Dream0ver
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya snn 5800ın kamera yerinde canon fotoğraf makinası var yada bnm 5800 kamera yerine sinek gözü takmışlar hakkaten herhangi bir oynama yapmadan pc photoshop falan yapmadan snn telinin orji çekimlerimi böyle
onu bunu bilmem, ilk dikenlitel fotonu alıp masa üstü resmi yaptım, çok güzel geldi bana...hayır kesinlikle bir oynama fln yok photoshopta hatta hackde yoktu o zamanlar orjinal v51 fw yüklüydü tamamen orjinal çekimlerim
onu bunu bilmem, ilk dikenlitel fotonu alıp masa üstü resmi yaptım, çok güzel geldi bana...
Sağolasın. Bu telefonda gün ışığında böyle sonuçların çıkacağını biliyoruz, sen olaya bir de derinlik mevzusunu katmışsınBaşarılı olmuş bence.
kendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM
fotoğrafların meta verilerine bakarsan hangi ayarlarda çektiğini anlarsın.kameradaki çekim ayarlarında kullandığın ayarları yazarmısın lütfen kardeş
kameradaki çekim ayarlarında kullandığın ayarları yazarmısın lütfen kardeş
oha be bnim ki bile makroda okadr iyi çekmiyor eminmisin 5800 olduquna
evet resimler 5800 resimlere sağ tıklayıp ayrıntılar bölümünden görebilirsiniz ama benimki gün ışığında bile bukadar iyi çekmiyornedense
x6'ya yakın olmuş resimler =) ama oynama yapmadım diyon ya en ufak bi inançlık yok içimde k.bakma kardeşşşş
bu yazdığınıza sadece GÜLÜYORUMburada ben çok ama çok ciddiyim ve baştan diyorum kendim çektim ve 5800 İLE! ve üzerinde hiçbir oynama da yapmadım hepsi orjinal... allah aşkına anlamıyorum kamerayı iyi kullanmayı bilmiyorsunuz sonra kamerasını nie kötülüyorsunuz??? kameraya adam gibi CARL ZEİSS koymuşlar ve NEDEN kullanmıyorsunuz...?? işte gerçek 5800 kullanıcısı çektiğine inanırdı POLYANACILIK yapmazdı... Kendinizi Kandırmayın...
Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın
SEN MERAK ETME TELEFONUN KAMERASINI ADAM GİBİ KULLANMAK MARİFET DEĞİL MARİFET 4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİYLE GÜZEL ÇEKEBİLMEK
bide tutupta gerçek 5800 kullanıcı inanırdı falan deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?