5800 XpressMusic - v50 Güncellemesinden Sonra Telefon Kendine Reset Atmaya Başladı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic - v50 Güncellemesinden Sonra Telefon Kendine Reset Atmaya Başladı..
5800 XpressMusic - v50 Güncellemesinden Sonra Telefon Kendine Reset Atmaya Başladı.. Neden olabilir?

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Sorunlar başladı! :( Format attın mı?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Telefonun kendi kendine reset atması durumu yazılımın yüklenme sırasında hata oluşmasından kaynaklanıyor. OviMaps yüklerken hata olmuştu ama yüklenmişti onu silene kadar bende de reset sorunu oluşmuştu. HardFormat dene eğer düzelmezse v50'yi yeniden yükle. Eğer yine düzelmezse telefonun ana flash'ında bir yazılım problemi oluşmuş demektir servise ver.

mrtglr55

Üye
yaw arkadaşlar bende de reset sorunu basladı:S şimdi yeniden yüklüuptım bakalım

karkarkara

Üye
hard format çözüyor çoğunlukla ayrıca hafız kartına da biçim atın düzelmesi lazım olmazsa tekrar yükelem veya servise...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Doğuşçuğum hafıza kartına format at eğer düzelmezse telefonun yazılımını güncelle..

erkara_64

arkadaşlar bu yazılım yükleme nokia larda neden bu kadar riskli? daha önceleri toshiba g810 kullanıodum wm size açıkca sölim mesela rom yüklüordum acil bir işim çıkardı hemen kabloyu çeker teli baştan başlatırdım aynen herşey gelirdi bu nokialarda neden böyle merak ediorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sürümü yeniden yükledim ve sorun çözüldü.

cnrzen

Üye
sadece basligi okudum cevap veriyorum umarim format atmamissindir. telefonunda efektler yuklu ise hafiza kartinici cikart sonra hafize kartinin icinden cz2 mi c2z mi ne o pach i silsonra telefon calisacak

fatih82

fatih82

Üye
n97 özellikleri geldi cihaz bozuldu yani browsere ve müziğe glen özelliklerden bahsed,yrum bu kapanma problemi nokiada geleneksel oldu

turkeytifosi

Üye
Abi bende de v50 den sonra gelen mesajlar birbirine karışır oldu hatunla kavga ediyoruz ne şaçmalıyosun diyorum ne saçmalaması be diyo ben öle bişey demedim diyo çık işin içinden çıkabilirsen sonra dikkatle bi karıştırdım ki mesajlar biribirine karışıyo bunun hakkında bilgisi olan varmı

samet_sl

Üye
Hafıza kartını çıkart *#7370# ardından güvenlik kodunu gir telefon kendini kapatıp açsın düzelme ihtimali yüksek o da olmazsa kompile yazılım attırmak gerekiyo

turkeytifosi

Üye
Hafıza kartını çıkart *#7370# ardından güvenlik kodunu gir telefon kendini kapatıp açsın düzelme ihtimali yüksek o da olmazsa kompile yazılım attırmak gerekiyo
Dediğinizi yaptım ve kullanmaya başladım bakalım aynı sorunlar karşı karşıya kalacakmıyım gene... teşekkürler kolay gelsin

CaNeRR991

Üye
Sürümü yeniden yükledim ve sorun çözüldü.

sürümü nassıl tekrar yükledin dostum bende mesaj attıkdan sonra ara sıra reset atiyor ne iş çözemedim bende v50 yüklü tekrar üstüne bi dha yazılım atabilirmiyiz:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt