hımm bende atma gibi problemler olmadı hiç gelçi ben kendi tarayıcısından çok operayı kullanıyorumayrıca bir şey daha söylemek istiyorum. kendi hazırladığım cfw den hatırlıyorum. yazı tipini direk değiştirdiğin zaman kendi tarayıcısından atma gibi bi problem oluyor. haberin olsun bunu da duyabilirsin. ben tel açılır açılmaz opera mobile kurduğum için benlik problem yok fakat kendi tarayıcısından maxicepe girmeye çalıştım attı uygulamadan.
rica ederimcevap için teşekkürler
opera bin kat hızlıdırTarayıcı biraz daha seri ama hala operanın yerini tutmuyor tabiki
Ayrıca usb depolama bağlantısında olunca gelen mesajlar açılmıyor çıkarınca düzeliyor.Ben bunu t9 u e ye taşıdığına bağlıyorum bilmem sen ne dersin
opera mobile... çünkü site görünümleri çok farklı ve wifi için birebir...Peki opera mobile'mi mini'mi ??
Depolamaya bağlanınca diğer işlemler devre dışı kalıyor diye biliyorum ama yanlış olabilir tam emin değilim.Ayrıca usb depolama bağlantısında olunca gelen mesajlar açılmıyor çıkarınca düzeliyor.Ben bunu t9 u e ye taşıdığına bağlıyorum bilmem sen ne dersin
Depolamaya bağlanınca diğer işlemler devre dışı kalıyor diye biliyorum ama yanlış olabilir tam emin değilim.
depolama modunda bağlarsan tabikide çalışmazlar... çünkü depolamada duvar kağıdından tut depoda ne okuyorsa telefonda devre dışı kalıyor o normaldir...
- - - Eklendi - - -
opera mobile... çünkü site görünümleri çok farklı ve wifi için birebir...
denemek lazımHAyır orjinal yazılımda bu sıkıntı yoktu ya da dikkatimi çekmedi.Diğer kısımları biliyorum hiç birşey çalışmaz depo hafızası ve hafıza kartında olan şeyler bakımından mesaj kısmında böyle birşey oluyor muydu emin değilim deneyen olursa söylesin belki bende hata oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?