5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

tragos

Üye
güncellemeyi gören telefonların product code'larını paylaşabilirseniz sevinirim.

aliens

aliens

Üye

eğer cfw kullanıyorsanız Ovi Suite ile güncelleyebilirsiniz. cfw de air güncelleme yapılamıyor..

--------------------------

Ayrıca v51 e kadar çalışmayan RDS Antalya Merkezde v52 ile şu anda çalışıyor.

maktama

maktama

Üye
bi artısı daha var kolayca hacklenebilmesi bu kadar kastırmıo:Dopdadan sertifika aldım onunla hackliom...
opdadan aldığın sertifika tüm fwler için geçerli olur. ve o hackleme değil. (hellox falan kullanıyorsan başka) hack için hellox kullanıyorsan v52ye günceleme, hackli bir v51'e güncelle (blackstar mesela). v52nin hacklileri yakında ortaya çıkar ama şimdilik yok.
yok, hackle ve helloxla işin yoksa v52ye güncelle, çünkü opda'dan aldığın sertifika ile programları sertifikalaman yeterli gelir.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bn denemicem bile .s nokiadan yine dandik bir fw :ağlarım:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
indirme linki yokmu beyler ?

ennes2

ennes2

Üye
Konu Açmak İçin Açmayın Arkadaşım Ya...

Nokianın resmi Sitesine Girin Bakın Bakalım Version Kaç Yazıyor.
Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır * Yazıyor Orda Neyin v52 Sinden Bahsediyorsun ?
bende yükledim kardeşim tesadüfmü eke eke konuşma daha geçmemişler siteye o kadar ayrıca özetlemek gerekirse hiç bir değişiklik ama performans iyi telefonun hızı gözle görülür derece arttı ama bazen kitlrniyo 30 saniye falan sonra kendine geliyo

5800 cı

5800 cı

Üye
eğer cfw kullanıyorsanız Ovi Suite ile güncelleyebilirsiniz. cfw de air güncelleme yapılamıyor..
ben güncellemeyi ovi suitten yaptım zaten telefonda versiyonu öğrenmek istediğimde yeni güncelleme yüklensinmi diyor hala

ozgunb

ozgunb

Üye
ben C6 cfw`sini tercih ederim. Bu RDS sorunu bende yoktu sanırım bazı telefonlarda var, bazısında yok

KELGER

KELGER

Üye
Izlesene.com daki videolar açılıyormu bu sürümde

umutgidik

umutgidik

Üye
Bu güncellemede söylenecek tek bişey var . Tek bi değişiklik var . Oda sadece sürüm adı v52 olmuş o kadar :D Sadece sürüm adı değiştirmişler :D
:oke::oke::oke: YORUMUNA Sağlık kardeşim :)
ha bu arada RDS'si çalışan varmı v52'de???

volkan1497

volkan1497

Üye
benim rds çalışmıyor

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
bende rds hızlı bir şekilde çalışıyor fakat bir süre sonra yine radyo donuyor özellikle manuel kanal arama yapınca...ve efekt açıkken yine seçenek menüsünün sağ üstünde ki symbien işaretinde ki o bug duruyor

sado_27

sado_27

Üye
ARKADASLAR GENE Bİ B.... K YOK BU NOKYANIN CANI SIKILDIGINDA KULLANICILARLA OYUN OYNUYOR BEN DE DIMDI YUKLEDIM AMA SADECE ŞU DEGİŞİKLİK VAR yazılım sürümüv52.0.007 ovistore de aynı gerı kalan yanıda aynıı neyse kolay gelsın:off:

--------------- Ekleme ---------------

ha ayrıca ovide guncellenmıyor oda dosya bozuk dıyor bende sımdı denedım :(

maktama

maktama

Üye
ARKADASLAR GENE Bİ B.... K YOK BU NOKYANIN CANI SIKILDIGINDA KULLANICILARLA OYUN OYNUYOR BEN DE DIMDI YUKLEDIM AMA SADECE ŞU DEGİŞİKLİK VAR yazılım sürümüv52.0.007 ovistore de aynı gerı kalan yanıda aynıı neyse kolay gelsın:off:

--------------- Ekleme ---------------

ha ayrıca ovide guncellenmıyor oda dosya bozuk dıyor bende sımdı denedım :(
telefonu yedekle, tele format at, bilgileri geri yükle. Bak bakalım sorun var mı halen?

Üst Alt