5800 XpressMusic kamera ayarları YENİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle emeğine sağlık arkadaşım gece çekimlerinde gerçekten fark var ama benim aklımın almadıgı nokta madem bu tarz ayarlamalarla çekim daha düzgün hale getirilebiliyor da nokia neden bunu kendisi yapmıyor yada belli bi çekim profili koysun biz o ayarımızla çekelim her seferinde yeniden ayarlıcaz böyle olursa ama nokia istese çok daha ince ayarlar yapıp bu kameranın çok net fotoğraflar çekmesini sağlayabilir 10aydır sürekli değişmeyen şikayetlerimden biri de bu gece çekimi net olmuyor ve bi takım ince ayar gerekiyor bunun için yani olay donanımsal değil yazılımsal bi takım düzeltmelerle çözülecek aslında

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeğine sağlık arkadaşım gece çekimlerinde gerçekten fark var ama benim aklımın almadıgı nokta madem bu tarz ayarlamalarla çekim daha düzgün hale getirilebiliyor da nokia neden bunu kendisi yapmıyor yada belli bi çekim profili koysun biz o ayarımızla çekelim her seferinde yeniden ayarlıcaz böyle olursa ama nokia istese çok daha ince ayarlar yapıp bu kameranın çok net fotoğraflar çekmesini sağlayabilir 10aydır sürekli değişmeyen şikayetlerimden biri de bu gece çekimi net olmuyor ve bi takım ince ayar gerekiyor bunun için yani olay donanımsal değil yazılımsal bi takım düzeltmelerle çözülecek aslında

Bir bilsem niye yapmadığını nokia dan beklenmiyecek hareketler bunlar :d:

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
5230 da denendi sonuç olumsuz

sero58

Üye
Googlede araştırıncada aynısı cıkıyor Bi ALINTI deseydın ıyıydı emek hırsızları. @

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
Googlede araştırıncada aynısı cıkıyor Bi ALINTI deseydın ıyıydı emek hırsızları. @

Bu ayarların hepsi heryerde var yalnız hiç bir yerde pozlama ayarlarını vermezler yani ben görmedim senin yaptığın emeğe saygısızlık asıl

reskar

reskar

Üye
Şuan telefon yanımda değil. Bi denemek gerek. Yzılan cevaplar hep olumlu. Şimdiden teşekkürler.

shadow1903

shadow1903

Üye
sağol biraz daha iyileşti

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
evet farkeder özellikle netliği yüksek yapınca berbat düşük yapınca iyi çekmesi saçma gibi ama öyle oluyor nokianın işleri işte :ehe teşekkürler :oke:

Üst Alt