5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
benim gördüğüm en büyük değişiklik; kurcalamadığım halde günde max. 30 dk toplam görüşme yaptığımda şarjdan sonra 2. gün pil bitiyor uyarısı almamdı. Bugün 2. günü; spb shell yüklü, ramblow saat başı temizlik yapıyor ve şu anki şarj durumu %100 görünüyor. ayrıca v50 de ramblow temizlik yapması uzun sürebiliyorken, bu zaman çok kısaldı.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
güncellemeden sonra (ovi-map-vs dahil) 73.5 mb boş yer kaldı.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
benim gördüğüm en büyük değişiklik; kurcalamadığım halde günde max. 30 dk toplam görüşme yaptığımda şarjdan sonra 2. gün pil bitiyor uyarısı almamdı. Bugün 2. günü; spb shell yüklü, ramblow saat başı temizlik yapıyor ve şu anki şarj durumu %100 görünüyor. ayrıca v50 de ramblow temizlik yapması uzun sürebiliyorken, bu zaman çok kısaldı.

:aha::aha: wooow muhteşem ya 2. Gün ve jarj 100% muhteşem ben günde iki defa jarj ediyorum :( peki bataryanın ısınma olayı düzelmiş mi? Özellikle 3G de benim batarya çok ısınıyo

qpel

Üye
şöyle bir hata yaşayan varmı bu son v51 versiyonda opera mini tarayıcında bir video izleme linkine tıkladığınızda real playera yönlendirme yapardı eskiden uygun şebekeyi kullansın mı derdi eveti tıklayınca real player açılırdı bunda bende daha real player açılmıyor kendi tarayıcısında bi sorun yok orda yapınca real player açılıyor

mesela opera mini 5 ile youtube a girip bir videoyu izleme linkine tıklayın orda standart video player gibi bişey olacak onu tıklayınca üstte watch video çıkacak tıklayınca real playera yönlendirme oluyormu videoyu çalması önemli değil

aryscat

aryscat

Üye
şöyle bir hata yaşayan varmı bu son v51 versiyonda opera mini tarayıcında bir video izleme linkine tıkladığınızda real playera yönlendirme yapardı eskiden uygun şebekeyi kullansın mı derdi eveti tıklayınca real player açılırdı bunda bende daha real player açılmıyor kendi tarayıcısında bi sorun yok orda yapınca real player açılıyor

mesela opera mini 5 ile youtube a girip bir videoyu izleme linkine tıklayın orda standart video player gibi bişey olacak onu tıklayınca üstte watch video çıkacak tıklayınca real playera yönlendirme oluyormu videoyu çalması önemli değil

Aynı durum bendede var. Opera yakında düzeltir diye düşünüyorum.

qpel

Üye
okay inşallah düzelir

melisabaysal

Üye
benim ki ingilizce oldu.Dil paketlerinde türkçe yok yardımcı olabilir misiniz ?

gemlikua96

gemlikua96

Üye
abi türkiyeye çıkmamış galiba producktu değiştirip yükleyeceğiz ya sonra arkadaşın dediği gibi dil değişmeyecek mı ????

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnmki türkçe siz jafla atmadınız mı?bn jafla attım ve telin rengini dilini sectim çok güzel oldu vala :D

osnakli

osnakli

Üye
valla bende bugun attım kendi browserindeki hataların düzenlenmesi dışında pek bi fark göremedim.jaf kullanmayı bilmeyen arkdaşlar hiç macera aramasın eylül ayında 60.versiyonu kurarlar...

daniel_23

daniel_23

Üye
bence kesinlikle gerekli
kinetic scrolling daha stabil, takılmaya rastlamadım hiç.
menüde bariz bir hızlanma var
ovi maps ana ekran ikonları küçülmüş(ne işe yarayacaksa :D )
browser da bi hızlanma falan farkedemedim
ayrıca ilk defa jaf kullandım toplam 10dk sürmedi her şeyi yapmam(indirme hariç) zaten çok basit resimli anlatımlar var zorluk çeken arkadaşlar için
bahsedilen performance improvements kesinlikle kendini gösteriyor deneyin pişman olmazsınız bence :)

Progressivity

Progressivity

Üye
yükledim gayet başarılı hızlı olmuş en azından bi takım sistem buglarını halletmişler ve bana da dokunmatik hassasiyeti ile KS daha iyi gibi geldi

ruhtan333

Üye
NSS ıle yuklenmıo ne zaman olr acabaa

muslumkocak

Üye
ben navi kodu ile v50 yüklemiştim. Yeni v51 yazılımını ilk kez şimdi uygulamalardaki yazılım güncellemede gördü. Yaklaşık 2700 kb olarak gösterdi. Burdan güncellesem farkı olur mu. Telefon red product kod 0587676 (yanlış hatırlamıyorsam)

aliens

aliens

Üye
normalde farketmez. fakat 170mb lık sürümü JAF ile yüklemen yabancı siteler dahil tarafımdan önerilir. :) Yapmışken yükleme yapar format atarsın zaten jaf ta bu seçenek var. yükleme sonrası resetliyor. Bildiğim kadarıyla o küçük güncelleme sadece değişiklikleri alıyor.

Birşey dikkatimi çekti. Bazı arkadaşlarında başına gelen ve bir önceki yüklemelerimde gördüğüm bir olay.Yükleme yaparken hafıza kartını formatlamak çok önemli. Şöyleki; hafıza kartını formatlamadan yükleme yaptım. telefona hard reset attım, sonrasında yüklemelerime başlayacağım sırada bana kurduğum programın zaten olduğunu değiştirip değiştirmeyeceğini sordu. Bütün klasörlerde bir önceki versiyonun oluşturduğu klasör ve dosyaları mevcut. Bu nedenle kartı formatladıktan sonra telefona takıp sonrasında resim video müziklerini atmaları daha iyi olacaktır.

P.S.: Bu arada bugün 3. gün telefonun şarj göstergesi halen %100 de. :))) galiba ölçmeyi bıraktılar, şarjı bitince bir anda tak diye tlf kapanacak :)))

cabbar100

cabbar100

Üye
Evet arkadaşlar navifirme de düşmüş v51. Navifirmde gözüken Türkiye kodları.

0587676: Euro2-Turkey Navi
0591785: EURO2 GUN and BLACK TURKEY
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

h.r

h.r

Üye
ARKADAŞLAR son gücelleme geldi herkes baksın yani TELİ GÜNCELLESİN = V 51.0.006 :D:D:D:D::D

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
FOTA'da mevcut hayırlı olsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkesin gözü aydın.:ehe

daniel_23

daniel_23

Üye
kesinlikle tavsiye ederim fota olmadan yükelmiştim office ve rihanna gelmişti format attım sildim direk 75mb hafıza kaldı çok temiz bir sürüm henüz 1 tek problemim yok :)

Üst Alt