Dream0ver
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş aslında 5800 ın kamerası kötü degil.menüden ayarlara girin,telefon/ekran/ekran parlaklıgını en sona getirin.şimdi kamerayı birdaha açın!(not: Sürekli bu ayarda tutmayın.yoksa telefonun şarjı az gider.)yada fotografları görüntü kalitesi yüksek bir ekranda açın.
ilk resimlerde arka plan bulanık onu nasıl yaptın acaba
kardeş tek tek baktım çok çok güzel olmuş cidden sn bu işi biliyorsuntebrikler...
arkadasim kendini birsey sanma goruntuyu ekmeden once kamera tusuna hafiften dokun mercek ayariyla netlesirsin oyle cek vallaha benimki orjinal v52 hackte fwde yok samimi soyluyorum bundan daha iyi bile goruntu aliyorum hatta video cekimi ile film bile yapabilirsin ama gece o kadar iyi degil dikensiz gul olmaz ama degilmikendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM
5800ın arka kapağını çıkarın güneşli ortamda çekin.kendinizi tatmin edebilirsiniz.
ama kapalı ortamda tam bir fıssbi tek tessardan kazanıyor 2.8/3.7
güneşli ortamda bundan önceki n70imi bırak ondan önceki 6230 ile buna yakın kalitede fotoğraf elde edilebilir
güneşte bol ışıkta noise olmayacağı için anlamayana çok güzel gelebilir
arkadasim kendini birsey sanma goruntuyu ekmeden once kamera tusuna hafiften dokun mercek ayariyla netlesirsin oyle cek vallaha benimki orjinal v52 hackte fwde yok samimi soyluyorum bundan daha iyi bile goruntu aliyorum hatta video cekimi ile film bile yapabilirsin ama gece o kadar iyi degil dikensiz gul olmaz ama degilmi
öyle sanmaya devam et o zamansana tek kelime bu fotolar 5800a ait diil neden dersen ben n79 kullanıorum 5mp kamera var o kadar netlestırici program var bendekı resımler bu kadar net diil bu resimler nokıa n8 e ait gibı gelio bana 12mp kamerası var anca o bukadar net cekio
sana tek kelime bu fotolar 5800a ait diil neden dersen ben n79 kullanıorum 5mp kamera var o kadar netlestırici program var bendekı resımler bu kadar net diil bu resimler nokıa n8 e ait gibı gelio bana 12mp kamerası var anca o bukadar net cekio
arkadaşım gerçekten bravo sana öyle güzel çekimler yapmışsınki arkadaş inanmamış bile arkadaşa birisi mp sadece çözünürlükten ibaret olduğunu 12mp bir kameradan bile bazen iyi çekebileceğini söylemeden geçemeyeceğimsana tek kelime bu fotolar 5800a ait diil neden dersen ben n79 kullanıorum 5mp kamera var o kadar netlestırici program var bendekı resımler bu kadar net diil bu resimler nokıa n8 e ait gibı gelio bana 12mp kamerası var anca o bukadar net cekio
Adam kötülememiş ki, ancak N8 ile böyle güzel çekilebileceğini söylemiş, sen 5800 xm ile çektiğine göre iltifat etmiş bencesana tek kelime bu fotolar 5800a ait diil neden dersen ben n79 kullanıorum 5mp kamera var o kadar netlestırici program var bendekı resımler bu kadar net diil bu resimler nokıa n8 e ait gibı gelio bana 12mp kamerası var anca o bukadar net cekio
bugün yazılan mesajlar serverdan uççmuşşşşşş
forumda ,,site hakkında,, bölümünde açıklama var. Dün akşam server güncellerken sorun çıkmış, dünkü öğle yedeğine döndüler.aynen ya o kadar uzun uzun yorumlar yazmıştım uçmuşniye ki
Zaten 3.2 mp ile bu kadar çekıleblr. Mermi olan resmde saga bakan kisı bulanık ama mermi net. Buna 5mp dyenlere sallamş. C6 ile 6 dk lık kapalı alanda masa tenısi vıdeo su çektk. We ızleynce görüntü kalıtesıne inanamadk. 10mp lik grundig marka kamera ıle aynı kalıte de hic fark yok
forumda ,,site hakkında,, bölümünde açıklama var. Dün akşam server güncellerken sorun çıkmış, dünkü öğle yedeğine döndüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?