5800 Xpressmusic kilit kodu açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

yakupbuu

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xpressmusic kilit kodu açamıyorum...
benim bir 5800 xpressmusic telefonum var küçük kardeşim benden habersiz kilit kodunu değiştirip uutmuş..bir kaç telefoncuya gönderdim olmadı...internet bazı siteler denedim olmadı..lütfen yardm edin edin 3 1 ay oldu...:(:(:(:(

• Beğen
Tepkiler: undertaker000

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefon kapalı iken kamera tuşuna öndeki kırmızı ve yeşil tuşuna birde açma kapama düğmesine basarak hard format at büyük ihtimal düzelir..

serjuan

Üye
hard format attiktan sonrada soruyor guvenlik kodu.. Kardsm bazi telefoncular ozel donanimlarla kiriyorlar. Butun telefonculari gezmen tavsiyemdir

yakupbuu

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapalı iken kamera tuşuna öndeki kırmızı ve yeşil tuşuna birde açma kapama düğmesine basarak hard format at büyük ihtimal düzelir..

çok saol denedim ama tekrar soruyor başka bir yöntemi var mı...
:(

erdalkazer

erdalkazer

Üye
Hard format attıgında kod'un sıfırlanmış olması lazım 12345 dene bıldıgım bu :)

evren01

evren01

Üye
hard format yemiyo arkdaşlar

patliycam

Üye
teşekkürler işime yaradı..:aha::aha::aha::aha:

ReaqL

ReaqL

Üye
kardeşim teL kapaLıyken yeşiL kırmızı bide kamera tusuna basılı tut sonra telefonu ac nokianın acılış ekranını gelene kadar basılı tut. ulke felan sorcaktır onları yap kilit kodu 12345 oluyor otomatıkmen girirsin Olur biter.

TheCooLaLi

Üye
Aynı Sorun Bnndede Var teL kapaLıyken yeşiL kırmızı bide kamera tusuna basılı tut Demişsiniz Yaptım Hala Aynı :S

Revengeful

Emekli Yönetici
Aynı Sorun Bnndede Var teL kapaLıyken yeşiL kırmızı bide kamera tusuna basılı tut Demişsiniz Yaptım Hala Aynı :S

yeşil + kırmızı + kamera + açma kapama tuşlarına basılı tutacaksın

m_dear_21

Üye
5800 XM de işe yaramıyor boşuna denemeyin HARD FORMAT ı yine kod soruyor 12345 yapsan da kod hatası diyor olan sizin yedeklemediğiniz bilgilerinize oluyor rehber ajanda notlar vs... :))

gertemal

Üye
beyler bununla iligi forumda konu açılmış zaten orda program var indirin şifreyi öğrenebiliyorsunuz burda boşuna tartışmayın :ehe

_zeLiş_

Üye
kamera ve açma kapama tuşları hangileri oluyor benm bildiğim açma kapama tuşları o yeşil kırmızı tuşlar???kamera tuşu hangisi??

yilmazdogantr

Üye
Ben bütün programalrı denedim biri lütfen yardım etsin pc suite nss dahil.

kolpaspor

Üye
arkadaşlar şu kırmızı tuş yeşil tuş hikayesini söyleyenlerin 5800'ı olduğundan şüpheliyim..yada denediklerinden şüpheliyim..anca laf..olmuyo..olsa bu kadar insan deneyip olmadı yazmazdı..ya tutarlı bi çözüm yazın yada bilmiyorum diyin arkadaş..sallamanın bi mantığı yok..insanlar bu forumdan faydalanmaya çalışıyo yanlış bilgilerle onları oyalıyosunuz...

CirakGrafiker

Üye
Anca format atmayı biliosunuz... hiç bi faydası yok...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Dostum bu sorununu şu şekilde çözersin.Forumda S60 v5 Uygulamaları kategorisi altında Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bölümünden beğendiğin bir firmware seçersin.Daha sonra orada her konu sahibi jaf kullanımını anlatır o anlatımı takip ederek telefonunu 'Factory Set' kutucuğu işaretli olarak flashlarsın ve telefonunun kilit kodu ilk haline yani 12345 e döner böylelikle kurtulursun fakat telefon hafızanı kaybedersin.Bu yüzden hafıza kartını bir şekilde yedeklemeni öneririm en azından bir card reader ın varsa onunla bilgisayara yedeklersin ve telefonunu bu şekilde flashlayarak kilit kodunu sıfırlarsın.Telefoncununda yapacağı işlem budur.
Sana bahsettiğim bölüm burası ----->http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/
Flash atmak kolay bir iş değildir.Bu yüzden anlatımları iyice okumadan bu işe kalkışmamanı tavsiye derim.

SilentOne

SilentOne

Üye
hard fortmatla düzeliyor yha arkadaşım kaçkere bna gostermek işin gosterdi düzeliyor die

nakcan

Üye
bende hard format attım. formatı yedikten sonra ülke adı, tarih saat sordu. ardından kilit kodunu sordu bende 12345 girdim kabul etmedi. bende pin kodunu girdim ve kabul etti. bir deneyin isterseniz

Üst Alt