600 Tl Ye Kadar Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

EFECEL

EFECEL

Üye
kardeşim sana önerim miui 1.8.26 yı yüklemen (1.9.2 ve 1.9.9sürümleri sorunlu )cpuyuda 1.2 ghzye sabitle flashta browser kapanması olayı yok oluyor telefon uçuyor hatta uçmak ne kelime :D
birde franco.kerneli yükle emin ol telefona yeniden aşık olursun :D

baranselona

baranselona

Üye
ayrıca beyler bazı arkadaşlarla diyoloğa bile girmemenizi öneririm onlar yüzünden ban yiyebilirsiniz onlara bakmayın siz onlar androidin karşısına symbian koydular olmadı sonra s^3 koydular olmadı şimdi annalarını bellelerini bekliyorlar sanıyorlar ki nokia o gelişimi ağır ağır sağlarken android-google boş duracak...:hmmm

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
ne gioda nede c6-01 de internetten rahatca video izleyemezsin gioya syfire yüklersin biçok siteden izlersin ama kaliteside bellidir... c6-01 e de de çeşitli tarayıcı destekleri ile videoların bazılarını izleyebilirsin... fiyat aralığındada gio ve c6-01 var ve bu ikisi arasında c6-01 küçük detaylarla önde...

huawei düşünmüyorsun ama istediğin özellikler bu fiyata sadece x5 te var c6-01..gio falan hikaye kalır..

3.8 inç ve 480x800 pixel kapasitif multitouch ekran (fiyat aralığının açık ara en büyük ekranı) rahatça nette gezinme ve video fil oyun vb.. rahat kullanım
android 2.2 oldukça fazla kaliteli oyun ve kaliteli uygulama istediğin kadar özelleştirebilme
flashplayer 10.3 ile bilgisayarında açtığın her videoyu açarsın.. face mynet vb.. flash içerikli oyunları oynarsın (videolarda ileri geri sardırırsan bazen vrowserdan çıkabiliyor)
800 mhz hızlı işlemci adreno 205 GPU(birçok yüksek fiyatlı cihazdan daha iyi grafik işlemci)
5 mp ledflash outofocus kamera 720p HD video kaydı
Tabiki Huawei İyi Ama Marka Takıntım Var İkisi Arasında Gio Mu C6-01 Mi İsteklerimi Biliyorsun :D

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Gio al dostum biz de rahatlıyalım ;)

coacoa

Üye
işin özeti arkadaşım [h=3] almaya durumun yoksa ideos x5 alır paşalar gibi hiçbir uygulamadan oyundan internetinden geri kalmadan kullanırsın bu konuya dahada mesaj yazmam yeter herkes nokia işcisi olmuş :D[/h]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ayrıca beyler bazı arkadaşlarla diyoloğa bile girmemenizi öneririm onlar yüzünden ban yiyebilirsiniz onlara bakmayın siz onlar androidin karşısına symbian koydular olmadı sonra s^3 koydular olmadı şimdi annalarını bellelerini bekliyorlar sanıyorlar ki nokia o gelişimi ağır ağır sağlarken android-google boş duracak...:hmmm

Yazdıgın lafı dinleyenlere bak.Ben seminer veririm bildiklerimle sen ideos aldırırsın.
Telefonu önerin aklına yatarsa alsın bana satasmayın.

baranselona

baranselona

Üye
kardeşim sana önerim miui 1.8.26 yı yüklemen (1.9.2 ve 1.9.9sürümleri sorunlu )cpuyuda 1.2 ghzye sabitle flashta browser kapanması olayı yok oluyor telefon uçuyor hatta uçmak ne kelime :D
birde franco.kerneli yükle emin ol telefona yeniden aşık olursun :D

hocam öylede miui rom simgeleri iphone a çok benziyor ya ben hiç sevmem öyle başka telefon simgelerini kendi telefonumda sizinki nasıl ss koyabilirmisiniz PM den ollarsanız daha iyi olur arkadaşın konusunu dağıtmayalım :) ben telefonun hızından memnunum yeterli şu an

EFECEL

EFECEL

Üye
Tabiki Huawei İyi Ama Marka Takıntım Var İkisi Arasında Gio Mu C6-01 Mi İsteklerimi Biliyorsun :D
dostum ne c6-01 nede gio isteklerini tam anlamıyla karşilamaz gionun bir üst modeli ace kullandım o bile yapamaz flash destekleri yok çünkü x5 te gir istediğin siteye aç izle fimini dizini yada oyna oyununu ayrıca ekran kalitesi ve çözünürlüğüde süper

x5=800x480 3.8 inç
c6-01=640x360 3.5 inç
gio=320x480 3.2 inç

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
dostum ne c6-01 nede gio isteklerini tam anlamıyla karşilamaz gionun bir üst modeli ace kullandım o bile yapamaz flash destekleri yok çünkü x5 te gir istediğin siteye aç izle fimini dizini yada oyna oyununu ayrıca ekran kalitesi ve çözünürlüğüde süper

x5=800x480 3.8 inç
c6-01=640x360 3.5 inç
gio=320x480 3.2 inç
Marka Takındım Var Diyorum 2si Arasından Hangisi iyi Diyorum Daha Söyliyimmi Diyorum :D

futbol123

futbol123

Üye

x5=800x480 3.8 inç
c6-01=640x360 3.5 inç
gio=320x480 3.2 inç
c6-01 3.2 inç tir

EFECEL

EFECEL

Üye
gio al o zaman en azından ciddi desteği ve android market avantajı var :D

baranselona

baranselona

Üye
Yazdıgın lafı dinleyenlere bak.Ben seminer veririm bildiklerimle sen ideos aldırırsın.
Telefonu önerin aklına yatarsa alsın bana satasmayın.

sana sataşan yok sen benim mesajımı alıntılıyarak bana sataşmış oluyorsun...

senin ne bilip bilmediğin beni ilgilendirmez ideos aldırırım monte aldırırım ben kullandığım telefon hakkında herşeyi bilirim ve karşımdakinede aktarırım.. zamanında çoğu kişiye monte aldırdım sırf bu forumdakileri söylüyorum hergün mesaj kutumu siliyordum insanlar bilmedikleri herşeyi soruyordu telefona kendi temamı bile yapıp paylaştım(monteye tema yükleniyormuş dalgamı geçiyon diyenlerde oldu ama yuttular) bilmediğim cihazlar hakkında ordan burdan duyduğum şeyleri gelip buraya yazmam ve tavsiye bekleyen arkadaşlarımında kafasını karıştırmam.. cihazı aldırırım ve benim aldırdığım cihazla ilgili bi sorun olursa bana güvenip almış olan o adam önce gelip bi bana sorar PM ile ve sorununu %80 çözeriz çözdümde... o yüzden gelipte kendini övme bana git c6-01 aldır aldırabiliyorsan benim insanlara ne aldırıp aldırmamam seni ne ilgilendiriyor..

• Beğen
Tepkiler: coacoa
EFECEL

EFECEL

Üye
markette film izle ve dizi uygulamalrı mevcut ayrıca travian tarzı browser oyunları oynanır fazla düşünme bence gio al

baranselona

baranselona

Üye
Dedikleri Mi Yapar mı ? bRnSL Tavsiyeni Bekliyorum...

ideos x5 düşünmüyorsan...

gioyla internetten flash oyun oynayamazsın c6-01 ilede oynayamazsın ama gioda en azından android market var ve sana internette oynadığın oyunları unutturacak kadar zevkl,çok ve kaliteli oyun uygulaması vardır... bana sorsan gio mu c6-01 mi diye gio alırım c6-01 in fiyatıda 150 lira daha fazla gio derim paran cebinde kalır

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Parası cebinde kalırmıs !
Körü körüne bagnazlık bu.550 liraya nerde görülmüs amoled ekran,cbd ekran,usb on the go destegi,nfc destegi,hd video kaydı.
Ve c6-01'de harika hd oyunlar varken gio hd oyun falan oynatmaz.
Gio'nun tek bir artısını söyleyen olsa karsılastırılabilir diycem ama yok.Puffin için mi gio alsın adam.
Gerçekten çogu arkadas biseyler bildigini sanıyor ama sıfırlar.

futbol123

futbol123

Üye
Parası cebinde kalırmıs !
Körü körüne bagnazlık bu.550 liraya nerde görülmüs amoled ekran,cbd ekran,usb on the go destegi,nfc destegi,hd video kaydı.
Ve c6-01'de harika hd oyunlar varken gio hd oyun falan oynatmaz.
Gio'nun tek bir artısını söyleyen olsa karsılastırılabilir diycem ama yok.Puffin için mi gio alsın adam.
Gerçekten çogu arkadas biseyler bildigini sanıyor ama sıfırlar.
ne hd oyun açmazmı ? burdaki videolara bakarsan tüm android oyunları actığını görürsünüz
gio nun en büyük artısı 800mhz işlemci android ve daha ucuz olması

• Beğen
Tepkiler: coacoa

Lenneth

Üye
Bu konu 4 sayfaydı ne ara 10 sayfa olmuş :)

C6-01 ile Huawei Ideos X5 arasında gereksiz bir kavga var

C6-01 daha çok Nokia'dan kopamayanlara yönelik bir telefon. Ben fazla oyun oynamam, internete girmem telefon şık olsun, ekranı kaliteli olsun diyenlerin telefonu olabilir.

Huawei Ideos X5 ise Android, internet ve oyun oynamak için daha iyi bir seçim. Ayrıca 3.8 inç ekranı var büyük avantaj.

2 telefonun hitap ettiği kesim farklı kısaca.. Zaten arkadaş Huawei istemiyorum demiş, ama c6-01'de isteklerini karşılamaz.

Üst Alt