Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 yaşındaki vukuatlarım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-
Üye
doğru
zaza
Üye
Konu Sahibi
kızabilirsiniz, iğrenebilirsiniz yada başka bişey düşünebilirsiniz saygım var ama her çocuk aynı değildir ben çocukluğumu bilmem çünkü pek yaşamadım serseri falan olmayalım diye 4. sınıfın sonlarında dayım yanına aldı (terzi dükkanı) 2012 de tam 12 senedir iş hayatında olucam yıldönümünü kutlayacam ben ailemden görmediğim ilgiyi kendi çocuklarıma göstermeye çalışıcam ben çektim onlar çekmesin
kızabilirsiniz, iğrenebilirsiniz yada başka bişey düşünebilirsiniz saygım var ama her çocuk aynı değildir ben çocukluğumu bilmem çünkü pek yaşamadım serseri falan olmayalım diye 4. sınıfın sonlarında dayım yanına aldı (terzi dükkanı) 2012 de tam 12 senedir iş hayatında olucam yıldönümünü kutlayacam ben ailemden görmediğim ilgiyi kendi çocuklarıma göstermeye çalışıcam ben çektim onlar çekmesin
inşaat şirketinde yönetim kurulu var resmi bir şirket olduğumuz için bende hem çalışanı hemde üyesiyim 2 iş aynı anda yani düz zevk değilmi 2. senede gitmedim ona bakarsan
Xilence
Kapalı Hesap
Zaza neymişte haberimiz yokmuş . Vincent'i bile geçti adam.