600 Tl Ye Kadar Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
150 tl az vermek mi amacın.
C6-01'in gerçek fiyatı 800 liraydı biraz akıllınızı kullanın ve çocuk sende biraz biseyler ögren sonra yorumda bulun.
+ Larını Söylermisin Tek + Sı Kamerası 8mp Başka Artısı Yok - LERİ çok Ama En Basitinden İşletim Sistemi Symbian İşlemci Hızı 680 Mhz

----------Eklendi @ 18:33:22 ---------- Yazıldı @ 18:32:12 ----------

Şöyle bir durum var. 1000 liralık Nokia N8 de 680 mhz. 800 mhz e kanıp da gio almayın..:yuru
O Telefona Zaten 1000 Lira Vermek Akıl Karı Değil Kanımca :nono:

futbol123

futbol123

Üye
Çoğu Kişi Öyle DİYOR 680 mhz Ne kdr Tatmin Edici Olur Bilinmez
aynen aradaki farkı gördünüz siz onlara bakmayın almışlar işte pişman olmasınlar diye ego tatmin ediyorlar:d:
150 tl az vermek mi amacın.
C6-01'in gerçek fiyatı 800 liraydı biraz akıllınızı kullanın ve çocuk sende biraz biseyler ögren sonra yorumda bulun.
noldu 800tl kimse vermedi nokiada düşürdü fiyatları bu arada cocuk falan ne iş ? karşında 3 yaşındaki çocuk yok

----------Eklendi @ 18:35:54 ---------- Yazıldı @ 18:33:58 ----------

Şöyle bir durum var. 1000 liralık Nokia N8 de 680 mhz. 800 mhz e kanıp da gio almayın..:yuru
Allahım yarabbim göz göre göre kazıklanırsın o fiyata hatta 900tl ye lg optimus alırım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
+ Larını Söylermisin Tek + Sı Kamerası 8mp Başka Artısı Yok - LERİ çok Ama En Basitinden İşletim Sistemi Symbian İşlemci Hızı 680 Mhz

Hocam ne bu cahillik ya.Saçmalıga bak.
HD video kaydı,Usb on the go destegi,nfc destegi,clear black,amoled ekran,nHD ekran çözünürlügü,hd oyunları kusursuz oynamak için harika bir gpu.
Sana ne diyorum ben 800 mhz'nin 600 mhz'sini kullanabiliyor.Androdi'in çeviricleri var uygulamalar için ve bunlar islemcinin %20'sini kapar.
Sana kalır %80 falan buda 600 mhz kalıyor demek ama symbian %90'ını yansıtır uygulamalara buda 610 mhz
Yani ;
C6-01 :610 mhz + 300 mhz gpu
Gio : 600 mhz - gpu oyunlar hariç kullanılamıyor.

----------Eklendi @ 18:37:29 ---------- Yazıldı @ 18:36:54 ----------

Haa bu saydıklarımı da arastır biraz bilmedigin belli.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Alıcı kardeş pek telefondan anlamıyor galiba.:hmmm

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
HD video kaydı,Usb on the go destegi,nfc destegi,clear black,amoled ekran,nHD ekran çözünürlügü,hd oyunları kusursuz oynamak için harika bir gpu.
Sana ne diyorum ben 800 mhz'nin 600 mhz'sini kullanabiliyor.Androdi'in çeviricleri var uygulamalar için ve bunlar islemcinin %20'sini kapar.
Sana kalır %80 falan buda 600 mhz kalıyor demek ama symbian %90'ını yansıtır uygulamalara buda 610 mhz
Yani ;
Gio : 600 mhz gpu oyunlar hariç kullanılamıyor.

Kardeş Şimdi Ne Alacağımı Belirlicem C6-01 İle İnternetten Online Olarak Fazla Kasmadan Dizi Film İzleyebiliyormuyum ? Facebook Ta Oyun oynayıp Ve Chat Yapabiliyormuyum? Uygulama Ve Oyun Sıkıntısı Yaşamak İstemiyorum Bunları Yapabiliyor İsem 650 De Veririm Arkadaşlara Soruyorum Gio İle Yıldız Tv Den Fln İzliyolarmış Dediklerimi Kısmen Yapıyormuş...

futbol123

futbol123

Üye
Yani ;
Gio : 600 mhz - gpu oyunlar hariç kullanılamıyor.

ona bakarsak n97 de 360*640 ekran var ama iphone 320-480 ondan daha net ve parlak bir ekranı var.İlk defa duyuyorum 600mhz kalıyor lafını doğrusunu yazalım gio 800mhz + 256mb ram kimin bilmediği belli

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kardeş Şimdi Ne Alacağımı Belirlicem C6-01 İle İnternetten Online Olarak Fazla Kasmadan Dizi Film İzleyebiliyormuyum ? Facebook Ta Oyun oynayıp Ve Chat Yapabiliyormuyum? Uygulama Ve Oyun Sıkıntısı Yaşamak İstemiyorum Bunları Yapabiliyor İsem 650 De Veririm Arkadaşlara Soruyorum Gio İle Yıldız Tv Den Fln İzliyolarmış Dediklerimi Kısmen Yapıyormuş...

Bu iki telefonda da direkt flash destegi yok.Dizi film falan izlersin ama kasarak.
Film izlemek istiyosan eger ideos x5'e bakmalısın.Ama C6-01 bu telefonlardan çok çok farklı ve çok çok iyi.
Hee dersen ki madem hepsinden iyi neden flash yok dizi izleyemiyorum diye iphone 4'te de flash yok onda da izleyemiyosun.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
ona bakarsak n97 de 360*640 ekran var ama iphone 320-480 ondan daha net ve parlak bir ekranı var.İlk defa duyuyorum 600mhz kalıyor lafını doğrusunu yazalım gio 800mhz + 256mb ram kimin bilmediği belli

Dediğimiz gibi bu işlerden anlamıyorsun. Yorum da yapma bir zahmet.. ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Kimlerle muhatap oluyoruz takılın siz çocuklar.Hocam sende gio al rahatlarsın.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Arkadaşım Biz Gördüğümüzü Söylüyoruz Siz Daha İyi Biliyorsanız Aydınlatın Bizi O zmn

Abi farkları söylüyoruz işte. usb otg. clearblack ekran. hd video kaydı. amoled ekran. 8mp kamera... hd oyunlar filan. tv de izlersin travianı da oynarsın. face de de sohbetini edersin. ;)

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin Özelliklerin Türkçe Açıklamasını Yaparmısın ?

----------Eklendi @ 18:51:37 ---------- Yazıldı @ 18:50:55 ----------

Kimlerle muhatap oluyoruz takılın siz çocuklar.Hocam sende gio al rahatlarsın.
Kardeşim Dediklerimi Yapıyormu Diyorum Cvp Vermiyosin ki :S

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
usb otg : usb on the go . yani flash bellekleri bir kablo aracılıgıyla telefona baglayabilmek ve pcden şarj edebilmektir.
clearblack ekran: güneşli yerlerde bile ekran parlalıklıgı fazla değişmiyor. yani teleonu gölgeye götürüp de ekrana bakma diye bir şey bu telefonda söz konusu değil ;) istediğin yerde bakabilirsin rahatlıkla.
amoled:
-Mükemmel parlaklık

-Mükemmel renkler ve kontrast

-İnce, hafif ve dayanıklı

-Hızlı tepki süreleri

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
usb otg : usb on the go . yani flash bellekleri bir kablo aracılıgıyla telefona baglayabilmek ve pcden şarj edebilmektir.
clearblack ekran: güneşli yerlerde bile ekran parlalıklıgı fazla değişmiyor. yani teleonu gölgeye götürüp de ekrana bakma diye bir şey bu telefonda söz konusu değil ;) istediğin yerde bakabilirsin rahatlıkla.
amoled:
-Mükemmel parlaklık

-Mükemmel renkler ve kontrast

-İnce, hafif ve dayanıklı

-Hızlı tepki süreleri

Bence Çok Boş Özellik Benim Aradığım Belli İnternetten Online Film Dizi İzlemek Facebook Oyun ve Chat Ve Bazı Browser Oyunlar Oynamak Bunları Gio Kdr Yapabiliyorsa Herhangi Bir Teknoloji MARKETTE inceleyeceğim

baranselona

baranselona

Üye
amoled ekranın dayanıklılık ve tepkime süresiyle ne alakası var acaba söyleyebilirmisiniz?

ayrıca sürekli birbirinizi aşağılıyorsunuz banlanabillirsiniz

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekranın dayanıklılık ve tepkime süresiyle ne alakası var acaba söyleyebilirmisiniz?

ayrıca sürekli birbirinizi aşağılıyorsunuz banlanabillirsiniz
BrnSL Sence Gio Mu c6-01 Mi senin Kararın Önemli :D İstediğim İnternetten Film Ve Dizi İzleyebilmek Facebook Oyun Ve Chat Hangisi Daha İyi ?

EFECEL

EFECEL

Üye
bugüne kadar çoook telefon kullandım inan bana huawei ideos x5 alınacak tek telefon şu anda işlemcisi 800 mhz fakat ben oc ile 1.2 ghzde (1.8 e kadar artıyor) kullanıyorum şarjım 3 gün gitmekte ram 512 mb adreno 205 gpusu var ekran 3.8 inç 2 gb dahili hafıza var dolby mobile ses çipide var flash 10.3 le çatır çatır videoda izleniyor oyunda oynanıyor 800x480 çözünürlük var ve bide marchs of heroes yaz youtubeda bak nasıl oyun çünkü kasmıyor :Dhaa bide marka takıntın var anladığım kadarıyla
1.telefonu turkcell timde bir incele

2.hiçbiyerinde huawei yazmıyor

3.eline alanlar görenler telefona aşık
bende senin gibiydim fakat gerçekten f/p canavarı bir telefon parana yazık etme android al ama gio değil yada c6-01 hiç değil alırsanda miui romu yükle önerimdir :) iyi günler

baranselona

baranselona

Üye
ne gioda nede c6-01 de internetten rahatca video izleyemezsin gioya syfire yüklersin biçok siteden izlersin ama kaliteside bellidir... c6-01 e de de çeşitli tarayıcı destekleri ile videoların bazılarını izleyebilirsin... fiyat aralığındada gio ve c6-01 var ve bu ikisi arasında c6-01 küçük detaylarla önde...

huawei düşünmüyorsun ama istediğin özellikler bu fiyata sadece x5 te var c6-01..gio falan hikaye kalır..

3.8 inç ve 480x800 pixel kapasitif multitouch ekran (fiyat aralığının açık ara en büyük ekranı) rahatça nette gezinme ve video fil oyun vb.. rahat kullanım
android 2.2 oldukça fazla kaliteli oyun ve kaliteli uygulama istediğin kadar özelleştirebilme
flashplayer 10.3 ile bilgisayarında açtığın her videoyu açarsın.. face mynet vb.. flash içerikli oyunları oynarsın (videolarda ileri geri sardırırsan bazen vrowserdan çıkabiliyor)
800 mhz hızlı işlemci adreno 205 GPU(birçok yüksek fiyatlı cihazdan daha iyi grafik işlemci)
5 mp ledflash outofocus kamera 720p HD video kaydı

Üst Alt