600 Tl Ye Kadar Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Çok Saol :D aLıoRum o zmn

61semih

61semih

Üye
bencede adam dogru demıs nokıa bıkac ulkede cok satıyor bırıde bızız zaten.

arkadas zaten bol oyun uygulama demıs bu nedenden dolayı andrıid onerıyorum butcesı yetse iphone tavsıye ederdım ama kısıtlı butce.bunun yanında bu fıyata rahatca tarayıcı uzerınden oyun oynamak kolay degıl.açar,açar ama zevk alamazsın.ha oyuna ozel uygulama olursa ozaman zevkı cıkar ornegın taxas holdem poker ın android ıcın olanı bende kurulu feys uzerındekı hesaptan gırıs yapıp butun ozellıklerını kullanabılıyorum aynı pc deymıs gıbı.bunun harıcınde gs2 bıle alsan pc dekı tadı yakalıyamazsın

anılbaran

anılbaran

Üye
bencede adam dogru demıs nokıa bıkac ulkede cok satıyor bırıde bızız zaten. arkadas zaten bol oyun uygulama demıs bu nedenden dolayı andrıid onerıyorum butcesı yetse iphone tavsıye ederdım ama kısıtlı butce.bunun yanında bu fıyata rahatca tarayıcı uzerınden oyun oynamak kolay degıl.açar,açar ama zevk alamazsın.ha oyuna ozel uygulama olursa ozaman zevkı cıkar ornegın taxas holdem poker ın android ıcın olanı bende kurulu feys uzerındekı hesaptan gırıs yapıp butun ozellıklerını kullanabılıyorum aynı pc deymıs gıbı.bunun harıcınde gs2 bıle alsan pc dekı tadı yakalıyamazsın
ee napam yani iyi oyunlar :)

mstf_l

mstf_l

Üye
pardon farklarını yazarmısın neden tabikide c6? bana ideos x5 den adam akkılı tek 1 üstünlüğünü yaz helal olsun sana :D
Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamera

Türe

Türe

Üye
galaxy s wifi :oke:

technoshark

technoshark

Üye
telefondan film izlemek için can atanları anlamıyorum arkadaş (: evinde tv yok mu yaw (: telefon ne içindir? alo desin senin nerde oldugunu bılsınler yeter (: yok mp4 formatını acıyormu ? yok kamerası kaç mp (: bırak abi alo desin yeter (:

anılbaran

anılbaran

Üye
aynı babam gıbı konustun haa :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamera

3.8 inç ekran autofocus android 2.2 800 mhz işlemci 512 mb ram adreno 205 gpu wifi hotspot adobe flash player 10.3 2gb dahili.

coacoa

Üye

flashtv kamerada kamera baska bişey yok zaten :D 2 telefonu 1 araya getirsek ideos x5 hem döver hemde eline parasını verir yollar bunu kabul edin arkadaşlar gerçekleri görelim..

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
flashtv kamerada kamera baska bişey yok zaten :D 2 telefonu 1 araya getirsek ideos x5 hem döver hemde eline parasını verir yollar bunu kabul edin arkadaşlar gerçekleri görelim..

Adam c6-01 de kararını kılmış. ZAten konunun en başında Huawei istemiyorum demiş siz hala gelmiş şöyle böyle diyorsunuz :D Ayıp ya hu :D

futbol123

futbol123

Üye
samsung gio tabiki 800mhz işlemci var çok hızlı 450tl 150tl de cebinde kalır :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Adam c6-01 de kararını kılmış. ZAten konunun en başında Huawei istemiyorum demiş siz hala gelmiş şöyle böyle diyorsunuz :D Ayıp ya hu :D

Kararına bişey diyen yok arkadaşım ben diğer arkadaşa cevap verdim.

Ocean258

Ocean258

Üye
600 Tl bu ıstedıgın ozellıklerı yapacak telefon sayısıda pek fazla degıl aslında tam arası oluo cunku ya 700-900 arası vereceksın hem tasarım hem ıcerıgı ıı telefon alacaksın yada 600 vermek yerıne 400-500'e bu soyledıklerını yapacak bırsey alacaksın .. 600 gıbı dıosan gercekten ideostan baska telefon gelmıo ınsanın aklına.. zaten symbian'lı bı telefon alma bence sacma olur. devır android devri..

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım Gio Yu C6-01 Den Daha Çok Tavsiye Ediyorlar C6-01 in Yaptığını Hatta Daha Fazlasını Gio Daha Rahat Yaparmış Öylemi?

futbol123

futbol123

Üye
Arkadaşlarım Gio Yu C6-01 Den Daha Çok Tavsiye Ediyorlar C6-01 in Yaptığını Hatta Daha Fazlasını Gio Daha Rahat Yaparmış Öylemi?
evet gio nun işlemcisi 800mhz c6-01 in 680mhz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Sor bakalım gio ne yaparmıs o diyenlere :ehe

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Gio İle İnternetten onLine Olarak Dizi Film İzleyebiliyorlarmış Facebook' ta Chat Ve Oyun Oynayabiliyolarmış. C6-01 Bunları Yapabiliyormu ?

Üst Alt