anılbaran
Üye
yorumsuz...senin gibiler olmasa nokia nasıl satış yapar o sistemle neyse iyi geceler
yorumsuz...senin gibiler olmasa nokia nasıl satış yapar o sistemle neyse iyi geceler
bencede adam dogru demıs nokıa bıkac ulkede cok satıyor bırıde bızız zaten.yorumsuz...
ee napam yani iyi oyunlarbencede adam dogru demıs nokıa bıkac ulkede cok satıyor bırıde bızız zaten. arkadas zaten bol oyun uygulama demıs bu nedenden dolayı andrıid onerıyorum butcesı yetse iphone tavsıye ederdım ama kısıtlı butce.bunun yanında bu fıyata rahatca tarayıcı uzerınden oyun oynamak kolay degıl.açar,açar ama zevk alamazsın.ha oyuna ozel uygulama olursa ozaman zevkı cıkar ornegın taxas holdem poker ın android ıcın olanı bende kurulu feys uzerındekı hesaptan gırıs yapıp butun ozellıklerını kullanabılıyorum aynı pc deymıs gıbı.bunun harıcınde gs2 bıle alsan pc dekı tadı yakalıyamazsın

Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamerapardon farklarını yazarmısın neden tabikide c6? bana ideos x5 den adam akkılı tek 1 üstünlüğünü yaz helal olsun sana![]()
+1Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamera

Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamera
Usb on the goAmoled ekran8 mp kameraGorilla glass Dual led flashTv outİdeos x5 Tek ledTft ekran 5 mp kamera
2 telefonu 1 araya getirsek ideos x5 hem döver hemde eline parasını verir yollar bunu kabul edin arkadaşlar gerçekleri görelim..flashtv kamerada kamera baska bişey yok zaten2 telefonu 1 araya getirsek ideos x5 hem döver hemde eline parasını verir yollar bunu kabul edin arkadaşlar gerçekleri görelim..
Ayıp ya hu 
Adam c6-01 de kararını kılmış. ZAten konunun en başında Huawei istemiyorum demiş siz hala gelmiş şöyle böyle diyorsunuzAyıp ya hu
![]()
evet gio nun işlemcisi 800mhz c6-01 in 680mhzArkadaşlarım Gio Yu C6-01 Den Daha Çok Tavsiye Ediyorlar C6-01 in Yaptığını Hatta Daha Fazlasını Gio Daha Rahat Yaparmış Öylemi?
Arkadaşlarım Gio Yu C6-01 Den Daha Çok Tavsiye Ediyorlar C6-01 in Yaptığını Hatta Daha Fazlasını Gio Daha Rahat Yaparmış Öylemi?