Dr.Mouse
Üye
önemli olan 5800 carl zeiss optik kullanılmış 5800 belki karanlıkta kötü ama güneş ışığında manyak foto çekiyo
--------------- Ekleme ---------------
Bakın şimdi Megapixsel dediğimiz şey görüntü boyutu yüksek olduğunda daha büyük fotoğraflar çıkartırsın düşük olduğunda vesikalık fotoğraf gibi fotoğraf çıkarırsın.. Bide en iyi lens firması olan carl zeiss lens kullanılan 5800 onun için iyi fotoğraflar çekiyor nokia lens olsa böyle çekmez Bide 5800da gece gündüz farkı var karanlıkta fotoğraf kalitesi düşük ama güneş ışığında yüksek kaliteli fotoğraf çekiyor bende az mı deniz kenarında rus fotoğrafı çektim
çözünürlükleri iyi değil....
Bazen iyi çekiyor bazen kötü anlamıyorum bu telefonu :P
yha su 5800 da makro çekim i bir türlü çekemiyom çektimmide normal foto gibi oluyor
orjinal ayarlarıyla çektim hiçbir oynama yapmadan... ama daha iyisini istiyorsan sn kamera ayarlarından MAKRO( orada yakın çekim yazıyor ) moduna alman... sonrasıda basit... 5800 kamera tuşunu kullanmak gerekiyo... bir hafif basımda odaklar sert basınca da çeker... bunları kullanarak çekim ben... öncelikle yakın mesafeden bi yeri ( fark etmez neresi olursa olsun isterseniz yakın mesafeden kolunuzu bile yapabilirsiniz (: hafifce basın kamera tuşuna sert basmayın sert basınca ztn çekiyo... hafif bastıgınızda odak yapmaya çalışır eger yeşil gözüktüyse kolunuzu yakın mesafeden çektiginiz için puslu deil net gözükecektir... ama asıl fotografı çekene kdr hiç çekmeyin parmagınızı... hep hafif basmada kalsın... yakın odagımızı yaptık... isterseniz o yakın odak olmuşken telefonun kamerasıyla etrafa yakın puslu gözükür çünkü yakını odak yaptıgımız için uzak puslu olur... ve çekme işi... hala parmagınızı hafif basmadan kaldırmayın yoksa tekrar odak gerekir bu sırada bi yakın tarafa cisim koyun o net gözükür uzak ise puslu
Kardeşim bir resim kattın millet sıyırdı resmen inanmıyor çoğu kişiArkadaşlar öncelikle fotoğraf 5800 a ait kimse lagaluga yapmasın ! Zor ve saçma gelebilir ama bulunduğunuz ortama göre telefon kapağını çıkarıp ince ayar yapacaksınız olay bundan ibaret Gece çekimine herkes gibi lafım yok gerçekten vasat ama az da olsa ayar yaparak biraz düzeltilebiliniyor. Makro foto çekmek isterseniz de zaten çok kaliteli çekiyor o konuda bir sorun yok. İş sizde bitiyor ...
İş sizde bitiyor ...
vay be
evet 5800 güzel resim çekiyor güzel resimler bende kızımın resimlerini çekiyorum güzel çıkıyor gerçekten
vay be ne kameraymış ama.resimlerdeki küçük kız kardeşin felanmı? çok şirinmiş
profesyonel tarz... gayrt güzel
Süper dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?