5800 Yardımm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelenli

Gelenli

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yardımm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi benim 5800 v31.0.101 var ancak ben frimvare v52 veya 51 yüklesem telefon arza yaparmı yükseltenler şikayetçi real playerden tarayıcıdan v51 yüklesem telefon olürmü(telefoncuların tabiriyle) baktım bir yığın foruma bulamadım bu konuda bir şey yardım edin tel sadece sertifikalara karşı hackli Yani Böyle bir şey olmuyorsa :birak: Bırak gitsin

Şimdiden Çok Teşekkürler Çare Bulana Teşekkür Edicem

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hocam ne v52 si v60 çıktı :D

• Beğen
Tepkiler: Gelenli
ZaZuM

ZaZuM

Üye
sistem yazılımı ni eski sürümünü yükleyemezsin yani geri vites yokk

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
aynen v60 Çıkalı 5-6 ay çıktı dalgamı geciyorsun :D

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
us ta v60 yuklersın

Gelenli

Gelenli

Üye
    Konu Sahibi
us ta v60 yuklersın

yahu ben frimvare hack v51 e olanı yüklemek istiyorumn bende v 31 var

v31 in üstüne v 51 gibi miş gibi frimvare hack yüklesem cfw atsamarza yaparmı siz anlamadınız

----------Eklendi @ 13:45:21 ---------- Yazıldı @ 13:22:50 ----------

peki v60a nasıl yükseltirim

Legendary_484

Legendary_484

Üye
nokia suite ile v60 a yükseltebilirsin

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aynen pc suit işini görür senin

Gelenli

Gelenli

Üye
    Konu Sahibi
Pc suit v60 güncellemesini bulmuyor hlp!!!!!!!!!!!

chekirdek

Üye
yardımcı olur musunuz? ben nokia suiteden v52 yi v60 a yükseltmek istiyorum sebebi ise tel bu aralar kafayı yedi kah tuş işlemiyo kah resetliyo ya da dokunmatik çalışmıyo vs vs...peki bu nasıl yapılıyo? bunu ilk defa yapcam ayrıntılı bilgi rica ediyorum....sizce düzelir mi? telin böyle yapmasının sebepleri nelerdir? servis mi gerekli? çok uzattım kusura bakmayın şimdiden teşekkürler....

caglar_cf

Üye
Öncelikle merhaba. Telefonun yazılım ayarlarından önce Rm 356 olup olmadığını kontrol et. Çünkü sadece Rm356 ya var v60 güncellemesi. Ama sana tavsiyem v52 de bırakman. Bence tarayıcı hariç diğer konularda en stabil sürümdür kendileri.

---------- Eklendi @ 15:08:29 ---------- Yazıldı @ 15:07:11 ----------

Öncelikle merhaba. Telefonun yazılım ayarlarından önce Rm 356 olup olmadığını kontrol et. Çünkü sadece Rm356 ya var v60 güncellemesi. Ama sana tavsiyem v52 de bırakman. Bence tarayıcı hariç diğer konularda en stabil sürümdür kendileri.Ha ginede güncellemek istersen *#0000# ye bas güncellemeleri kontrol et de. Eğer bulmaz ise ovi suit e bağla uyarı verecektir güncelleme var diye. Umarım yararlı olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt