58oo şarjı az gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
58oo şarjı az gidiyor
telefonu yeni aldım 3 gündür kullanıyorum.ancak sms çekmediğim halde şarj az gidiyor.müzik dinliyorum ama çok dencek şekilde değil.oyunda çok oynamıyorum

Black_Paw

Üye
ilk aldığında kac saat sarzda tuttun ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yaw aynı sorun bende var artık 1 günü geçmiyor neyapacağımı bilmiyorum :S

OğuzcanAbi

Üye
normal 3 tane yedek bataryam war:kop:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ben iLk aLdığımda 6-7 saaT koydum şarJa :S

--------------- Ekleme ---------------

birde önemLi bir sorun:

3-4 çizgi şarJ varken birdem BATARYA ZAYIF YA DA BOŞ DİYOR.

GaranTiye göndersem sonuç aLır mıyım ?

Black_Paw

Üye
malesef alamassınız ilk aldıgınızda 12 saat tutmanız lazımdı şarz a ben 12 saat tuttum 2-3 gün gidiyor yeni batarya alın onu 12 saat tutun

Lacrymosa

Üye
malesef alamassınız ilk aldıgınızda 12 saat tutmanız lazımdı şarz a ben 12 saat tuttum 2-3 gün gidiyor yeni batarya alın onu 12 saat tutun

Hayır. Yeni nesil bataryalarda öyle bir şey yok. "Batarya doldu" deyince şarjdan çıkartmanız yeterli.

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
tuttum gene 12 saat zaten.ya nete ok giriyorum o mu yapıyo anlamıyorum =\

Lacrymosa

Üye
Wireless bağlantı çok fazla şarj harcar. Ortalama 8 saat kullanırsanız batarya tamamen biter. Bende de 5800 vardı bir zamanlar. Uyku dışında günün her saati aralıksız müzik, yarım saat GPS, hergün okulda telefondan saatlerce tavla, santraç, kızma bilader vb. oyunlar, biraz mesaj, biraz konuşma, günde en az 50 fotoğraf, 4-5 tane kısa video çeken birisiydim. Telefonu gece şarja takıp sabah 6:30 da elime alıyordum. Tuvalete onunla gidip haberleri okuyordum. :) Sonra okula gidiyordum. Üstte yazdığım her şeyi yapıyordum. Şarjı o gün 16:00 ya da 17:00'de bitiyordu. :)

Slck*

Slck*

Üye
Arkadaşım 12 saatle alakası yok şarjı dolunca tamamdır... Eğer wireless açıksa çok yüksek şarj harcıyor telefon... Ben telefonu kullanmayınca yani normal kullanımda 2-3 gün gidiyor ama wi-fi ile müzik dinliyorsam 1 gün gidiyor..
Telefonunda şarjını tam bitirmeden şarj a takma bu arada

ozanazy

ozanazy

Üye
Telefonu alalı 3 gün olmuş bir kaç şarjdan sonra pil kendini toparlıyor. Bu arada bazı arkadaşların dediği gibi kesinlikle 12 saat falan şarjda bırakma hatta dolduğu anda çıkart. O işlem eski tip piller için geçerliydi. Ayrıca cihaz üzerinde gelen pil Çin malı bazı yerlerde duyduğum kadarıyla Kore malı pil daha kaliteli ve dayanıklıymış diye okumuştum ama denemedim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
harbi ya benimki de al çayna malı :D

1 gün dayanmıyor.batter expendr mıydı neydi onu kullanıorum en fazla 4-5 saat uzatıyor.

garantiye göndercem bataryayı değiştirsinler :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
banada öyle oldu ilk aldıgım 1 hafta 2 3 gün gidiyodu sonra 1 gün bile gitmemye başladı 1 buçuk gün falan gidiyo

Soraux

Soraux

Üye
hepimiz için geçerli benimde maximum 2 gün gidiyor :S:

ozanazy

ozanazy

Üye
Bir de bazı telefonların batarya kısmında boşluk olduğu için temassızlık ya da ark olayından dolayı da az gittiğini duymuştum araya kağıt vb. şeyler sıkıştırınca da çözüm olabilir. Ama siz yine de servis yolunu deneyin daha olumlu olabilir. :)

Tacettin Demir

Üye
5230'u alınca kitapçığını okudum, bataryayı en az şu kadar saat tutun gibisinden cümle aradım ama bulamadım. Arkadaşların da dediği gibi, batarya dolunca çıkarmak lazım, ki telefonda ekranda yazıyor çıkarın diye.

ozanazy

ozanazy

Üye
Ortadaki beyaz menü tuşuna basılı tutup arada bir kontrol et arka planda açık kalmış programlar kalabiliyo kırmızı (no) tuşuna basıp çıkma uygulamalardan seçeneklerden çıkış deyip çık en sağlam böyle olur.

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Benimki de çin malı. Başka ne üretimi olan pil varki? Aradaki fark nedir?

officialavarees

officialavarees

Üye
kanki, telefonu ilk aldığında şarjı bitene kadar kullanırsın. sonra en 12 saat şarja koyarsın. sonra şarj tamamen bitince bi 12 saat daha şarj edersin. yani bu 12 saat işi 3 kere sürmelidir. daha sonraki şarjlarda batarya dolu yazısını almadan fişi çekmeyin. en iyi kullanım için asla telefonu ara ara şarj etmeyin..

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
Hayır. Yeni nesil bataryalarda öyle bir şey yok. "Batarya doldu" deyince şarjdan çıkartmanız yeterli.

cep telefoncusuyum her zaman için yeni nesil eski nesil farketmez ilk şarjı 12-14 saat arası olmak zorunda oda kapalı bir şekilde olmak zorunda açık olunca da olmaz

ilk şarjından sonra dolunca çıkartın birde son günlerde tam bitmeden koymayın falan diyenler çıktı hikaye yarısı dolu olsun hızlı şarjlarda tahmini 1 saat sonra dolar dolunca şarjdan çekin bu sorunlarla gelen çok oluyor

bilgilendiriyim cep telefonu satıyorum işim bu

kanki, telefonu ilk aldığında şarjı bitene kadar kullanırsın. sonra en 12 saat şarja koyarsın. sonra şarj tamamen bitince bi 12 saat daha şarj edersin. yani bu 12 saat işi 3 kere sürmelidir. daha sonraki şarjlarda batarya dolu yazısını almadan fişi çekmeyin. en iyi kullanım için asla telefonu ara ara şarj etmeyin..

o işi 2 3 gün yaparsan ilk aldığından itibaren bataryayı şişirmeye başlarsın demektir.

Benimki de çin malı. Başka ne üretimi olan pil varki? Aradaki fark nedir?
çin malları dayanıklı olmuyo yansanayi bataryayla aynı

telefonu yeni aldım 3 gündür kullanıyorum.ancak sms çekmediğim halde şarj az gidiyor.müzik dinliyorum ama çok dencek şekilde değil.oyunda çok oynamıyorum

ilk şarjını kapalı mı yaptın o önemli

Wireless bağlantı çok fazla şarj harcar. Ortalama 8 saat kullanırsanız batarya tamamen biter. Bende de 5800 vardı bir zamanlar. Uyku dışında günün her saati aralıksız müzik, yarım saat GPS, hergün okulda telefondan saatlerce tavla, santraç, kızma bilader vb. oyunlar, biraz mesaj, biraz konuşma, günde en az 50 fotoğraf, 4-5 tane kısa video çeken birisiydim. Telefonu gece şarja takıp sabah 6:30 da elime alıyordum. Tuvalete onunla gidip haberleri okuyordum. :) Sonra okula gidiyordum. Üstte yazdığım her şeyi yapıyordum. Şarjı o gün 16:00 ya da 17:00'de bitiyordu. :)

senin yaptığında iyi bişi değil bataryanın canını çıkarıyomuşsun ölür o batarya yakında gece takıp saaat 6buçukda alman batarya ya hergüün şişirmeye çalışmaktan farklı birşey değil.:nono::nono:
yanlış yapıyosun yanlış bilgilendirme yapma

Arkadaşım 12 saatle alakası yok şarjı dolunca tamamdır... Eğer wireless açıksa çok yüksek şarj harcıyor telefon... Ben telefonu kullanmayınca yani normal kullanımda 2-3 gün gidiyor ama wi-fi ile müzik dinliyorsam 1 gün gidiyor..
Telefonunda şarjını tam bitirmeden şarj a takma bu arada

şarjı tam bitmeden takma lafı uydurma bir şey hiç bir ALAKASI YOOOOOK herkeste bu laflar çıkmaya başlamış birisinden duymuşsun ama yanlış bilgi çıkaranı bi bulsam:box:box
millete yanlış bilgiyi aşıladılar arkadaş ayrıca biz 0 telefonda satıyoruz telefonu açınca akşama kadar telefonu kurcalar nesi varmış telefonumun diye bataryanın içindeki güç kurcalamayla biter sonra telefonu SADECE 1 KEREYE MAHSUS 12-14 saat şarjda tutucak oda kapalı şarj ondan sonraki bataryanın bitmelerinde veya azalmalarında sadece ve sadece dolunca çekicek.
TAM BİTMEDEN TAKMAYIN LAFLARINA KANMAYIN UYDURULMUŞ BİRŞEY YOK ÖLE BİR ŞEEY:sopa:

Profil resmimin altında "telefon:" yazan yere bakarsanız ne iş yaptığımı anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt