arkadasm olur çunku nokia symbiandan bıktı simdi symbian 3 ve meego mu ne onu kullanıyor n8 de her halde symbian 3 var galiba nokia akıllı cep telefonların hepsine bunları yükleyecek 5800 meego olmaz çünku cpu az meego da yüksek kaldırmaz ama symbian 3 olur v60 da son olur bence çok durdu 5800 adam olması için belki daha güncelleme gelir kim bilir ne kadar nokiaya mesaj yollarsanız yeni sürümler gelir bence
jaf ne oluyor her telefonun arkasında codu olur bu kodlar ülkeyi temsil eder türkiye için 3 kod var black için ayrı kırmısı için ayrı ilk yurtdışı güncellemeyi gördüğü için onların kudunu alıp jaf yardımı ile kendi tel kuruyoruz ama türkçe olmaz ama ben jaf önermiyorum biraz beklerseniz tel orjinali yüklersiniz biraz sabır
--------------- Ekleme ---------------
BUYRUN ARKADAŞLAR YOUTUBE DÜŞMÜŞ SU AN 2 TANE VAR BUYRUN BAKIN
jaf ne oluyor her telefonun arkasında codu olur bu kodlar ülkeyi temsil eder türkiye için 3 kod var black için ayrı kırmısı için ayrı ilk yurtdışı güncellemeyi gördüğü için onların kudunu alıp jaf yardımı ile kendi tel kuruyoruz ama türkçe olmaz ama ben jaf önermiyorum biraz beklerseniz tel orjinali yüklersiniz biraz sabır
yüklesemde görsem zaten bişey ooacağından değilde benim cihaz kendiliğinden donuyor kapanıp açılıyor.. garantiye yolladım kaç sefer gideremediler. belki bu hata düzelmiştir donmlar olmaz diye umut ediyorum.. asıl yükleme sebebim bu...