5800 jaf kullanarak yazılm yükseltirkn hata aldım telefon acılmıyo anlayan varsa lütfen konuyabaksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
5800 jaf kullanarak yazılm yükseltirkn hata aldım telefon acılmıyo anlayan varsa lütfen konuyabaksın
Selam arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım sanırsam v52 yazılım yüklüydü bunu c6 hackli sürüm yüklemeye çalışırken hata oluştu bir çok forumda araştırdım v51 v52 yükleyince olmuyormuş bende farklı farklı yazılımlar indirdim gene aynı hatayı aldım ve telefonum açılmıyor Ve şu hatayı veriyor. Foruma açıkçası sürekli bakamıyorum netim yok o yüzden sizlere nasıl yüklediğimi ve hangi programları nasıl kullandığımı acık acık göstericem umarım çözülür çözülmezse 2 3 güne kalmaz telefoncuya götürmek zorunda kalıcam.. buraya kadar okudunuz için teşekkürler inşallah konu cözülür..

fLuke!

fLuke!

Üye
Flashlamadan önce CRT 308 tikini kaldır.Ben öyle yapıyorum.Çoğu kişide bunu tavsiye ediyor.İnşallah sorun çözülür.
Hatta şöyle yap.Windows 7 kullanıyorsan, OGM P- Emulator'ü XP uyumluluğunda çalıştır.CRT 308 tikini kaldır.Gerekenleri işaretle.Sonrada INI seç de.Eğer yazılım dosyaları C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 'da ise ekrana gelen küçük pencereden telefonu seç.Program otomatik yazılım dosyalarını görür.Sonrada flashla.:oke:

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
crtyi en az4 5kaldrdm denedm baska yontemlerde dendim
Ztn pc xp, uyumlulugunu ozellklerdn ayrlardim gene olmadi
Rm36 klasoru atmdm yer kalmadi c klasor olstrdm atdmNokia/Phoenix/Products/RM-356 fln icne atdm comonfiles/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 flnda atdm varkli farkli dosyalarida dendm gene ayni hata.s

fLuke!

fLuke!

Üye
crtyi en az4 5kaldrdm denedm baska yontemlerde dendim
Ztn pc xp, uyumlulugunu ozellklerdn ayrlardim gene olmadi
Rm36 klasoru atmdm yer kalmadi c klasor olstrdm atdmNokia/Phoenix/Products/RM-356 fln icne atdm comonfiles/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 flnda atdm varkli farkli dosyalarida dendm gene ayni hata.s
:hmmmİlginç.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben de böyle hata almıştım . Kaç kere farkı fw - cfw denediysem sonuç değişmedi . Telefonu açarken titriyodu ama açılmıyodu ve sonunda kvk ya verdim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
benm garntde yk mecbur telfncuya götrmek oda 20tldn assa almz..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yardim edeck ykmu???????

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
c6 cfw yi 5800 a kuramassin

----------Eklendi @ 22:10:03 ---------- Yazıldı @ 22:07:17 ----------

5800 için cfw bul crt deki tıkı kaldır ini yi işaretle bi dene kardeş

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedm kardsm olmadi ayni hatayi aldm.. C6 kuranlar war ama sìtelrde c6 gectm telfnm aclsn b$y istmyrm orjnl yazlmina cewrn yokmu:(

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
admin lere mesaj at 5800 ile ilgilenen admin ler var sistem modifikasyon kısmında isim leri geçiyo onlara ulaş en iyi tavsiyem :(

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
puf atdm cwp yok..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
knuyu çözeck ykmu..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
masaüstü bilgisayar mı kullanıyorsun?

anılbaran

anılbaran

Üye
hallederız dert degıl

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
inş hallolur kardaşm ya laptop kullnyrm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt