telefondan dosya yöneticisinde hafıza kartını seç seçeneklerde var biçimlendirme sakın pc den yapma çok yavaşlıyo hafıza kartına erişimnasıl formatlıcam hafıza kartını?
arkadaşalr benim şahsi görüşüm o kadar 5800 kullandım bir kere modifiye sürüm kullanmadım.5800 kullansaydım yine kullanmazdım.ark lar ben sistem modifikasyon bölümündeki s.h.a paylaştığı linkten yaptım OVİ çalışmıyor,navi den yeniden indiriyorum,sizde de aynı sorun var mı???
nadir in verdiği linki indirmiştim türkçe yoktu. borbeydi sanırım arkadaşın nicki sağolsun onun verdiğini yaptım hiç bir sorun yokark lar ben sistem modifikasyon bölümündeki s.h.a paylaştığı linkten yaptım OVİ çalışmıyor,navi den yeniden indiriyorum,sizde de aynı sorun var mı???

bende modifiye kullamadım şimdie kadar,indirdiğim sadece hackli,ovi nin çalışmaması hacli dosyadan olablirmi??arkadaşalr benim şahsi görüşüm o kadar 5800 kullandım bir kere modifiye sürüm kullanmadım.5800 kullansaydım yine kullanmazdım.
hackli olmasından olabilir neden olmasınark lar ben sistem modifikasyon bölümündeki s.h.a paylaştığı linkten yaptım OVİ çalışmıyor,navi den yeniden indiriyorum,sizde de aynı sorun var mı???

nsu dan dil kodunuza güncelleme gelmediyse görmez.ilk sayfaya bak.Nokia Software Updater 3 görmüyo güncellemeyi :S
neden format atalımkigüncelleme yaptıktan sonra hard format atacağız
kimi arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirdiğimizde içindeki herşey silinecek ama hafıza kartının içinde kimi dosyalar var mesela (NOKİA, DATA, SYSTEM) gibi dosyalar silindiğinde telefona bir zararı olur mı? onlar nasıl tekrar geri gelecek?