6 yaşındaki vukuatlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

aslında bende bıraz canıyım dun gece kulagımın dıbınde vızıldayan sıvrı sınek ölurdum:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bende şu kanatlı karıncaların (sanırım onlar işçi olmayan yani kraliçe karıncalar oluyorlardı) kanatlarını büyüteçle kızartıyordum :ah

onlardan çok var hepsi kraliçe değil :) ben onu sinekler üzerinde deniyordum yerlerinde bir kıpırdamaları vardıki sorma :D

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdi yolda yürürken basmamak için bile dikkat ediyorum :D Yazık yahu

pelın_

[video]http://www.facebookvideoizlet.com/bu-gecede-uyku-yok-size-ziya-da-ziya-ziya[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben günah diye değil hayvanlara üzüldüğüm için basmıyorum

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Utku

Utku

Üye
yok artık :D
:kop:köyde eve kedi girdi çıkart dışarı dediler demez olaydılar poşete koydum attım uzak bir yere ama poşetten çıkabilecek şekilde bağlamıştım neyse bu kedi yine girmezmi eve bence hayatının hatasıydı :D kovaladım kapı önünde elimde sopa arkadaşa dedim sen kovala dışarı çıkarken vuracam aslında vuramazdım ama denk geldi işte tam kafasına denk geldi bayıldı aldım götürdüm daha uzağa baktım tam ayılıyor koydum dereye bastırdım kafasını sonrasını tam hatırlamıyorum :utandım:

Mert

Mert

Üye
Allah bilir ninja kaplumbağalar da senin yüzünden oluşmuşlardır :ehe

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
ALPARS™

ALPARS™

Üye
sen neymişsin be abi:)

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
yok artık :D
:kop:köyde eve kedi girdi çıkart dışarı dediler demez olaydılar poşete koydum attım uzak bir yere ama poşetten çıkabilecek şekilde bağlamıştım neyse bu kedi yine girmezmi eve bence hayatının hatasıydı :D kovaladım kapı önünde elimde sopa arkadaşa dedim sen kovala dışarı çıkarken vuracam aslında vuramazdım ama denk geldi işte tam kafasına denk geldi bayıldı aldım götürdüm daha uzağa baktım tam ayılıyor koydum dereye bastırdım kafasını sonrasını tam hatırlamıyorum :utandım:
malesef var artık :D
Allah bilir ninja kaplumbağalar da senin yüzünden oluşmuşlardır :ehe

bilemem :D
ALPARS™;3864740' Alıntı:
sen neymişsin be abi:)

kötü :utandım:

• Beğen
Tepkiler: Utku

RidLe

Üye
6 yaşındayken pek hayvanlarla aram iyi değildi. küçük olunca insan hayvanlarında bir can taşıdığını veya onlarında acıyan bir bedeni olduğunu düşünemiyor. Sırf bu yüzden bile kesin cehennemliğim diyorum ama yinede bilmiyorum sonuçta o zamanlar anlamıyordum ama yinede ALLAHın gazabından korkuyorum... :D

kuş yakaladım eski meşhur karton, çubuk ve ip taktiği ile neyse yakaladım kuşu kafaya koydum kesecek yiyecektim çünkü aklımda şöyle bişey vardı köyde tavuk kesip tüylerini yolup pişiriyordular bende dedim bende kendime göre yakalayayım küçük olsun :D saflık işte önce ayaklarını kestim tam kafasını kesecem kuş elimden kaçmazmı :ah: o gün bugündür hep rüyamda :utandım:

sonraki vukuatım ise evden tencere aldıp çorak araziye gitmekti. orada ateş yaktım çalı çırpı falan ile sonra su koydum tencereye içinede attım kurbağaları verdim ateşin üstüne önünde bekledim birkaç dakika kapağı kaldırdım hepsi yan yatmış :ah: kıştı diye ısınlar amacıyla yapmıştım ama :utandım:

sonra bir akrep yakaladım kuyruğunu kestim zor oldu ama hemen saldırıyor :D ayakkabı kışlık olduğu için saldırıları pek işe yaramadı tam ölmemişti kavanoza koydum su doldurdum içini ve iyice salladım :utandım:

köyde eve kedi girdi çıkart dışarı dediler demez olaydılar poşete koydum attım uzak bir yere ama poşetten çıkabilecek şekilde bağlamıştım neyse bu kedi yine girmezmi eve bence hayatının hatasıydı :D kovaladım kapı önünde elimde sopa arkadaşa dedim sen kovala dışarı çıkarken vuracam aslında vuramazdım ama denk geldi işte tam kafasına denk geldi bayıldı aldım götürdüm daha uzağa baktım tam ayılıyor koydum dereye bastırdım kafasını sonrasını tam hatırlamıyorum :utandım:

evin arkasındaki sokak köpeklerine evde kullanılmayan iğneleri yaptım doktorluğu seviyordum :D tvden gördüğüm gibi aynısını denedim önce parmak kadar küçük cam şişenin ucunu kırdım enjektörle suyunu aldım içinde toz bulunan o diğer cam şişeye koydum karıştrdım tekrar içinden o karışımı alıp sokak köpeklerinin vücuduna enjekte ettim :utandım:

köylerde evin içine yuva yapan siyah beyaz karışımı serçe büyüklüğünde iki kuşu köydeki evde kıstırdım işkencelere dayanamayan bir tanesi öldü diğerini bıraktım :utandım:

yine köyde 2 serçe yuvadan atıldı sanırım diğer çocuklar çok elleyince insan kokusu sinmiş üzerlerine bir tanesinden ümit yoktu damın üstüne attım belki anası insafa gelir götürür diye ama kedi yedi :D diğerini biraz daha büyüktü ayağı kırıktı dayımla ayağını düzeltip sardık tam iyi oluyordum dediğim günlerdi o günler ama içime yine şeytan girdi bulgur tanesinin üstündeki karıncayla beraber kuşa verdim 2 saat sonra öldü sanırım içindeki karınca biryerlerini ısırmış çünkü kuş yutmuştu :utandım:

satılan sarı civcivlerden birinin ayağını insan ayağı hizasında ters çevirdim bayıldı evden kaçtım :D kızacaklar diye eve geldim civciv normale dönmüştü yarabbi şükür :D

ördek yavrusunu annesinden ayırdım annesinin tüm saldırıları çabasız kaldı:utandım:

tavuğa taş attım ayağı kırıldı :utandım:annem fena beddua etmişti :ah:

tırtıları yakalayıp karınca yuvalarına atardım karıncalar ısırıp öldürüp yuvaya götürürdü yaşam savaşını hep zevkle izlemiştim :utandım:

karınca yuvalarının ve karıncaların üstüne hiç durmadan zıplaya zıplaya basardım :utandım:

örümcek yakalayıp kola şişesinin içine koyar sert bir şekilde sallardım bacakları falan kopardı :utandım:

yengeçlerin kolunu koparır doğaya salardım:utandım:

arılar en baş düşmanımdı özellikle eşek arısı ve aynı renkten olan daha kalıplısı bir kere ensemden sokmuştu :D hep öldürür ezerdim:utandım:

bu yaptıklarımıda ailemden hiç kimse bilmez...

ama 7 yaşından sonra dine yoğunlaşmaya başlayınca düzeldim :)
töbe töbee yav bizde çocuk olduk ama biz böyle yapmadık valla bilmiyomda sen olmasanda annen baban cehennemlik kardeşim onlara yazılıyor bu yaptıkların acıdım ha bende bikere civciye bastım görmeden çok ağladıydım yazıkla

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
o kadar sinirlendim ki anlatamam :@ bu yaşıma kadar bile bile böcek dahi öldürmedim

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
töbe töbee yav bizde çocuk olduk ama biz böyle yapmadık valla bilmiyomda sen olmasanda annen baban cehennemlik kardeşim onlara yazılıyor bu yaptıkların acıdım ha bende bikere civciye bastım görmeden çok ağladıydım yazıkla

orasını bilemem artık ama 6 yaşında böyleydi. Anlamıyordum anlasam yapmazdım.
o kadar sinirlendim ki anlatamam :@ bu yaşıma kadar bile bile böcek dahi öldürmedim

ama 6 yaşındaydım :utandım:

azizerkan07

Üye
senin için cehennemde özel bir bölüm lazım :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Xilence
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ama senin gibi de değillerdi :@

olabilir çünkü ben çocukluğumu herkesten çok farklı yaşadım. benim ailemle iletişim düzeyim sizinkinden çok farklıydı. ben o zamanlarki vukuatlarımı alamadığım ilgiye bağlıyorum. dedelerim çocuk sevgisi bilmeyişi babam ve annemin erken evlenmesi ve ilk çocuk olmam yani çoğu zaman acemiliğin zararlarının benim gibiler üzerindeki etkisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt