5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

rust

Üye
    Konu Sahibi
5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!
hayırlı olsun arkadaşlar. v60 değil ama çıktı şu anda nokia software updaterdan indiriyorum..

• Beğen
Tepkiler: cemilbalkan, abdurrahmanz, ozgunb ve 2 diğerleri

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
arkadaşım senin ürün kodun ne benimkini görmüyor
0579269

fatih982

fatih982

Üye
ne gibi değişiklikler var yazarsan sevinirim
bende şuan nsu yu güncelliyorum ve teli güncelliyicem

rust

Üye
    Konu Sahibi
ürün kodumu değiştirmiştim bi ara.. ama güncelleme bitmek üzere ayrıntı yazarım..

cres557

cres557

Üye
bend beklyrm arkadaslr dgsklikleri yazn ltfn ew ekrani falan?

fatih982

fatih982

Üye
benim tel güncellemeyi görmüyor
ürün kodunu değiştirmeye şuan vaktim yok birde gelen yenilikleri görmek istiyorum değecek gibiyseiyüklerim ama değilde sadece performans güncellemesiyse yüklemem mevcut yazılımda kalırım

ocak.1907

Üye
Ne gibi değişiklikler var acaba?

FGHT

Üye
Dediğin gibi V6 değil ama neyse sen bize ayrıntılı bir şekilde anlat. Güncellemeyi şimdi yapma imkanım yok. Takipçinim.....

rust

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranında bi değişiklik göremedim..:( ovi maps son sürüm olmuş.. telefonun hafızası 74.3 mb gözüküyor..dokunmatik tepkileri daha iyi gibi ancak 1 hafta kullanalım o zaman anlarız.. menüdeki ekran dönme hızı iyileşmiş gibi onuda 1 hafta sonra anlarız bakalım.. kısaca nokia fazla bişi yapmamış.. flashlite 4 olayına bakıcam birazdan ama olmadığını sanıyorum..

fatih982

fatih982

Üye
yine hayalkırıklığı yine fiyaskoyine nokia

m.milamur

Üye
Demek yine ev ekranında bi değişiklik yok ha. Artık galiba nokia işini bitirmeliyim...

fatih982

fatih982

Üye
ewet bende nokia yı artık bitirmek istiyorum

cres557

cres557

Üye
hadi ya?:( bu kadarcikmi yenilık bu nasl is arkadas:(

--------------- Ekleme ---------------

szce w60gelrmi arkadaslar?

fatih982

fatih982

Üye
v60 gelmez gelsede beklenenler olmaz millet çok heyecenlandı ama yok beklenen olmadı 500 liralık telefondan bu kadar oluyor demekki

cres557

cres557

Üye
ama arkadaslar fark ettnz mi blmyrm w51 falan arasurum gbi pek dgsklk olmuyor.ama w40 w50de cok buyuk dgsklkler oldu.buyuk cpta dgsklgi w60ckrsa onda beklemelyz

m.milamur

Üye
hadi ya?:( bu kadarcikmi yenilık bu nasl is arkadas:(

szce w60gelrmi arkadaslar?

Aman hacı Tekrar V6 gelir mi diye söyleyerek ortalığı karıştırma, bu kez kalbim dayanmaz valla:naughty: V6 çıkacak diye ömrümüz bitti. Bekleyemem bi daha....

cres557

cres557

Üye
dogru dyosun w60da 2sene snra ckar artk xD ya dgsklkler neler arkadaslar haberdar edn bzi?

arkadaslar aydnlatn ama artk bzi okuldaym sayfayi ynlyp duruyorum yorum yok:(

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Konu Açmak İçin Açmayın Arkadaşım Ya...

Nokianın resmi Sitesine Girin Bakın Bakalım Version Kaç Yazıyor.
Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır * Yazıyor Orda Neyin v52 Sinden Bahsediyorsun ?

cres557

cres557

Üye
yazlm guncellemelerdn kendi telfnundan kntrol et bkalm yeni w gelmsmi gelmemsmi?kandrma yok knu dgrudur.8ksd 5800 war herkezd yeni w gozukuyor.kmsi yuklck brazdan ama ben beklycm brz

skol72

skol72

Üye
Konu Açmak İçin Açmayın Arkadaşım Ya...

Nokianın resmi Sitesine Girin Bakın Bakalım Version Kaç Yazıyor.
Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır * Yazıyor Orda Neyin v52 Sinden Bahsediyorsun ?

konu doğru açılmış güncelleme mevcuttur.bu telden mevcutsa deneyiniz:nono:.
yazılımı güncelleyipte daha önce radyoda donma sorunu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Üst Alt