5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

lots_19

Üye
bende 5800 kullanıyorum paylaşım sitelerin de flash 9 istiyor bende de izlenmiyor

SilentOne

SilentOne

Üye
flash 9 la hazırlanan sitelerden video izliyom bn sorun yok yani :D

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
flash 9 la hazırlanan sitelerden video izliyom bn sorun yok yani :D
yaw arkadsım deli ediyonuz adamı haaa.ben izliyom diyene kadar nerden veya nasıl izlendiginide yazsan ölürmüsün yani.insanın temelli zoruna gidiyo yaa.nispet yapar gibi ben izliyom diyosun.sevgilerde bilgilerde paylaştıkça çogalır arkadasım.suraya yazsanda bizde izlesek hııı ne dersin.

msndeyim

msndeyim

Üye
izliyorum diyen yalan söylüyor. 1-2 siteden izlenebiliyor sadece. youtube mesela.

brky3003

Üye
gundy sat o telı kullanamassın sen :)

berkcan_0

berkcan_0

Üye
biride şuraya link koysun ya 10.1 geçtim 9 olsun bari harbi nispet yapar gibi sizin bu forumda işiniz ne

fatihcanmert

Üye
bi b*k bilen yok bilader :)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
biride şuraya link koysun ya 10.1 geçtim 9 olsun bari harbi nispet yapar gibi sizin bu forumda işiniz ne

bolt browserın yenisini kurun sitede var.. izlemediğin yer kalmaz.. facebook dahil.. şahsen bn facebooktan video izleyebiliorum...:hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
facebook izlesene.com videlarını açan cfw biliyorum var ama stabil değil problemler oluyor ama yakında çözülür elbet merak etmeyin

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
bolt browserın yenisini kurun sitede var.. izlemediğin yer kalmaz.. facebook dahil.. şahsen bn facebooktan video izleyebiliorum...:hmmm

arkadasım facebooktan zaten izliyoruz.opera dan izlenmiyo ama telefonun kendi browserinden izleniyo.ama her video deil.bazıların acmıyo.hd yazan videoları açmıyo mesela.benim denediklerim.hem indiriyo hem izleiyo.çözünürlük desteklemeyen videolarda da sadece ses geiyo görüntü gelmiyo.

kayısıkentli_1

Üye
guncelledıkten sonra telefona format atacan *kare7370kare tusla ordan format at youtube vıdeolarını ızleyebılırsın

SilentOne

SilentOne

Üye
youtubeden ve arada faceden izleyebiliyom

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
youtubenin symbian tellere her türlü desteği var ama facebook yok ama oda yakında aynı youtube gibi destek verir

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. oda olur

ediz96

ediz96

Üye
bana facebook falan değilde diziport a girilsin yeter dizi porttan video izlemek mümkün mü ?

zatenosman

Üye
arkadasım facebooktan zaten izliyoruz.opera dan izlenmiyo ama telefonun kendi browserinden izleniyo.ama her video deil.bazıların acmıyo.hd yazan videoları açmıyo mesela.benim denediklerim.hem indiriyo hem izleiyo.çözünürlük desteklemeyen videolarda da sadece ses geiyo görüntü gelmiyo.

facebooktan video izlenmiyo ama mozilla telefonların için çıktı yakında 5800 uyarlıcaklarmıs onda hertürlü destek var ama suan 5800 da yok bildim kadarıyla opera süper tarayıcı onda nasıl flash desteği olmaz anlamıyorum opera 10 da youtube dan bile video izlenmiyodu ama 11 de denemedm.

ispanyol56

Üye
:op::nono::allalla:|-):yuru:P::bilmm:megafon:(h):heyo::ah:vur:bann::sopa::evet::angry::aman2::bigstar::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::ehe:kop::hmmm:box

----------Eklendi @ 11:59:12 ---------- Yazıldı @ 11:57:45 ----------

Arkadaşlar Bende Youtube açlıyor videolarda dier lerinde acılmıyor nekdar program yükelsem ses var görüntü yok :((((