5800 Xpressmusic kilit kodu açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

deniz5040

Üye
o yöntem olmuyor arkadaşlar. kod değişmiyor

jr_jamis

Üye
kardeş formattan sonra gene güvenlik kodu itiyor ve gene aynı hayı veriyor ne yapmalıyım

isayhan

isayhan

Üye
bu siteden öğrenebilirsin alttaki kutucuğu tıkla imei numaranı oraya yaz generate tuşuna bas olur

kzceao

Üye

istfb

Üye
5800 Kilit Güvenlik Kodunu Kırma

Bu yöntemde rehber-mesajlar-tercihler vs sıfırlanır.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)

NOT: Nemesis suite forumda mevcuttur.

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Eksik programları edinin. NSS ve PC Suite varsa kurmayın. Her 2 programıda kurarken sürekli İleri deyin ve açılan diğer pencereleri kapatın.
2-) Kabloları takın ve tüm işlemler boyunca çıkarmayın. Cihazı bilgisayara PC Suite ile bağlayın ve cihazın yedeğini mutlaka alın. (Bilgiler silinecek.)

3-) NSS'yi açın. Sağ-üstteki büyüteçe (Scan for new device) basın. Tools seçeneğine gelin. Daha sonra aşağıdan Factory Settings sekmesine gelin.
4-) Factory seçeneğini seçin ve Reset butonuna basın. İşlem bitince cihazınızı yeniden başlatın.

Güvenlik & Kilit kodu artık 0'landı. Güvenlik kodu artık: 12345 Kilit kodunu tekrar kendiniz belirlersiniz.

Arkadaslar farklı farklı forumlarda hep aynı yontemler var ama bu diğerlerinden farklı ve ben denedim kodum sıfırlandı.. ben bunu alıntı yaptım forumdan kendim denedim oldu sende dene olacak inş herhangi bi yükleme işlemi ffalan yok saadece yukarıdakilerini yap sonra gir o kilid sorununu çöz​

• Beğen
Tepkiler: ..butteRfly..

fizahtek

Üye
Selam Teşekkür ederim arkadaşım. Telefonuma format attım. Düzelmedi. Lakin sizin yöntem ilaç oldu.

graytek

Üye
Reset Factory... Error! :off::off::off::off::off::off:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
geçmş olsn kardş.

esesmet

Üye
İSTFB'nin

Söylenen yöntemle kilit kodu sıfırlandı teşekkürler.. 4.aşamadıkı kıısım sanırım benım kullandıgım program daha guncel oldugu ıcın ufak degısıklıkler var anlatımda sadece 4.kısımda Factroy dıye tek bı secenek yok ful FACTORY var onu secerek sıfırladım bılgınıze

west67

Üye
Benimde işime yaradı teşekkürler

img.0715

Üye
hard formatla açıldı benimki bi dene istersen

Üst Alt