5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

kajmeran09

Üye
bende 5800 xpressmusic var ve ben video75 sitesinden cok rahatlıkla izliyom Görüntü kalitesi çok iyi

burhan-0652

Üye
bende çok ugraştım flash player felan yok 5800 da versiyonda v.50 çözümünü bilen varsa paylaşsın

selman63

selman63

Üye
bnde daha geçen hafta güncelledim ama video izleyemiom İ:(

asabi697

Üye
bende 5800 xpressmusic var ve ben video75 sitesinden cok rahatlıkla izliyom Görüntü kalitesi çok iyi
valla bende giremiyordum saolsun arkadaş video75 i önerdi de ordan izliyorum.saol kardeş.

mesutdislan34

Üye
ben nasıl yükleyebilirim flash player programını

frowell

frowell

Üye
Skyfire vardı oda 1 temmuz itibariyle çöktü türkiye için ama youtube programını öneririm youtube deki videoları cok rahat izleyebiliyorum google den arat bulursun

americanboy

americanboy

Üye
o isteği bizden değilde odobe den iste çünkü flash oynatıcı ları o yayınlıyor :ehe

frowell

frowell

Üye
Evet

bayx-18

Üye
arkadaşlar nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde anlatsanızda bizede yardımcı olsanız flash player nasıl yükleniyo ayrıntılı olursa yardımınıza sevinirim...

hkn.smsk

Üye
arsadaslar 5800 xpress music güncelleme yaptım fakat halaa flash player 9 istiyor. skyfire yüklemeye çalıştım. kurdu wirellesten bağlantı kurdum fakat skyfire açtığımda bağlanamıyor tekrar dene diyip duruyorum ama nafile. bi çözüm varsa lütfen yazın arkadaslar sıkıldım artık bu işten.... şimdiden teşekkür ederim.

vedattekatli

Üye
nasıl nereden inecek bu program

SilentOne

SilentOne

Üye
v 60 ı bekliyeyin

DJREDBERK

Üye
''Menü>Uygulamalar>Güncelleme'' tek çözüm bu gibi gözüküyo

polatalemdar038

Üye
evet menüden uygulamalara girin yazılım güncellemeye girin telefon yazılımını güncellemiyo ama alt taraflarda falan flash falan var onları yüklerseniz bazı sitelerdeki videoları izleyebiliyorsunuz başka bişey öğrenirsem ben sise yine yazarım :yuru

kucaklarımseni

kucaklarımseni

Üye
arkadaşlar ben teli güncelledim ve telden bağlandığım erişim noktasının dnsini değiştim şimdi youtube videolarını izleyebiliyorum ama bazı sitelerde hala video izlemekte sıkıntı çekiyorum yapmak isteyenler için ayarlar bağlantılar hedef seçenek düzenle sonra gelişmiş secenekler ıp4 dns birincil 4.2.2.1 ikincil 4.2.2.2 yaparsanız izleyebilirsiniz youtube falan:d:

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadaslar o izlemek istediğiniz sitelerdeki flash versiyonunda dolayıdır cogu site facebook-izlesene vs.siteler flash 10.1 istior ama telefonun flashı 3.1 onun icin video.google -- video75.youtube gibi sitelerden sadece vide3o izleyebilirsiniz :oke:

salihcan23can

Üye
skyfree de açılmıyo ama

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
adobe üretmedi ama yakında çıkacağı kesin