PriZm
Üye
Gene aynıdır kardeş sonuçta orjinal diyorsun.Aynı kapak bence değişen birşey olmayacaktırgittim bugün nokia shopa bedava değil üstüne üstlük 30 tl gibi bir rakam söylenince ağzım açık kaldı neyse telefon parçaları satan biryerden orjinal kapak aldım kalemiyle beraber 10 tl idi ama ben indirim yaptırıp 8,5 tl ye aldım şeyi merak ediyorum acaba kamerada gece çekimlerinde bir farklılık olacakmı
valla denediğime göre zifiri karanlıkta beyazlama çok ama çok az ama çok az oluyo hatta olmuyo gibi birşey hatta bi foto çekip koyayım durunGene aynıdır kardeş sonuçta orjinal diyorsun.Aynı kapak bence değişen birşey olmayacaktır
hani foto yok
--------------- Ekleme ---------------
en güzel gece modu ayarını söylüyorum;
sahne modu;gece
Beyaz dengesi;Akkor lamba
Işık duyarlılığı;yüksek
kontrastıda;2 kademe yükseltin
flaş;duruma göre yapın ben açık yaptım 10 numara çekti
Şimdi olacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım birkere bizim tellerim çözünürlük oranı 640*360 senin resimlerde 700*933 yazıyo
arkadaşım birkere bizim tellerim çözünürlük oranı 640*360 senin resimlerde 700*933 yazıyo
bunlarıda az önce ben çektim loş ışıkta çektim gece modu ile nasıl sizce
bence gayet güzel olmuş kardeşde o ne şisesi bn anlamam onlardan
işte bu komiktiaçıklamaya gerek yok açıklamış arkadaşlar zaten
fotolar iyi çıkmış.. Bir atasözü vardı eskiden dedelerimiz çok söylerdi.. "At sahibine göre kişner".. Bende i8910Hd var gece çekimleri berbat gündüz güneş ışığında gayet güzel çekiyor.. n95 8 gb ile hemen hemen yakın çekimleri var..
birde benim i8910hd den gece oda ortamında çekilmiş bir foto koyayım bakalım bu nasıl ..
bu da i8910 hd nin açık hava fotosu..
bu da N95 8gb ile çekilmiş bir foto
Bunları sadece bir fikir uyandırsın diye koydum. yoksa niyetim telefon yarıştırmak yada kıyaslamak değil.
şişe 15 yıl önce almanyadan gelmişti şampanya yani bu içki geldiğinde ben 5 yaşındaydımbikaçkere içmeye yeltendimde yakalandım
şimdilik dolu ama eninde sonunda boşaltıcam bide yakalanmasamilk önce teşekkürler (: i8910hd kamerası zaten çok güzel karşılaştırmak da imkansız olur8mp vs 3.2mp saçma fotoğraflar çok güzel gündüz çekimlerinde bu kaliteye yaklaşıyorum ama gece çekiminde yanından geçemiyorum gayet iyi çekio i8910
baya eski oldugu bellidolu duruyo mu o
şimdilik dolu ama eninde sonunda boşaltıcam bide yakalanmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?