5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
europa da 51 nokia trde 50 yazıo

mertstar15

mertstar15

Üye
bilemiyorum.çıktığına dair bilgi var altta "0000" yapıp güncellemelerden indirebilirsiniz diyor.otadan çıkmış anlaşılan.

*#0000# yaparsanız 5800xm de güncelleştirmeleri kontrol et var seçeneklerde wlan olan bir yerde 12 mb kadar bir boyut indirip 5 dk içinde kendi kendini güncelliyebilen bir telefon eğer böyle bir güncelleme bu gün çıktıysa görmemesi normaldir .

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bekleyin bugün çıkar heralde.

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Güncelleme bulamadı!

mertstar15

mertstar15

Üye
acele etmeyin birazdan belli olur

omerynd

omerynd

Üye
bekliyoruz. Ama istediklerimizden bayağı az gelmiş. Fakat bu desteği çekmediklerının habercisidir. Güzel haber :)

ozanazy

ozanazy

Üye
*#0000# yaparsanız 5800xm de güncelleştirmeleri kontrol et var seçeneklerde wlan olan bir yerde 12 mb kadar bir boyut indirip 5 dk içinde kendi kendini güncelliyebilen bir telefon eğer böyle bir güncelleme bu gün çıktıysa görmemesi normaldir .
Güncelleme telefondan yapılıyo neden laf ediyosunuz ki ne güzel bir nimet başka hangi markada var böyle birşey? Olsa bir türlü olmasa bir türlü.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Yapılan her güncelleme her dilde yayınlanmaz.

Kardeşimde Mavi 5130 XP var Navide baktığım zaman şu an ki sürüm sonrası 3 güncelleme çıktığını görüyorum ama ovi veya nokiadan baktığım zaman içindekinin zaten son sürüm olduğunu görüyorum.
Buda çıkmış ise eğer sadece UEORO kodlu işte TR için değil oda bir güncelleme zaten yapılmamaış en iyisi mi V60 beklemede.

mertstar15

mertstar15

Üye
Güncelleme telefondan yapılıyo neden laf ediyosunuz ki ne güzel bir nimet başka hangi markada var böyle birşey? Olsa bir türlü olmasa bir türlü.

laf eden yok kardeşim yanlış anlama şu an tr için güncelleme cıkmış bile olsa daha sistemde gözükmeye bilir diyorum ben

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
oo bune dandik güncelleme gelmsin daha iyi

tlgcn38

tlgcn38

Üye
çıktıktan 1 gün sonra güncelle garanti olsun acele işe şeytan karışır ;):):D kasmayınnn

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:ehe:ehe

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bence bu europa kodları için deil başka rm kodları için

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
olabilir. biraz bekleyin yakında çıkar kokusu :ehe:ehe

-hasangun-

-hasangun-

Üye
isteyen denesin

bende yeni indiriyorum denemedim hadi hayırlı olsun muhahahaaaa :))))

-hasangun-

-hasangun-

Üye
şu an indirmekteyim belki premium değildir link(10 indirme sınırı).linki malum forumdan aldım çok komik değilmi :DDDD

Uploaded with

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence onu yükleme

-hasangun-

-hasangun-

Üye
illaki denicem hele şu rds için özellikle."benim hiç RDS özellikli radyom olmadı abi"inşallah kısa sürede birileri modifiyesini yapar :)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Nokia Updater'de V50.0.005 en son sürüm bir yanlışlık olmasın.
:aha:

Üst Alt