5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

Sponsorlu Bağlantılar

luturi

Üye
video izliyemiyoruz arkadaşlar 5530 yardım lutfen

bluenighT_497

Üye
S.a Kolay Gelsin...

Arkadaslar googleye girin m.skyfre yazıp karsınıza cıkan linklerden ilkine girip indirin kurun ondan sonra facebook youtube ve diger tüm sitelerdeki videoları acıyor hatta telden okey bile oynanıyor facebookta, tabi biraz kasma oluyor ama hic olmamasından iyidir...

SELAMETLE....

Nirwana

Üye
benım telefonumda 5800 xm surum31.0.101 bende ızleemıorum yenı aldım 1 ay oldu ama vıdeo ızlemek ıcın flash player ıstıor =( yardımcı olursanız sewınıırm arkadaslar sımdıden tsk ederım

nuri94

Üye
m.skyfre telefondan grip indirip kurdum youtube da sorunsuz calışıyor 1 dakkamı bile alması sagolasın kardeş

itirpan

Üye
Nirwana kardeş benim tel 40.0.005 versiyon yüklü ama bende hala izleyemiyorum.

n5800xpm

n5800xpm

Üye
Dostum skyfire adlı web browser indir maxi cep internet uygulamarda bulabilrsin ok..

efsanemsin

Üye
slm arkadaşlar 5800 için skyfire arayanlar Nokia ovi store (ovi mağaza) de bulabilirler ayrıca yine 5800 tel ile uyumlu bir çok program mevcuttur zaten oradaki tüm programların hepsi Nokia cihazlar içindir.İlgilisine duyurulur.

--------------- Ekleme ---------------

Ovi mağazayı telefonunuza yükleyin istediğiniz anda vifi ile bağlantı imkanı olanlar bağlanıp istediği programı teline indirebilirler.Yanlız vifi bağlantı dışında bağlanan arkadaşlar kont veya faturaya gelecek kabarık hesabı unutmasınlar

central

Üye
slm arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum. Şölediginiz versiyon nokianin orjinal sitesinde tavsiye edilmiyor. Boş yere uğraşmayın alın size kesin bi program aynı bilgisayardaki mozilla gibi ama bütün sitelerdeki online videoları izleyebileçeksiniz garanti. Ismi skyfire googlede arattırin kendi sitesi var ücretsiz hemde beta versiyonuda var yükleyin aynı bilgisayar kullanıyormus gibi telefon kullanın.

mustafa---

Üye
dfdfsdfsf

sali-25

Üye
teşekkürler.

teyrebaz

Üye
ez dı ciya wennım.:) eyw.

ensar_69

Üye
teşekürlerteşekürlerteşekürler

trbagdat

Üye
arkadaşlar bende 5800 da video izleyemiyordum, ovi den eljezire kanalını yükledim ve kurulumdan sonra flash aktif olsunmu diye sordu ve evet dedim, o günden sonra tüm sitelerin videoları açılır oldu.

orhanblt

orhanblt

Üye
skyfire yükle sorun çözülür.

emirkan25

emirkan25

Üye
arkadaşlar download accelerator googlede aratın telefona atın veya maxicepte var ordan indirin kurun ister vide izleyin ister izlediginizi indirin site farketmiyor ben şahsen denedim ve kullanıyorum faceden hem video izliyor hemde indiriyorum

onr016

Üye
teşekkürler

estanse25

Üye
çok tşk........

emeğinize tşk.edrm

kadircanim

kadircanim

Üye
Arkadaşlar müjde ! ! !

5800 ve N 97 için %100 çalışan Flashlite 3.1
Bizzat kendi 5800 XM v.40 da denenmiştir

İşte Kendi Uploadım olan link >
Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim

estanse25

Üye
tşk...

tşkkkkk

crımınal

Üye
arkadaşlar forumu biraz daha araştırsanız bulursunuz ben hiç telefonda video izleme ihtiyacı duymadım ama bu sorunla ilqili bir çok cevap var