coacoa
Üye
bence cehalet sizin gibilerde daha fazla var dostumCehalet...![]()
siz olduğunuz sürece nokia saltanatına devam eder 
bence cehalet sizin gibilerde daha fazla var dostumCehalet...![]()
siz olduğunuz sürece nokia saltanatına devam eder 

Tabiki Huawei İyi Ama Marka Takıntım Var İkisi Arasında Gio Mu C6-01 Mi İsteklerimi Biliyorsunne gioda nede c6-01 de internetten rahatca video izleyemezsin gioya syfire yüklersin biçok siteden izlersin ama kaliteside bellidir... c6-01 e de de çeşitli tarayıcı destekleri ile videoların bazılarını izleyebilirsin... fiyat aralığındada gio ve c6-01 var ve bu ikisi arasında c6-01 küçük detaylarla önde...
huawei düşünmüyorsun ama istediğin özellikler bu fiyata sadece x5 te var c6-01..gio falan hikaye kalır..
3.8 inç ve 480x800 pixel kapasitif multitouch ekran (fiyat aralığının açık ara en büyük ekranı) rahatça nette gezinme ve video fil oyun vb.. rahat kullanım
android 2.2 oldukça fazla kaliteli oyun ve kaliteli uygulama istediğin kadar özelleştirebilme
flashplayer 10.3 ile bilgisayarında açtığın her videoyu açarsın.. face mynet vb.. flash içerikli oyunları oynarsın (videolarda ileri geri sardırırsan bazen vrowserdan çıkabiliyor)
800 mhz hızlı işlemci adreno 205 GPU(birçok yüksek fiyatlı cihazdan daha iyi grafik işlemci)
5 mp ledflash outofocus kamera 720p HD video kaydı

ayrıca beyler bazı arkadaşlarla diyoloğa bile girmemenizi öneririm onlar yüzünden ban yiyebilirsiniz onlara bakmayın siz onlar androidin karşısına symbian koydular olmadı sonra s^3 koydular olmadı şimdi annalarını bellelerini bekliyorlar sanıyorlar ki nokia o gelişimi ağır ağır sağlarken android-google boş duracak...![]()
Sen Rahat oL Kardeşim Seni Kasan Birşey Yok Bak YolunaGio al dostum biz de rahatlıyalım![]()

kardeşim sana önerim miui 1.8.26 yı yüklemen (1.9.2 ve 1.9.9sürümleri sorunlu )cpuyuda 1.2 ghzye sabitle flashta browser kapanması olayı yok oluyor telefon uçuyor hatta uçmak ne kelime
birde franco.kerneli yükle emin ol telefona yeniden aşık olursun![]()
ben telefonun hızından memnunum yeterli şu andostum ne c6-01 nede gio isteklerini tam anlamıyla karşilamaz gionun bir üst modeli ace kullandım o bile yapamaz flash destekleri yok çünkü x5 te gir istediğin siteye aç izle fimini dizini yada oyna oyununu ayrıca ekran kalitesi ve çözünürlüğüde süperTabiki Huawei İyi Ama Marka Takıntım Var İkisi Arasında Gio Mu C6-01 Mi İsteklerimi Biliyorsun![]()
Marka Takındım Var Diyorum 2si Arasından Hangisi iyi Diyorum Daha Söyliyimmi Diyorumdostum ne c6-01 nede gio isteklerini tam anlamıyla karşilamaz gionun bir üst modeli ace kullandım o bile yapamaz flash destekleri yok çünkü x5 te gir istediğin siteye aç izle fimini dizini yada oyna oyununu ayrıca ekran kalitesi ve çözünürlüğüde süper
x5=800x480 3.8 inç
c6-01=640x360 3.5 inç
gio=320x480 3.2 inç

c6-01 3.2 inç tirdostum ne c6-01 nede gio isteklerini tam anlamıyla karşilamaz gionun bir üst modeli ace kullandım o bile yapamaz flash destekleri yok çünkü x5 te gir istediğin siteye aç izle fimini dizini yada oyna oyununu ayrıca ekran kalitesi ve çözünürlüğüde süper
x5=800x480 3.8 inç
c6-01=640x360 3.5 inç
gio=320x480 3.2 inç
Dedikleri Mi Yapar mı ? bRnSL Tavsiyeni Bekliyorum...gio al o zaman en azından ciddi desteği ve android market avantajı var![]()
Yazdıgın lafı dinleyenlere bak.Ben seminer veririm bildiklerimle sen ideos aldırırsın.
Telefonu önerin aklına yatarsa alsın bana satasmayın.
Dedikleri Mi Yapar mı ? bRnSL Tavsiyeni Bekliyorum...
ne hd oyun açmazmı ?Parası cebinde kalırmıs !
Körü körüne bagnazlık bu.550 liraya nerde görülmüs amoled ekran,cbd ekran,usb on the go destegi,nfc destegi,hd video kaydı.
Ve c6-01'de harika hd oyunlar varken gio hd oyun falan oynatmaz.
Gio'nun tek bir artısını söyleyen olsa karsılastırılabilir diycem ama yok.Puffin için mi gio alsın adam.
Gerçekten çogu arkadas biseyler bildigini sanıyor ama sıfırlar.