SilentOne
Üye
Telefonda ki buglar duruyor.Örneğin alarm.Alarmı kapat deyınce alarmı kapatıyor.Alarmı açmak için alarmı aç yok.Alarmı kapata tekrar tıklıyoruz.Radyo donuyor.Seçenekler dediğimizde menüde o bug yine duruyo(efekler açıkken).Biraz hız artmış.Ben c6 daki kayan tuş kilidinin olmasını isterdim.Neyse bi değişiklik yok.Adamlar C6 yı N8 i ve diğerlerini nasıl satacaklar.CFW kullanırız bizde.
Ben v60 da değişmesini düzeltilmesini istediğim bi şeyi şimdi bu fw de gördüm .
Tuş klidini telefonu kilitle yaparak kilitlediğimizde v51 de ekrandaki kilit işareti ve arka plandaki ekran görüntüsü arasında bozukluk oluyordu . Oda düzeltişmiş .
c6ya dönemezsin tekrar, megolamaniax c6v3, c6nın 5800 için port edilmişi. pnht'nin c6'ı yeni v52 çekirdeğine port etmesini bekleyeceksin ne yazık ki.yükledim rds sorunu çözülmüş ama radyoda donmalar hala devam ediyor. bu arada tekrar MegaloManiaX C6 v3 geri dönmek istiyorum fakat flash atarken bitişte ekran kararıp açılıyor ve flashlama tamamlanmıyor hata alıyorum ne yapmalıyım
şu anda yok v52 hacli, çıkar ama yakında. fw'nin kendisi nasıl hacklenir bilmiyorum ama hackli fw nasıl flash atıldığı modifiye kısmında resimli şekilde anlatılmış.ya şu sürümün sadece hacklisi varmı v52 nin?birde nasıl hacklendigini tam olarak yazarsanız sevinirim.nası flash atılır bilmiyorumda.
ama arkadaslar fark ettnz mi blmyrm w51 falan arasurum gbi pek dgsklk olmuyor.ama w40 w50de cok buyuk dgsklkler oldu.buyuk cpta dgsklgi w60ckrsa onda beklemelyz
pnht de olmasa ne yapardk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?