5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi

kuvvetiz

Üye
    Konu Sahibi
5800 XpressMusic Browser icin Flash Player istegi
Arkadaslar selamlar, 5800'i yeni aldim. yanliz Internette dolasirken Flash dosyalari ve videolari goruntuluyemiyor. Onereceginiz bir program warmi ?

Tepkiler: aslan5158, pusatsuat, ziyaacat ve 39 diğerleri

bias

Üye
dostum bende sorun yok bütün sayfalarda video görüntülüye biliyorum kendinde flaş var

arkadaşım bende telfonu yeni aldım fakat video paylaşım sitelerine girdigimde video izlemek istedigimde flash player istiyor nettende baktım fakat işe yarar bişey bulamadım yardım ederseniz sevinirim...

Dostum tek bir çözümün var. Oda yazılım güncellemedir. yani versiyonu yükseltecen. yeni versiyonda flash player desteğide sunuyor kullanıcılara. yeni versiyon : 21.0.0.25

cosmo61

Üye
valla.gecen.versiyon.atıldı.kvk'da.flas.player.yok:S

kendim yazılımını güncelledim öncesinde açmıyordu şimdi açıyor videoları

ya ayni sorun bendede var sen nasil güncelledin LÜTFEN YARDIM EDEBILIRMISIN ACABA herseyi denedim nokianin sitesinede girdim olmuyo -.-

brand10

Üye
jovanni *#0000# yap guncelemeyi ssec

Olmuyo işte olmuyo güncellemeyide seçtim neden izliyemiom hala öff((

tmacceza

Üye
kendisinde flash player falan yok..izlenilmiyor 5800 da izliyorum diyen varsa BİZE DE SÖLESİN

bme

Üye
arkadaslar telefonun uygulamalar kısmından uygulama indire tıklayın otomatikmen günceller ama telefon baglantını wlan olan bıryerden yapınkı fatura girmesın benim tek derdim tv izleyemeyip radyo dinleyememem webden yurt dısında yasadıgımdan derdim bu

--------------- Ekleme ---------------

uygulama güncelle kısmı pardon

Tepkiler: ninova01
flashlite3-flvplayer buyurun arkadaslar bunu yasın bulun ındırın

iuvy

Üye
kendinden flash var mı kesin? ben denemedim facebooktaki uygulamalar için lazım

Dostum tek bir çözümün var. Oda yazılım güncellemedir. yani versiyonu yükseltecen. yeni versiyonda flash player desteğide sunuyor kullanıcılara. yeni versiyon : 21.0.0.25

bende 5800 var versiyonu senin dediğin versiyon ama video izletmiyor flaşh player istiyor ve bulamadım deli oldum falşı nasıl yüklücez

cwall

Üye
aynı sorun n97 de var.birisi açıklayabilirmi

yevkumen

Üye
bende guncelledım hatta versıyon 30.0. ama flash 9 ıstıyo falas lıte 3.1. var onuda guncelledım hala ınternettekı vıdeolar acılmıyo yaa