6 yaşındaki vukuatlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
doğru

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
kızabilirsiniz, iğrenebilirsiniz yada başka bişey düşünebilirsiniz saygım var ama her çocuk aynı değildir ben çocukluğumu bilmem çünkü pek yaşamadım serseri falan olmayalım diye 4. sınıfın sonlarında dayım yanına aldı (terzi dükkanı) 2012 de tam 12 senedir iş hayatında olucam yıldönümünü kutlayacam :D ben ailemden görmediğim ilgiyi kendi çocuklarıma göstermeye çalışıcam ben çektim onlar çekmesin :)

Utku

Utku

Üye
kızabilirsiniz, iğrenebilirsiniz yada başka bişey düşünebilirsiniz saygım var ama her çocuk aynı değildir ben çocukluğumu bilmem çünkü pek yaşamadım serseri falan olmayalım diye 4. sınıfın sonlarında dayım yanına aldı (terzi dükkanı) 2012 de tam 12 senedir iş hayatında olucam yıldönümünü kutlayacam :D ben ailemden görmediğim ilgiyi kendi çocuklarıma göstermeye çalışıcam ben çektim onlar çekmesin :)
okulu ilkokul 4 de bırakıp geri dönmedin mi ?

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
okulu ilkokul 4 de bırakıp geri dönmedin mi ?

yokbe hem okuyup hem çalıştım :)

----------Eklendi @ 23:02:19 ---------- Yazıldı @ 23:01:42 ----------

yani sabah okula öğle iğneye :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Utku

Utku

Üye

koskoca inşaat şirketinde yönetim kurulu üyesiyim + lise diplomam var + öss ye ilk girdiğimde kazanmama rağmende gitmedim yeterlimi :ehe
yönetim kurulu üyesi derken ?+anadolu mu düz mü?+ neden gitmedin)
Not:Yeterli:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
yönetim kurulu üyesi derken ?+anadolu mu düz mü?+ neden gitmedin)
Not:Yeterli:ehe

inşaat şirketinde yönetim kurulu var resmi bir şirket olduğumuz için bende hem çalışanı hemde üyesiyim 2 iş aynı anda yani :) düz :D zevk değilmi 2. senede gitmedim ona bakarsan :ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Zaza neymişte haberimiz yokmuş :D. Vincent'i bile geçti adam.

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Xilence
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt