Pringles Üye Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol
Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol
haqanguven Üye Konu Sahibi Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Eline sağlık uğraşmışsın keşke 603 white olanınıda yapsaydın Genişletmek için tıkla ... renk farketmiyor at yazılımı bişey olmaz - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim yeterki siz sorun yardım edebildiğim kadar ederim - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol Genişletmek için tıkla ... sende herşey normalmi resimdeki gibi
Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Eline sağlık uğraşmışsın keşke 603 white olanınıda yapsaydın Genişletmek için tıkla ... renk farketmiyor at yazılımı bişey olmaz - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim yeterki siz sorun yardım edebildiğim kadar ederim - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: Allah ne muradın varsa versin kardeşim 2 saattir refurbish he basıyomusum oldu şimdi sağol kardeş çok sağol Genişletmek için tıkla ... sende herşey normalmi resimdeki gibi
Pringles Üye evet normal simgeler değişmedi diyecektim sonradan geldiler çok teşekkür ederim kurcalıyorum şimdi bi aksilik çıkarsa yazarım - - - Eklendi - - - bendede resimler yok sadece
evet normal simgeler değişmedi diyecektim sonradan geldiler çok teşekkür ederim kurcalıyorum şimdi bi aksilik çıkarsa yazarım - - - Eklendi - - - bendede resimler yok sadece
legend5858 Üye 3 dosya var zaten orjinal yazılımda olanda aynı boyutta bir farklılık yoksa onları atıp flashlıyım
haqanguven Üye Konu Sahibi brkcn701' Alıntı: Bende duvar kagitlari yok usta nedense Genişletmek için tıkla ... bekle bakıcam - - - Eklendi - - - Sebepsiz Fırtına' Alıntı: 3 dosya var zaten orjinal yazılımda olanda aynı boyutta bir farklılık yoksa onları atıp flashlıyım Genişletmek için tıkla ... ya sen orjinalleri sil benim veridklerimle at boyut arttırma yapılmış karıştırma dosyaları - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: evet normal simgeler değişmedi diyecektim sonradan geldiler çok teşekkür ederim kurcalıyorum şimdi bi aksilik çıkarsa yazarım - - - Eklendi - - - bendede resimler yok sadece Genişletmek için tıkla ... allah allah kimsede resimler çıkmıyor öylemi. yazılım sıfırla ile atsaydınız bide yazılımı öyle deneyin
brkcn701' Alıntı: Bende duvar kagitlari yok usta nedense Genişletmek için tıkla ... bekle bakıcam - - - Eklendi - - - Sebepsiz Fırtına' Alıntı: 3 dosya var zaten orjinal yazılımda olanda aynı boyutta bir farklılık yoksa onları atıp flashlıyım Genişletmek için tıkla ... ya sen orjinalleri sil benim veridklerimle at boyut arttırma yapılmış karıştırma dosyaları - - - Eklendi - - - jkmoco22' Alıntı: evet normal simgeler değişmedi diyecektim sonradan geldiler çok teşekkür ederim kurcalıyorum şimdi bi aksilik çıkarsa yazarım - - - Eklendi - - - bendede resimler yok sadece Genişletmek için tıkla ... allah allah kimsede resimler çıkmıyor öylemi. yazılım sıfırla ile atsaydınız bide yazılımı öyle deneyin
haqanguven Üye Konu Sahibi Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık mağaza filan yüklü değil galiba Genişletmek için tıkla ... teşekkürler internet klasöründe bak
Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Güzel olmuş eline sağlık mağaza filan yüklü değil galiba Genişletmek için tıkla ... teşekkürler internet klasöründe bak
kiraz.muhammed1 Üye Abi muhteşemsn harikasin ellerine kollarina yüreğine sağlik) bu arada bu yil senin için hayirli uğurlu geçsin
Abi muhteşemsn harikasin ellerine kollarina yüreğine sağlik) bu arada bu yil senin için hayirli uğurlu geçsin
haqanguven Üye Konu Sahibi brkcn701' Alıntı: turkce anlatımdakine gore yaptım ben usta cıkmadı bende resımler Genişletmek için tıkla ... resimde yazılım güncelleme dedim ya onun altındakiyle at yani yazılım sıfırla ile - - - Eklendi - - - kiraz.muhammed1' Alıntı: Abi muhteşemsn harikasin ellerine kollarina yüreğine sağlik) bu arada bu yil senin için hayirli uğurlu geçsin Genişletmek için tıkla ... rica ederim güle güle kullan kardeşim... amin hep birlikte inşallahh....
brkcn701' Alıntı: turkce anlatımdakine gore yaptım ben usta cıkmadı bende resımler Genişletmek için tıkla ... resimde yazılım güncelleme dedim ya onun altındakiyle at yani yazılım sıfırla ile - - - Eklendi - - - kiraz.muhammed1' Alıntı: Abi muhteşemsn harikasin ellerine kollarina yüreğine sağlik) bu arada bu yil senin için hayirli uğurlu geçsin Genişletmek için tıkla ... rica ederim güle güle kullan kardeşim... amin hep birlikte inşallahh....
Scuderia. Üye Bu arada usta senın yaptıgın klasorler yok bende sadece benım yaptıklarım var - - - Eklendi - - - onun altindakiyle yapmaya calısınca hata verıyor
Bu arada usta senın yaptıgın klasorler yok bende sadece benım yaptıklarım var - - - Eklendi - - - onun altindakiyle yapmaya calısınca hata verıyor
haqanguven Üye Konu Sahibi brkcn701' Alıntı: Bu arada usta senın yaptıgın klasorler yok bende sadece benım yaptıklarım var - - - Eklendi - - - onun altindakiyle yapmaya calısınca hata verıyor Genişletmek için tıkla ... yazılım sıfırla ile atmıyorsunuz diye olmuyor yazılım sıfırla ile atmanız şart
brkcn701' Alıntı: Bu arada usta senın yaptıgın klasorler yok bende sadece benım yaptıklarım var - - - Eklendi - - - onun altindakiyle yapmaya calısınca hata verıyor Genişletmek için tıkla ... yazılım sıfırla ile atmıyorsunuz diye olmuyor yazılım sıfırla ile atmanız şart
Pringles Üye Kadeş herşey çok güzel sadece wallpaper leri eklesen yeter başka bi sorun yok şuan çok teşekkür ederim
Kadeş herşey çok güzel sadece wallpaper leri eklesen yeter başka bi sorun yok şuan çok teşekkür ederim
legend5858 Üye En altta sw reset var onunla atacaksınız istersen sen sayfa başına neler ile atılacağını yaz ki sürekli sorulmasın
En altta sw reset var onunla atacaksınız istersen sen sayfa başına neler ile atılacağını yaz ki sürekli sorulmasın
okitox Üye tebrik ediyor yeni yılını kutluyorum hakan kardeşim... ingilizce yok ve klavyeden atıyorsa o sıkıntı ya. ingilizce olunca rahat yazılıyordu. bunu ekleyebilir miyiz forumda link var mı anlatımıyla ilgili?
tebrik ediyor yeni yılını kutluyorum hakan kardeşim... ingilizce yok ve klavyeden atıyorsa o sıkıntı ya. ingilizce olunca rahat yazılıyordu. bunu ekleyebilir miyiz forumda link var mı anlatımıyla ilgili?
Scuderia. Üye Aynen ingilizce klavyeden tuşlar büyüyordu daha rahat yazılıyordu hakan kardeş ekleyebilirse iyi olur.
Aynen ingilizce klavyeden tuşlar büyüyordu daha rahat yazılıyordu hakan kardeş ekleyebilirse iyi olur.
haqanguven Üye Konu Sahibi Sebepsiz Fırtına' Alıntı: En altta sw reset var onunla atacaksınız istersen sen sayfa başına neler ile atılacağını yaz ki sürekli sorulmasın Genişletmek için tıkla ... ana sayfaya resim eklendi bile
Sebepsiz Fırtına' Alıntı: En altta sw reset var onunla atacaksınız istersen sen sayfa başına neler ile atılacağını yaz ki sürekli sorulmasın Genişletmek için tıkla ... ana sayfaya resim eklendi bile